27/07/2013 01:22
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מכיון ששבת היום, אני מקוה שנמשיך בשירשור המבורך הזה, ונחזיר את הפורום לפעילות..... כולכן כתבתן נכון ומהלב, ובואו נשמור על הגחלת...... שתהיה המשך שבת נפלאה ובשליטה אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2013 00:37
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
האמת שאת מאוד צודקת מירי זה אמור להיות בית חם ומקום לתמיכה ולפורקן בשעות קשות יותר וקשות פחות.. כן חסר לי הלהיטות שהייתה כאן בהתחלה נסתי לחזור לרשום לפני כחודש פלוס במסגרת המבצע של ה21 יום והאמת שדי התאכזבתי.... ממש לא הרגשתי שייכת ועובדה שאני כנראה לא היחידה שחשה ככה וכמו שאני בחרתי לקחת חזרה צעד אחורה כך עשו עוד אנשים כמוני .. האמת נכנסת לעיתים קוראת מתעדכנת קצת פה ושם אבל משהו חסר ואולי אם כולנו כעת בזכות מה שמירי רשמה נשנס מותניים ונכנס שוב ונכתוב וננסה להרים חזרה את מה שאמור להיות לנו מקום של אוזן קשבת הדברים יהיו אחרת מקווה שכולנו יחד נשתף פעולה ... שיהיה בהצלחה ושבת שלום ביינתים בע"ה לילה שקט וטוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2013 19:23
אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן גם אני לאחרונה "נעלמתי למרות נסיונות לחזור לשיגרת התהליך ולשיגרת הכתיבה ולא בדיוק צלח בידי בשני המישוריםץ נכון שהפורום הוא מקום לשאיבה ונתינה של חיזוקים כי כולנו מצויים באותה צלחת ומסכימה לחלוטין שעל כולנו ,לפחות הוותיקים מחיה שוב את הפינה המבורכת הזו שהיא מהווה ללא ספק מסגרת בתוך מסגרת. שתהיה לנו שבת שלום ובשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2013 17:17
רייצל Posts: 339
|
טוב חברי היקרים נכון אני לא תמיד בפורום אך משתדלת מאד חלק מחברים שהיו מאד פעילים בפורום אכן נעלמו וחבל.... חלק גדול קורא את הפוסטים אך לא מגיב ממקווה שיותר חברים יגיבו ויכתבו שתהיה שבת נפלאה רייצ׳ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2013 16:09
dany Posts: 19819
|
מירי יקירתי כאחת הכותבות הוותיקות באתר הנני לאשר שיש ימים שזה מקום המפלט שלי. וברור שלא תמיד יש ימים קלים , ולעיתים יש ימים ממש ממש לא קלים. אך מה הברירה?????????? לוותר?? להרים ידיים? לא ולא. ולעיתים באמת נמאס להיכנס ולכתוב ולשוב ולכתוב בעצם את אותם הדברים רק בתלבושת אחרת. אז משנסים מתניים אוספים את הכוחות , וכפי שמירי אמרה בהרצאה, זה עניין של אימון, לעיתים "יו פייק איט אנטיל יו מייק איט". וככל שיש יותר אנשים עולים יותר נושאים, יש יותר אינטראקציה, יש יותר עניין, לעיתים יש אפילו ויכוחים ומותר גם לא להסכים. אולי זה הקיץ? אך באמת חברלך, החגים הפעם ממש חופפים לסוף החופשה ואין זמן להתבטל ולהיכנס לשאננות. לגבי הקוראים האנונימיים שלא "מעיזים" לכתוב. גם אם יש עודף של עשרות קילוגרמים, גם אם לא "הולך" גם אם לא "נכנסת לזה". לכתוב לשתף ולראות שכולנו באותה סירה. ומדהים עד כמה הבעיות של האחד ממש שוות לבעיות של השני. אז למה לא לקבל תמיכה חינם? למה לא לתת עזרה או לקבל אותה. אני מופיעה בשמי האמיתי ובתמונתי כי אין לי במה להתבייש, לא גנבתי(למעט איזו עוגה או שתיים) לא עשיתי כל פשע, אני סובלת מעודף משקל כל חיי, נלחמת בבעיה, לעיתים יותר בהצלחה ולעיתים לא. אך זאת אני. בהצלחה לכולם שבת שלום וכל חברותי שבעת האחרונה הלכו לאיבוד........... בבקשה אנא חיזרו , אני מתגעגעת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2013 15:55
EFF Posts: 6397
|
מירי יקירתי..כמה צדקת במה שכתבת...כמה חשובה ה"במה" הזו - הפורום - בכדי לשתף , לעזור להעזר...כל ההתכנסות שלנו כאן היא למען המטרה המשותפת שלנו להגיע להישגים בעזרתך ובעיקר לשמר את ההישגים... כאן אנחנו מביעים רגשות, מחשבות ש"זר לא יבין אותם"..כולנו באותה סירה, כולנו למען אותה מטרה, כולנו באותה "משפחה".. או כמו שתאר את זה משתתף שחבל שלא נראה כאן יותר - כולנו מטפסים על אותו ההר במטרה להגיע לשיא ולהיות גאים בהישגים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2013 14:26
דרך המלך Posts: 5707
|
מסכימה בהחלט!!! הפורום מציל אותי באופן אישי המון המון פעמים ובהחלט חבל שאין פה מספיק כותבים ... הפורום בהחלט די רדום.. מצטרפת לקריאה של מירי להצטרף ולשתף ובהחלט גם בעילום שם.. שבת שלום סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2013 13:42
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חברים יקרים, כשהקמתי את האתר שלנו היה חשוב לי שיהיה לכם חנייכי היקרים, מקום לכתוב לשתף ולהתבטא....בזמן האחרון, אני שמה לב שנשאר גרעין קבוע של כותבים....והרבה קוראים כשאני שואלת בחוגים, התגובה תמיד זהה, לא נעים לי...אני לא מרגישה שייכת.... אני לא שומרת.... צר לי על אותם חברים נפלאים שאת רובם אני מכירה נפלא ויודעת שהם אנשים מקסימים מוכשרים ועם יכולת נתינה.... ושמתי לב שקצת נמצאים בתקופה לא קלה בתהליך..... אז מיד מפסיקים לכתוב לשתף ולהגיב..... לדעתי המקום הזה בעילום שם או בשם מלא, נותן במה להצלחות ולתיסכולים שכולנו עוברים בתהליך......שוחחתי רבות עם כמה מכותבי הפורום הותיקים, שלא נכנסים וכולם בתקופה לא קלה בהרזיה.... אז אני מודיעה לכם בכנות ש33 שנה שאני בתהליך ההרזיה, אף פעם לא היה קל....ובטח לא בקיץ....ואיזה מזל יש לנו, שיש מסגרת של תמיכה מודעות ואהבה ענקית.... וזה לא מובן מאליו....אז שנסו מותניים, הרימו ראש, אנחנו כאן כדי להתמיד ולא לוותר לעודד ולהתעודד,מחכה לכם במעמד השקילה עם הרצאה חזקה....ולכם אנשי האינטרנט בפורום הנפלא תשתפו אותנו עם ההצלחות והמעידות ותשאלו שאלות. כי אנחנו נעבור את הקיץ בשלום. שבת שלום לכולכם, אוהבת מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|