06/08/2013 15:41
רבקה Posts: 8411
|
בלונדה את יודעת שאני אוהבת אותך מאוד והכי רוצה שתצליחי אז בבקשה שימי הכל בצד והתחילי שוב לסדר לך הארוחות הטעימות שאת יודעת ובעיקר פרגני לעצמך ואת שוב תובילי את הפורום המדהים הזה בהצלחה רבה ♥♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2013 10:12
קרנושה Posts: 3420
|
בלונדה.... כתב:
מירי וחברים יקרים. גם אני כמו הרבה חברים פה לא הייתי פה באופן קבוע. אני חייבת לציין שאני בשנה מאוד קשה בדיאטה ..כל מה שהורדתי שנה שעברה עליתי.. קשה לי מאוד מאוד מאוד לחזור לעצמי,מרגישה שכבר אין לי כוחות לדיאטה ונמאס לי ממנה והדבר הכי עצוב ומפחיד שאני עולה ואיןנלזה סטופ! הבגדים כבר קטנים ,כלום כבר לא מונח יפה ואין לי אפילו ספק שזה פוגע מאוד בשמחת חיים שלי אבל לצערי הכדור שלג לא נעצר. זאת גם אחת הסיבות שהפסקתי לכתוב פה. מה כבר אני אכתוב ואשתף???? ששוב עליתי? ששוב לא התאפקתי ודפקתי חבילה שלמה של ופלים? ששוב נמאס לי. זה סתם מביא אנרגיות שליליות ולא בא לי להכניס אתכם לאנרגיות האלה. אבללללללל השבוע כשנשקלתי חברה מהחוג אמרה בואי תישקלי לפניי, הדבר הראשון שאמרתי לה בלי לייחס יותר מידי חשיבות למילים אמרתי לה, " למה?? אני לא רוצה להרוס לך". מירי , כמו שרק את יודעת זרקת לי הארה ומילה טובה. מירי ישר אמרה את לא הורסת תפסיקי לדבר ככה . מעל הבמה נתנה מילים חמות שעשו המון. "את יפה,את מוכשרת,את אישה טובה.." מירי תודה! אלו מילות עידוד שלקח לי קצת זמן לעקל אותן מפני שהמון זמן אני חושבת דברים שליליים. אז אני חוזרת לרשום פה! לעודד ולנסות להתעודד מכם פורום יקר. אוהבת מאוד!
כתבתי לך בפוסט שלך בנפרד וגם כאן. מה שהיה - היה ומת. בואי נתחיל מחדש. בואי נתחייב לסגור את הירידה בצורה משמעותית עכשיו. עכשיו זה הזמן! עכשיו זה הרגע! אני איתך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2013 23:30
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מקפיצה את השירשור הנפלא..... תמשיכו אותו בשיתוף עידוד ותמיכה גאה בכם מאד וכולנו ביחד, במבצע ירידה לקראת החגים הבאים עלינו לטובה אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2013 10:06
IRIS Posts: 753
|
בלונדה אהובה צעד צעד ויום ביומו מרגע שהחלטת עכשיו אני מאמינה שתצליחי ליישם את השיטה ויגיעו התוצאות. הכל אפשרי והכל בראש שלנו. ואת באמת יפה ואישה טובה ואמא נהדרת אז קדימה צאי לדרך ועשי למען עצמך. נשיקות אוהבת מלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2013 07:14
dany Posts: 19819
|
בלונדוש מזכירה לך איזה קטר נפלא היית ואין שום סיבה שלא תהיי שוב!!!!!!! כפי שמירי אמרה לך. יש בך כל כך הרבה תכונות יפות, אז למה לראות את חצי הכוס הריקה. את יכולה........ אל תכניסי אויבים הביתה, וופלים זה רעל ואף אחד לא זקוק להם בבית. בהצלחה מותק.
