הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אנשי פורום יקרים כנסו...חשוב

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/07/2013 14:46

נחושה
נחושה
מיכלי יקירה
כתבת יפה ומרגש...כמו תמיד!
צודקת לגבי ההתייחסות למי שכתב, אף אני קוראת את עצמי לסדר....
נשיבוקים של געגועים♥
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2013 13:01

מיכל שרון
מיכל שרון
זה לקח לי 3 ימים אבל מיום שישי שקראתי את הפוסט של מירי התבשל לו מענה/תגובה וזה רק חיכה לשנייה של שקט בבית כדי להעלות אותה כאן על הכתב..

אני כאן כבר שנים.. לפעמים יותר, לפעמים פחות.. אבל אני תמיד כאן.
אני בטוחה שאם אני אשחזר פוסטים מיום שנרשמתי לאתר אני אגלה על עצמי דברים מדהימים.. אזכר בתקופות שעברו עלי...
יצופו ויעלו המון דברים - רגעים מכוננים בדיאטה ובתהליך ההרזייה, התרגשויות, החתונה, הלידה, הברכות של כולם כאן לבחינות המועצה, לחתונה, ללידות, ימי הולדת..
אני בטוחה שפתאום אני אזכר איך מיום שאני כאן, המודעות שלי לעצמי ולתהליך אני עוברת כאן עלתה פי כמה..
אני בטוחה שאני אגלה את ההתפתחות שלי כאדם, כאישה, כרעייה וכאמא בשנים האלו...
ואני אגיד לכם מה אני תמיד תמיד אזכור... שאני הגעתי לכאן אחרי שנתיים-שלוש של הפסקת כתיבה עקב המוות של אבא שלי...
אני תמיד אזכור לכם ולמירי שאתם הייתם "הקהל" הראשון שלי, שהפורום הזה היה הפלטפורמה שלי חזרה לכתיבה וחזרה לעצמי..
אני לעולם אזכור את התגובות שלכם אחרי כל פוסט, איך חיזקתם אותי והחזרתם לי את הבטחון, את ההתרגשות שיש לי בבטן כשפוסט נכתב לו מעצמו כמעט.. את הכיף שיש לי בכל הגוף כשהאצבעות רצות לי על המקלדת.. מנסות להדביק את שצף המחשבות שרוצות להתבטא כבר החוצה ממני...

הפורום הזה הוא הרבה יותר ממקום לקטר ולהתבכיין בשבילי.. יותר ממקום לחלוק בו את התסכולים וההצלחות שלי בדיאטה..
הפורום הזה הוא חגיגה של הכשרון שלי! כי בלי קשר למשקל שלי, הכתיבה שלי זה משהו שתמיד יהיה חלק ממני.. ובזכות הפורום שהוא אתם כולכם - הקוראים הסמויים, המגיבים הנלהבים - אתם נותנים לי כל פעם מחדש להרגיש שווה כל כך הרבה יותר מעבר למה שאכלתי או לא אכלתי, התאפקתי או לא התאפקתי...

ועל הדרך חברים יקרים.. אתם נותנים לי כוח להתמיד, נותנים לי דחיפה ועידוד כשקשה לי, שמים לי פרופורציות נכונות, חושפים אותי לנקודות מבט חדשות וזו המתנה שאתם נותנים לי ואני אסירת תודה על כך כל כניסה וכניסה.