בלונדה.... כתב:
מירי וחברים יקרים. גם אני כמו הרבה חברים פה לא הייתי פה באופן קבוע. אני חייבת לציין שאני בשנה מאוד קשה בדיאטה ..כל מה שהורדתי שנה שעברה עליתי.. קשה לי מאוד מאוד מאוד לחזור לעצמי,מרגישה שכבר אין לי כוחות לדיאטה ונמאס לי ממנה והדבר הכי עצוב ומפחיד שאני עולה ואיןנלזה סטופ! הבגדים כבר קטנים ,כלום כבר לא מונח יפה ואין לי אפילו ספק שזה פוגע מאוד בשמחת חיים שלי אבל לצערי הכדור שלג לא נעצר. זאת גם אחת הסיבות שהפסקתי לכתוב פה. מה כבר אני אכתוב ואשתף???? ששוב עליתי? ששוב לא התאפקתי ודפקתי חבילה שלמה של ופלים? ששוב נמאס לי. זה סתם מביא אנרגיות שליליות ולא בא לי להכניס אתכם לאנרגיות האלה. אבללללללל השבוע כשנשקלתי חברה מהחוג אמרה בואי תישקלי לפניי, הדבר הראשון שאמרתי לה בלי לייחס יותר מידי חשיבות למילים אמרתי לה, " למה?? אני לא רוצה להרוס לך". מירי , כמו שרק את יודעת זרקת לי הארה ומילה טובה. מירי ישר אמרה את לא הורסת תפסיקי לדבר ככה . מעל הבמה נתנה מילים חמות שעשו המון. "את יפה,את מוכשרת,את אישה טובה.." מירי תודה! אלו מילות עידוד שלקח לי קצת זמן לעקל אותן מפני שהמון זמן אני חושבת דברים שליליים. אז אני חוזרת לרשום פה! לעודד ולנסות להתעודד מכם פורום יקר. אוהבת מאוד!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2013 06:00
בלונדה.... Posts: 3603
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2013 05:48
|
miribelkin כתב:
לא מפסיקים עם השירשור...שומרים על קשר עד החגים כולנו יורדים, מכריזים שמצטרפים אליי בתוכנית של בלי פחמימות מ5, כולל שישי שבת...... צועדים כמעט כל יום,מתחטבים בכף לקראת החגים..... נשמח לשיתופים, סיפורים ועידכונים..... וגם אם אני לא עונה אישית אני קוראת הכל..... הפורום בשבילכם, תנצלו אותו אתם אנשים מדהימים...... לילה טוב אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2013 22:44
נחושה Posts: 6982
|
miribelkin כתב:
לא מפסיקים עם השירשור...שומרים על קשר עד החגים כולנו יורדים, מכריזים שמצטרפים אליי בתוכנית של בלי פחמימות מ5, כולל שישי שבת...... צועדים כמעט כל יום,מתחטבים בכף לקראת החגים..... נשמח לשיתופים, סיפורים ועידכונים..... וגם אם אני לא עונה אישית אני קוראת הכל..... הפורום בשבילכם, תנצלו אותו אתם אנשים מדהימים...... לילה טוב אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2013 22:32
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2013 05:25
|
אצלי התכנית הזאת נמצאת בסידור ההקלטה השבועי כל כל מיני סדרות שאני מקליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2013 23:09
נחושה Posts: 6982
|
miribelkin כתב:
יופי יופי אני מרוצה.... אנשי הפורום התעוררו לחיים.... מחר אל תישכחו להקליט ערוץ 2 בתשע מירב מופיעה איתי עם ירידה של 56 קילו היא חברה טובה כאן בפורום בשם בובי ונחזיק לה אצבעות..... לילה טוב אוהבת מירי מקפיצה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2013 21:51
|
יופי יופי אני מרוצה.... אנשי הפורום התעוררו לחיים.... מחר אל תישכחו להקליט ערוץ 2 בתשע מירב מופיעה איתי עם ירידה של 56 קילו היא חברה טובה כאן בפורום בשם בובי ונחזיק לה אצבעות..... לילה טוב אוהבת מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2013 15:02
רבקה Posts: 8411
|
משפחת הפורום היקרה כולנו כאן משתדלים לעזור ולתמוך בכולם ברור שרצוי וצריך להגיב או לפחות להראות נכונות שהפוסט שנכתב נקרא מצד הקוראים אני זוכרת פעם שיתפתי את אפי'לה שלנו המקסימה בכך שהקריאה היא לגבי הפוסטים המובילים בראש הפורום ולא נקראים הפוסטים מתחת להם ועל כן הם נבלעים ונעלמים לדפים הבאים. כמו שמיכלי שלנו כתבה שכמובן אין על הכתיבה שלה תמיד כייף להתעדכן בנ ושאים הקודמים שנכתבו , בטוח נושאים שיכולים לעזור לכולנו. אנחנו כאן ביחד אחד למען השניה כמשפחה אחת גדולה ומקסימה בואו נמשיך לפקוד את הפורום החם הזה ולפרגן לכולם באהבה ובתמיכה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2013 09:15
IRIS Posts: 753
|
אין דברים כאלה בשום מקום. מצטרפת לכל מילה ובהחלט מכבדת כל אחד מכם ומעריצה את היכולת שלכן לכתוב ולשתף בצורה כזו. פוסטים מהממים ומרגשים ומזל שיש לנו את הבמה הזו כי כך יש לנו כוח יותר להצליח בכל. כולם כאן תומכים באופן אמיתי בלי שום פרצופים מזוייפים ולכולנו יש אותב מטרה. מאחלת לכולנו בהצלחה ואוהבת ומחבקת את כולכם אנחנו הפורום הכי טוב בעיר והאנשים כאן הם בעלי נשמה ענקית ורק בנתינה ולא מתייפיפים אלא באמת איכפתיים. נשיקות לכולכם ולמורה הדגולה שלנו שבלעדיה שום דבר מזה לא היה נברא. אוהבת מלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2013 22:11
|
ממש מרגש מה שהולך כאן....חגיגה לזה אני מתכוונת...... מיכל יקרה היה שווה לחכןת 3 ימים....כולנו מעריצים את כתיבתך, ומחכים לפוסט חדש שלך.... את וגיתי מודל חיקוי אדיר...... תמשיכי לשתף לתמוך ולעודד אוהבת מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2013 21:25
|
love u back
קרנושה כתב:
dany כתב: מיכל , כרגיל קולעת בול. בנוגע לכתיבה שלך אין עוררין היא מיוחדת ומעניינת וככל שתכתבי יותר כך אנחנו נהנה יותר(אגואיסטית נכון?) ובהחלט המקום כאן הוא הרבה מעבר לדיאטה ומה אכלתי ומה לא. תגובות, אני כאן כבר עוד מעט ארבע שנים(וואו איך הזמן עובר לו) משתדלת להגיב ממש לכולם, אבל באמת לפעמים קצת מתעייפים אז סליחה, ובאופן אישי לקרנושה ממש לא ראיתי לא יודעת איך פיספסתי. מקווה שהפורום הזה ישקוק חיים גם הלאה. ובתור אמא לשניים פיצפונים אני מורידה את הכובע על כל שורה שאת כותבת כאן. תודה דנוש, אני ממש לא רוצה שתחשבי שאני כועסת או משהו. אני שמחה שזה עלה והתעורר למודעות של כולנו כולל אותי עצמי. אף אחד לא ראוי לא לקבל תגובה על מה שכתב בפורום אנחנו אנושיים וזה כל היופי! את יודעת שאני מתה עלייך ואת יודעת לפי מה שהספקת להכיר אותי שאין לי ולא יהיה בי לעולם כעס או מקום נוטר, אני רק אוהבת בני אדם ורק מחפשת מתי ואיך ליצור אהבה סביבי. אז אני אוהבת אותך המוןןןןןןן ושולחת מלאן נשיבוקים♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2013 19:13