ומילה אחת קטנה על הנקודה שקרן (היקרה לי מאוד) העלתה לגבי התגובות... מילה של כנות שלי...
פעם הייתי מגיבה לכל פוסט כמעט.. חוזרת אחורה דפים שלמים לנקודה שבה הפסקתי, היה חשוב לי להיות תמיד מעודכנת.. לדעת מה עבר על הקבועים, לברך חדשים שהפציעו להם באמיצות מהאנונימיות, לחזק את החלשים, לשבח את המצליחים...
היום אני כבר לא עושה את זה.. לא יודעת אם זה הפנאי שהתמעט לי, או בעיקר הפניות שיש לי עם עצמי.. כשאני מצליחה טיפה להתנתק מהיומיום שלי והשגרה שלי כדי להיות כולי אתכם כאן..
אבל אני מאוד מבינה את מה שקרן אמרה על הרצון לתגובה.. לדעת שמישהו שמע את הקריאה שקראת, שגם אם לפעמים אנחנו מרגישים שקופים בעולם האמיתי לעוברים ולשבים כאן תמיד יהיה מי שישים לב, לפחות זו הציפייה...
אני רוצה להודות לך יקירתי שהעלית את זה, שהזכרת לי כמה חשוב הפידבק הזה.. קטן וסמלי ככל שיהיה..
כי כאן כולנו בסופו של דבר רוצים להישמע... לקבל בחזרה משהו... כי אנחנו נכנסים לפה הרבה מאוד בשביל זה - לקבל חיזוק, תמיכה, נחמה, עידוד... ולא להגיב, הוא ההיפך מכך במובן מסוים.
לקחתי זאת לתשומת ליבי, מבטיחה להשתדל יותר וסליחה אהובתי שלא קראתי והגבתי... לא בזדון.

אוהבת אתכם... מיכל.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2013 11:41

dany
dany
כייף לךsmile

חיה'לה כתב:
בס"ד

מירי היקרה,

צודקת!! יש חשיבות גדולה לתמיכה ולעידוד בתוך הקבוצה.

כבר הבוקר התכתבתי עם נחושה ואור שפגשתי בפעם הראשונה אתמול, וזה כיף לפתוח את הבוקר בפרגון ובמוטיבציה!

שיהיה יום נפלא,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2013 07:59

חיה'לה
חיה'לה
בס"ד

מירי היקרה,

צודקת!! יש חשיבות גדולה לתמיכה ולעידוד בתוך הקבוצה.

כבר הבוקר התכתבתי עם נחושה ואור שפגשתי בפעם הראשונה אתמול, וזה כיף לפתוח את הבוקר בפרגון ובמוטיבציה!

שיהיה יום נפלא,
חיה
+1 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2013 21:04

מפתח סול
מפתח סול
חייבת להסכים!
בתור אחת שכמה וכמה פעמים בשנתיים האחרונות התנתקתי מהפורום כשלא הלך לי. והייתי נכנסת רק כשהצלחתי.
שמתי לב בחודשיים האחרונים כששמתי גז שגם בשבועות הלא קלים הפורום תרם ועזר עוד יותר מהשבועות הקלים smile

מבקרת פה פעם בשבוע ומתחייבת להכנס יותר!

שיהיה שבוע נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2013 15:34

רבקה
רבקה
מירי יקרה , פורום יקר
וכל החברים שהיו , נמצאים ויהיו
הפורום הזה הוא בית חם עוזר דואג מפרגן ומעודד
כולנו כאן באותה הסירה בין אם קל ובין אם לא קל
פעם למעלה ופעם למטה וזה המקום שמחזיק אותו במאזניים מאוזנות תרתי משמע
כייף לקרוא כאן את הפוסטים שמקלים עלינו את המשימה
ובהם אנו נאחזים בשעות משבר , מצוקה ואפילו בגבורה
חיזרו אלינו חברי פורום שנטשו , כאלו שנרדמו בשמירה ובכלל שתפו
אנחנו כאן למענכם לעזור ולפרגן
כולנו יחד נצליח במשימתינו ליעד הנכסף

• [/ol]
    0 קישור קבוע (Permalink)
    28/07/2013 14:53

miribelkin
    miribelkin
    Administrator
    בנות יקרות מרגשות מאד......תמשיכו לשתף ולכתוב
    זה כמו לרכב על אופניים, חוזרים לזה ונוסעים בביטחון הלאה....
    בהצלחה לכולנו לקראת החגים אוהבת מירי
    0 קישור קבוע (Permalink)
    28/07/2013 14:53

miribelkin
    miribelkin
    Administrator
    בנות יקרות מרגשות מאד......תמשיכו לשתף ולכתוב
    זה כמו לרכב על אופניים, חוזרים לזה ונוסעים בביטחון הלאה....
    בהצלחה לכולנו לקראת החגים אוהבת מירי
    0 קישור קבוע (Permalink)
    28/07/2013 13:45

סיסי 17
    סיסי 17
    היי חברות יקרות וחברים יקרים
    הבטחתי לקרוא את הפוסט הזה ואכן כך עשיתי
    ליבי ליבי ליבי יוצא אל מירי
    אכן אתר מקסים ומושקע מאין כמותו, פורום מדהים ,עם קהל מקסים
    אך לצערי מודה ומתוודה לא נכנסת אליו כמו בהתחלה ....
    בתחילת הדרך של האתר , הייתי פעילה בו ברמה יומיומית אך מאז הפייס בוק נכנס אני שם רוב הזמן.
    אין לי הרבה מה לומר כיון שלא רוצה שייראה כתירוצים עלובים
    אני בתקופה מאוד קשה בנושא הדיאטה
    ולא פשוט לי לכתוב על כך ....
    אני יודעת שכל מי שכאן ,נמצא באותה הסירה
    ושאכן דיאטה -אכילה נכונה ומסגרת זה לכל החיים........................................
    ובחיים יש עליות ומורדות @@@@@
    אך כל מה שנותר הוא רק לקוות שאכן נגיע אל היעד במהרה ולעולם לא נאבד תקווה
    ושלא נשכח לחיות את החיים ולהנות מהדרך smile
    חייבת להזכיר את נושא ההרצאה האחרונה שהייתה מדהימה מרתקת מעניינת וקולחת
    שהמשמעות היא מעל הכל ,החיים , הבריאות, המשפחה, האהבה ,ההצלחות סדרי עדיפויות
    כל בוקר לקום מחדש ולבחור
    והכל בידיים שלנו !!!
    אוהבת ומאחלת לכולם שבוע טוב ומבורך
    סיסי
    0 קישור קבוע (Permalink)
    28/07/2013 01:13

יולי
    יולי
    היי מירי ולכל חברות הפורום,
    אני כבר הרבה שנים כאן בדיאטה ונהנית להגיע לחוגים..הגם שיש לי תקופות טובות יותר ופחות...כבר שנתיים שלוש שאני בתקופה לא קלה..אך לא מוותרת, מגיעה כל שבוע לשקילה גם אם לא הכי שמרתי..נכון, גם
    אני לא כתבתי הרבה כמו פעם כי אני מחוברת לדיאטה אבל לא תמיד עושה הכל לפי הספר כמו פעם ולכן גם התעגלתי....(למזלי לא את הכל כי אני פוחדת פחד מוות לחזור להיות שמנה..זה סוג של ויתור על עצמי)
    וכנראה שהרגשתי נבוכה לרשום..קל לי יותר להגיב ולתת מעצמי ולהיות חזקה (למרות שגם את זה לא עשיתי זמן רב..לפחות לא בפורום..) מאשר לרשום שאכלתי..או פחות שמרתי..קשה לי לפעמים להראות את חולשתי לאוכל..הגם שהפורום הזה הכי תומך והכי מעודד..אבל...נראה לי שזה בעצם ממש עוזר לכתוב לשתף ולהגיב..עד כמה שיש לי זמן..ועד כמה שאני יכולה באותו הרגע..ואני שמחה שמירי קוראת לנו לסדר כי זה יכול להחזיר חזרה את ההתלהבות ההתרגשות לדיאטה ...בעצם..יש לי שוב צורך ורצון לרזות..ונכון..אני ממש אוהבת להגיע לחוגים וההרצאות..אין דברים כאלו..הרבה מעבר לדיאטה..לא רק קלוריות אלא ממש ביה"ס לחיים..ואני שמחה להיות חלק מהחוגים..אז, אני אישית אקח את ההזמנה לפורום גם כהזמנה להשתתף בכותבות והמגיבות וכמובן גם לשתף..וגם כהזמנה לדיאטה..
    לא שמתי לב לשעה..
    לאחרונה אני ציפורת ליילה שכזאת..
    אז שמחתי לקרוא את הפוסט
    לילה טוב smile
    0 קישור קבוע (Permalink)
    27/07/2013 22:00