קרולין Posts: 6651
|
מיכלי יקירתי את מהמממממממתתתתתתת. נקודה. מתה על הפוסטים שלךךךךךך נשיקותתתתת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2013 19:07
|
dany כתב:
מיכל , כרגיל קולעת בול. בנוגע לכתיבה שלך אין עוררין היא מיוחדת ומעניינת וככל שתכתבי יותר כך אנחנו נהנה יותר(אגואיסטית נכון?) ובהחלט המקום כאן הוא הרבה מעבר לדיאטה ומה אכלתי ומה לא. תגובות, אני כאן כבר עוד מעט ארבע שנים(וואו איך הזמן עובר לו) משתדלת להגיב ממש לכולם, אבל באמת לפעמים קצת מתעייפים אז סליחה, ובאופן אישי לקרנושה ממש לא ראיתי לא יודעת איך פיספסתי. מקווה שהפורום הזה ישקוק חיים גם הלאה. ובתור אמא לשניים פיצפונים אני מורידה את הכובע על כל שורה שאת כותבת כאן. תודה
דנוש, אני ממש לא רוצה שתחשבי שאני כועסת או משהו. אני שמחה שזה עלה והתעורר למודעות של כולנו כולל אותי עצמי. אף אחד לא ראוי לא לקבל תגובה על מה שכתב בפורום אנחנו אנושיים וזה כל היופי! את יודעת שאני מתה עלייך ואת יודעת לפי מה שהספקת להכיר אותי שאין לי ולא יהיה בי לעולם כעס או מקום נוטר, אני רק אוהבת בני אדם ורק מחפשת מתי ואיך ליצור אהבה סביבי. אז אני אוהבת אותך המוןןןןןןן ושולחת מלאן נשיבוקים♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2013 19:05
|
מיכל שרון כתב:
זה לקח לי 3 ימים אבל מיום שישי שקראתי את הפוסט של מירי התבשל לו מענה/תגובה וזה רק חיכה לשנייה של שקט בבית כדי להעלות אותה כאן על הכתב.. אני כאן כבר שנים.. לפעמים יותר, לפעמים פחות.. אבל אני תמיד כאן. אני בטוחה שאם אני אשחזר פוסטים מיום שנרשמתי לאתר אני אגלה על עצמי דברים מדהימים.. אזכר בתקופות שעברו עלי... יצופו ויעלו המון דברים - רגעים מכוננים בדיאטה ובתהליך ההרזייה, התרגשויות, החתונה, הלידה, הברכות של כולם כאן לבחינות המועצה, לחתונה, ללידות, ימי הולדת.. אני בטוחה שפתאום אני אזכר איך מיום שאני כאן, המודעות שלי לעצמי ולתהליך אני עוברת כאן עלתה פי כמה.. אני בטוחה שאני אגלה את ההתפתחות שלי כאדם, כאישה, כרעייה וכאמא בשנים האלו... ואני אגיד לכם מה אני תמיד תמיד אזכור... שאני הגעתי לכאן אחרי שנתיים-שלוש של הפסקת כתיבה עקב המוות של אבא שלי... אני תמיד אזכור לכם ולמירי שאתם הייתם "הקהל" הראשון שלי, שהפורום הזה היה הפלטפורמה שלי חזרה לכתיבה וחזרה לעצמי.. אני לעולם אזכור את התגובות שלכם אחרי כל פוסט, איך חיזקתם אותי והחזרתם לי את הבטחון, את ההתרגשות שיש לי בבטן כשפוסט נכתב לו מעצמו כמעט.. את הכיף שיש לי בכל הגוף כשהאצבעות רצות לי על המקלדת.. מנסות להדביק את שצף המחשבות שרוצות להתבטא כבר החוצה ממני... הפורום הזה הוא הרבה יותר ממקום לקטר ולהתבכיין בשבילי.. יותר ממקום לחלוק בו את התסכולים וההצלחות שלי בדיאטה.. הפורום הזה הוא חגיגה של הכשרון שלי! כי בלי קשר למשקל