miribelkin
    miribelkin
    Administrator
    טולי יקרה קראתי והגבתי.......
    אני חושבת שאתם כאן אנשים מדהימים בפורום
    ואני בטוחה שכולנו מזדהים עם דבריה של קרנושה היקרה
    שיהיה לנו שבוע נפלא, וביחד נעבור את הקיץ בשלום
    אוהבת אתכם מאד מירי
    0 קישור קבוע (Permalink)
    27/07/2013 19:06

קרנושה
    קרנושה
    dany כתב:
    קרנושה אולי את יכולה להקפיץ את הפוסט ההוא שלא ענו לך. רוצה לקרוא, לא זוכרת.

דנוש, זה מתחיל באיזה מזל..

קרנושה כתב:
    אין ספק שלכולנו המסגרת מאד מאד חשובה. נחוצה.
    ויש עליות ומורדות כמו בכל החיים, גם בתהליך הדיאטה, ואני מודה שכשמאד קשה לי כמו בתקופה האחרונה
    בדיאטה, אני זקוקה לתמיכה ועידוד וזו הקבוצה הכי טובה EVER שאפשר לבקש.
    אין ספק שהטיפים, תחושת האמפתיה וההזדהות, החום וההבנה זה משהו שאני לא יכולה לקבל ממישהו שלא מבין ולא מתמודד כמוני ורק הפורום יודע...
    רק האנשים כאן מבינים על מה אני מדברת! וזה כל היופי לדעתי כי אנחנו חולקים "שפה" משותפת וכולנו תחת אותה ההתמודדות,
    אז לתמוך האחד בשניה-בטח, להשקיע מה שיותר ואפשר-בטח ובטח.

גם אני לא הייתי נוכחת בדיוק בדיוק כאן בזמן האחרון, אבל זה בגלל שממש ממש לא קל לי. אבל אני עובדת על זה ולא בורחת מזה.
    ברור לי שימים קלים יותר יגיעו - אני מצידי מוכרחה להשיל למען התחושה שלי האישית בלבד ולא בשביל אף אחד אחר.
    מטרה חשובה מאד כבר יש לי - חתונה במשפחה בקיץ הבא, וכאן המקום לומר תודה לכל הפורום על התמיכה הלא מובנת מאליה בשום אופן!

ובואו באמת נחזק את הפורום כי זה ממש ממש חשוב. אני מודה שכשאני מתוסכלת אני לא כותבת וזו הטעות בדיוק! כי לשם כך נועד הפורום שלנו...
    אז אני מבטיחה לעבוד על זה ולתת יותר..

בשבוע שעבר כתבתי פוסט מתוך הקישעקס שלי ואף אחד/ת לא הגיב, צפו אבל לא הגיבו, עד שהשבוע
    כשחזרתי ממירי מלאת מחשבות ומהורהרת, כי היא כל כל טלטלה אותי עם ההרצאה המדהימה,
    חזרתי הביתה אפילו קצת מבואסת אחרי שאמרתי לה שכתבתי פה ואף אחד לא טרח להגיב, גם לקרולינה סיפרתי, שישבה לידי בהרצאה, כמה נעלבתי..
    אז ראיתי שאשירה האהובה החזירה את הפוסט הזה וכתבה ראשונה..ואחכ סיגלי וכו'..פתאום הבנתי כמה זה מעליב כשאתה כל כך משקיע,
    ואף אחד לא מגיב. לפעמים רק מילה חמה יכולה לעשות הכל. ואיך כולנו מחכים מול המסך שלנו בבית, לראות איזה תגובות קיבלנו ממש כמו ילדים?! נכון?

אז הנה, הכל בשיא הכנות, האמתיות שבי ואני רק מקווה שבאמת נשתמש בכלי הזה בחכמה, בתבונה כי זו מתנה שבאמת בשום מקום אחר אין.
    ודיאטה אצלנו היא כבר מזמן לא דיאטה אלא חוג לחיים עשירים יותר, מוצלחים יותר ומלאי אהבה, ע"י הון אנושי איכותי מהזן המשובח. אלו שמתמודדים ולא בורחים.

נשיבוקים חמים♥והמשך שבת קסומה!
    0 קישור קבוע (Permalink)
    27/07/2013 18:56

toly
    toly
    הנה הקפצתי מירי
    חשוב ושווה מאוד לקרוא מה קרנושה כתבה וגם תגובות האחרים
    שבוע נפלא ומשמעותי לכולנו
    אוהבת
    טולי
    0 קישור קבוע (Permalink)
    27/07/2013 16:41

dany
    dany
    קרנושה אולי את יכולה להקפיץ את הפוסט ההוא שלא ענו לך. רוצה לקרוא, לא זוכרת.

קרנושה כתב:
    ויש עליות ומורדות כמו בכל החיים, גם בתהליך הדיאטה, ואני מודה שכשמאד קשה לי כמו בתקופה האחרונה
    אין ספק שהטיפים, תחושת האמפתיה וההזדהות, החום וההבנה זה משהו שאני לא יכולה לקבל ממישהו שלא מבין ולא מתמודד כמוני ורק הפורום יודע...
    רק האנשים כאן מבינים על מה אני מדברת! וזה כל היופי לדעתי כי אנחנו חולקים "שפה" משותפת וכולנו תחת אותה ההתמודדות,

גם אני לא הייתי נוכחת בדיוק בדיוק כאן בזמן האחרון, אבל זה בגלל שממש ממש לא קל לי. אבל אני עובדת על זה ולא בורחת מזה.
    ברור לי שימים קלים יותר יגיעו - אני מצידי מוכרחה להשיל למען התחושה שלי האישית בלבד ולא בשביל אף אחד אחר.
    מטרה חשובה מאד כבר יש לי - חתונה במשפחה בקיץ הבא, וכאן המקום לומר תודה לכל הפורום על התמיכה הלא מובנת מאליה בשום אופן!

ובואו באמת נחזק את הפורום כי זה ממש ממש חשוב. אני מודה שכשאני מתוסכלת אני לא כותבת וזו הטעות בדיוק! כי לשם כך נועד הפורום שלנו...

בשבוע שעבר כתבתי פוסט מתוך הקישעקס שלי ואף אחד/ת לא הגיב, צפו אבל לא הגיבו, עד שהשבוע
    חזרתי הביתה אפילו קצת מבואסת אחרי שאמרתי לה שכתבתי פה ואף אחד לא טרח להגיב, גם לקרולינה סיפרתי, שישבה לידי בהרצאה, כמה נעלבתי..
    אז ראיתי שאשירה האהובה החזירה את הפוסט הזה וכתבה ראשונה..ואחכ סיגלי וכו'..פתאום הבנתי כמה זה מעליב כשאתה כל כך משקיע,
    ואף אחד לא מגיב. לפעמים רק מילה חמה יכולה לעשות הכל. ואיך כולנו מחכים מול המסך שלנו בבית, לראות איזה תגובות קיבלנו ממש כמו ילדים?! נכון?

אז הנה, הכל בשיא הכנות, האמתיות שבי ואני רק מקווה שבאמת נשתמש בכלי הזה בחכמה, בתבונה כי זו מתנה שבאמת בשום מקום אחר אין.
    ודיאטה אצלנו היא כבר מזמן לא דיאטה אלא חוג לחיים עשירים יותר, מוצלחים יותר ומלאי אהבה, ע"י הון אנושי איכותי מהזן המשובח. אלו שמתמודדים ולא בורחים.