שלי, הכתיבה שלי זה משהו שתמיד יהיה חלק ממני.. ובזכות הפורום שהוא אתם כולכם - הקוראים הסמויים, המגיבים הנלהבים - אתם נותנים לי כל פעם מחדש להרגיש שווה כל כך הרבה יותר מעבר למה שאכלתי או לא אכלתי, התאפקתי או לא התאפקתי... ועל הדרך חברים יקרים.. אתם נותנים לי כוח להתמיד, נותנים לי דחיפה ועידוד כשקשה לי, שמים לי פרופורציות נכונות, חושפים אותי לנקודות מבט חדשות וזו המתנה שאתם נותנים לי ואני אסירת תודה על כך כל כניסה וכניסה. ומילה אחת קטנה על הנקודה שקרן (היקרה לי מאוד) העלתה לגבי התגובות... מילה של כנות שלי... פעם הייתי מגיבה לכל פוסט כמעט.. חוזרת אחורה דפים שלמים לנקודה שבה הפסקתי, היה חשוב לי להיות תמיד מעודכנת.. לדעת מה עבר על הקבועים, לברך חדשים שהפציעו להם באמיצות מהאנונימיות, לחזק את החלשים, לשבח את המצליחים... היום אני כבר לא עושה את זה.. לא יודעת אם זה הפנאי שהתמעט לי, או בעיקר הפניות שיש לי עם עצמי.. כשאני מצליחה טיפה להתנתק מהיומיום שלי והשגרה שלי כדי להיות כולי אתכם כאן.. אבל אני מאוד מבינה את מה שקרן אמרה על הרצון לתגובה.. לדעת שמישהו שמע את הקריאה שקראת, שגם אם לפעמים אנחנו מרגישים שקופים בעולם האמיתי לעוברים ולשבים כאן תמיד יהיה מי שישים לב, לפחות זו הציפייה... אני רוצה להודות לך יקירתי שהעלית את זה, שהזכרת לי כמה חשוב הפידבק הזה.. קטן וסמלי ככל שיהיה.. כי כאן כולנו בסופו של דבר רוצים להישמע... לקבל בחזרה משהו... כי אנחנו נכנסים לפה הרבה מאוד בשביל זה - לקבל חיזוק, תמיכה, נחמה, עידוד... ולא להגיב, הוא ההיפך מכך במובן מסוים. לקחתי זאת לתשומת ליבי, מבטיחה להשתדל יותר וסליחה אהובתי שלא קראתי והגבתי... לא בזדון. אוהבת אתכם... מיכל.
אהובה שלי,
תודה על כל מילה חמה ועל ההתיחסות. לעולם לא מאוחר להגיב על כל דבר שנאמר, אני יודעת שלעיתים לא יוצא להגיב והכל בסדר. אני אוהבת אותך המוןןןןןן וכמובן לא כעסתי ולא כועסת. זוכרת את ההרצאה של מירי על היכולת שלנו לסלוח? אין כעס ויש המון אהבה♥ נשיקות אהובה ותחזרי לכתוב, אני קוראת אותך תמיד בשקיקה, בהנאה ובעיקר תחת הרגש שבי, שזה הדבר הכי אמיתי שלי. את משמעותית לי ולכל הפורום, אל תורידי רגל מהגז! יש לך כאן קהל שמחכה בכיליון עיניים לטקסטים ממך...אז במטותא, תכתבתי. גם אם זה שלושה פסוקים♥ נשיבוקים♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2013 14:59
|
מיכל , כרגיל קולעת בול. בנוגע לכתיבה שלך אין עוררין היא מיוחדת ומעניינת וככל שתכתבי יותר כך אנחנו נהנה יותר(אגואיסטית נכון?) ובהחלט המקום כאן הוא הרבה מעבר לדיאטה ומה אכלתי ומה לא. תגובות, אני כאן כבר עוד מעט ארבע שנים(וואו איך הזמן עובר לו) משתדלת להגיב ממש לכולם, אבל באמת לפעמים קצת מתעייפים אז סליחה, ובאופן אישי לקרנושה ממש לא ראיתי לא יודעת איך פיספסתי. מקווה שהפורום הזה ישקוק חיים גם הלאה. ובתור אמא לשניים פיצפונים אני מורידה את הכובע על כל שורה שאת כותבת כאן. תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|