0 קישור קבוע (Permalink)
    27/07/2013 16:33

קרולין
    קרולין
    מירי וחבריי היקרים!
    אכן נושא חשוב ביותר ומקווה שיהיה עליו שירשורררררררררררררררר רציני, עם התייחסותתתתת ראויה כי אכן הבית החם הזה, הפורום הנפלא שלנו הוא הוא המקוםםםםםם לדיון, לתמיכה, לעידוד
    להעצמה, ולשיתוף.
    הולך יותר, הולך פחות, קיץ, חורף, סתיו, אביב, ה ת ה ל י ך הזה שכולנו עוברים, ביחד, וכל אחד ואחת לחוד, בקצב האישי, הפרטי, האינטימי שלו שלה,הוא תהליך מורכב, ולא קלללללללללללללללללללללל בכלל
    בכל שלב שנמצאים בו. לא קלללללללללללללללללללללללללללללל וזה בלשון המעטה כמובן.... לכן, אני מאד בעד שיתוף, כי כאן כולנו באותה הסירה, עוברים את אותו תהליך ואין ספק
    שהפורום הוא ממש ממש בית חם לכולנו. עדיין, מקווה לראות יותר ויותר משתתפים/ות, יותר תגובותתתתתתתת, לקרוא ולא להגיב זה נחמד אבל לא עוזר בכלל, לא לנו הכותבים ובטח לא
    לקוראים.
    המשך שבת נהדרתתתתתת לכולנו, רגועה, נעימה ובשליטה.
    לנו הערב יש מסיבת הפתעה 50 לחברה טובה מאד, ושוב אוכל, ושוב לילה ושוב התמודדותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
    אז , הולכים להנות, לברך, לשמוח לרקודדדדדדדדדדדדדדד ולאכול בטעם ובמינוןsmilesmilesmileמקווה שלא יהיו מתוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כאלה "שהורסים" דיאטה, וגם אם כן
    קצתתתתת לטעוםםםםם בשביל הנשמהsmilesmilesmilesmile גם כאן עוד לומדתתתתתתת לעשות שינוי, לתרגל שרינג, לתרגל, שלביס הראשון ולביס החמישי יש מן הסתםםםםם אותו הטעםsmilesmile
    לתרגל שליטה, לתרגל לטעום , להנות , לא להגזיםםםםםםםםםםםםם, יש מחר, יש עוד אירועים , יש עוד מסיבות, בתי קפה, קיץ, ימים ארוכים, ראש השנה בפתח....
    וסלינו על כתיפנו...... כל הזמן מ ת ר ג ל ת א ח ר ת smilesmilesmile
    שיהיה לכולנו רק טוב, ובהצלחה רבה בהתמודדויות היומיומיותתתתתת שיש לכולנוsmilesmile אמן ויששששששששששששששששש כאלה בשפעעעעע.
    אז מכל הלב שוב, ב ה צ ל ח ה ר ב ה לכולנו ,מתוך מקום של מודעות, בחירה, ומתוך זה שמגיע לנו איכות חיים. מ ג י ע לנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, אנחנו עם מירי האחת והיחידה, בתוך מסגרת נפלאה, עם שיטה גאונית
    מנצחתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!
    ב ה צ ל ח ה smile
    אוהבת
    קרוליןsmilesmilesmile
    0 קישור קבוע (Permalink)
    27/07/2013 11:06

קרנושה
    קרנושה
    toly כתב:
    צודקת מאוד קרנושה
    סליחה שפיספספתי את הפוסט שלך
    את מוכנה בבקשה להקפיצו שנית?
    לפעמים מרוב כמות הודעות קורה לי שאני מפספסת עם העין
    שיהיה לך שבת קלה ואני סמוכה ומאמינה בך שתגיעי למטרתך
    והמסגרת והפורום הינם כלים אדירים כולל ההרצאה המדהימה של מירי ששמעתי הבוקר
    _אני כרגע עושה דרך האינטרנט משיקולי זמן וניידות אך מאוד מתגעגעת לאנשי החוג ולחיבוק של מירי
    מבטיחה לבקר בספטמבר ובהצלחה רבה לכולנו
    טולי

תודה רבה יקרה! הקפצתי אותו שוב לבקשתך.
    0 קישור קבוע (Permalink)
    27/07/2013 10:59

toly
    toly
    צודקת מאוד קרנושה
    סליחה שפיספספתי את הפוסט שלך
    את מוכנה בבקשה להקפיצו שנית?
    לפעמים מרוב כמות הודעות קורה לי שאני מפספסת עם העין
    שיהיה לך שבת קלה ואני סמוכה ומאמינה בך שתגיעי למטרתך
    והמסגרת והפורום הינם כלים אדירים כולל ההרצאה המדהימה של מירי ששמעתי הבוקר
    _אני כרגע עושה דרך האינטרנט משיקולי זמן וניידות אך מאוד מתגעגעת לאנשי החוג ולחיבוק של מירי
    מבטיחה לבקר בספטמבר ובהצלחה רבה לכולנו
    טולי

ote=קרנושה]אין ספק שלכולנו המסגרת מאד מאד חשובה. נחוצה.

0 קישור קבוע (Permalink)
    27/07/2013 10:42

קרנושה
    קרנושה

0 קישור קבוע (Permalink)
    27/07/2013 10:02

toly
    toly
    מסכימה עם כל הנאמר פה
    בזמן האחרון מרגישה שאני מנהלת פה מונולוג ולא דיאלוג כמו בעבר עם החברים הפעילים
    גם חשוב לי לציין מירי בגילוי נאות שחסרונך פה בתגובות ניכר גם
    כמובן שלכל אחד הבחירה והשיקול האישי בכתיבה והשתתפות בפורום
    ואולי כשלאיש או אישה קשה בתהליך והוא קורא שלאדם אחר מאוד מצליח זה גורם לו לחוסר חשק לשתף
    לי מאוד תורמת הכתיבה ואני ממשיכה ללמוד פה גם מהאחרים על פריצת מחסומים וטיפים לחיים ואמשיך לפרגן ולעודד
    כי כולנו בסירה אחת שכדי לאזנה ולהמשיך דרכה יש צורך ביותר ממשוט אחד
    קבוצה זה כח עידוד ותמיכה זאת הדרך להתקדמות והצלחה ולא רק בדיאטה
    שיהיה בהצלחה לכולנו בשבת וכל השבוע
    באהבה
    טולי
    0 קישור קבוע (Permalink)
    27/07/2013 05:39

dany
    dany
    אני זוכרת עד כמה הפוסטים שלך הכניסו אותי לפורום הזה, ונתנו לי ביטחון לכתוב ולשתף. מקווה שתמצאי כאן שוב בית חם ואוהב.
    שבת שלום

דובונית אכפת לי כתב:
    האמת שאת מאוד צודקת מירי זה אמור להיות בית חם ומקום לתמיכה ולפורקן בשעות קשות יותר וקשות פחות.. כן חסר לי הלהיטות שהייתה כאן בהתחלה נסתי לחזור לרשום לפני כחודש פלוס במסגרת המבצע של ה21 יום והאמת שדי התאכזבתי.... ממש לא הרגשתי שייכת ועובדה שאני כנראה לא היחידה שחשה ככה וכמו שאני בחרתי לקחת חזרה צעד אחורה כך עשו עוד אנשים כמוני .. האמת נכנסת לעיתים קוראת מתעדכנת קצת פה ושם אבל משהו חסר ואולי אם כולנו כעת בזכות מה שמירי רשמה נשנס מותניים ונכנס שוב ונכתוב וננסה להרים חזרה את מה שאמור להיות לנו מקום של אוזן קשבת הדברים יהיו אחרת מקווה שכולנו יחד נשתף פעולה ... שיהיה בהצלחה ושבת שלום ביינתים בע"ה לילה שקט וטוב
    0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אנשי פורום יקרים כנסו...חשוב

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
    מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
    אודות
    עשו את זה
    שומרי משקל
    מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
    לרדת במשקל
    פורום דיאטה
    מחשבון קלוריות
    טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
    פורום מתכונים
    תפריט דיאטה
    תזונה נכונה
    שאלות נפוצות בדיאטה
    סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
    דיאטת אטקינס
    דיאטת כרוב
    דיאטה און ליין
    דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
    מהעתונות
    סרטונים
     דוחות שותפים
    שיווק ותחזוקה
    דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!