16/08/2010 23:54
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
פפריקה אהובה העיקר שאת איתנו. כל השאר יסתדר. מבטיחה לך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2010 23:52
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
פפריקה מתוקית מה שעולה מהר יורד מהר בטוח שלא נחמד לראות עליה ועוד במיוחד שהסיבה אינה תמיד ברורה אך בכל זאת אנו כאן איתך ונתמוך חזק חזק ככל האפשר ואת המשיכי ואל תרפי והתוצאות יגיעו במהרה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2010 23:03
נחושה Posts: 6982
|
פפריקה יקרה, עדיפה עליה קטנה שתחזיר אותך לתלם, מאשר עליה גדולה שתוציא אותך מהתהליך. אני בטוחה שתראי ברכה בעמלך כבר בשקילה הקרובה. אני גאה בך שפירגנת לעצמך בגד ים חדש ולא נהגת כמנהג השמנים: כשארזה, כשאסגור עשיריה, אחרי החופש, לפני החגים... בגד יפה ואפילו בגד ים שכרגע קצת מתוח על הבטן או הירכיים נותן מוטיבציה לירידה כדי שישב פיקס. כך עשיתי אנוכי בים המלח בחודש יולי, פירגנתי לי בגד ים חדש ובינתיים מקבלת מחמאות שמאוד מתאים לי, למרות עודף המשקל. שולחת לך חיבוק לעידוד ויופי שדיווחת לנו להתחזק ולפרגן לך חלומות פז נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2010 20:01
דפי Posts: 1126
|
פפריקה יקרה, לא נורא. תמשיכי ותראי תוצאות בשבוע הבא. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2010 18:18
פפריקה Posts: 134
|
וחובות יש לשלם... ובכן אחרי שבשבוע שעבר דיווחתי כאן על ירידה מופלאה של 2 קילו הרי שהשבוע עליתי חצי קילו אכן מאכזב מה גם שלהרגשתי שמרתי באדיקות רבה יותר מן השבוע הראשון. אך זהו המקום להסתכל אל עבר הנקודה הרחוקה,לאופק- הלא היא המטרה הסופית שלנו שהיא להיות יפות וחטובות ולא להתייאש למרות האכזבה -----.
ולכן... קניתי לי בגד ים חדש. היה ממש לא נעים לראות את מה שהראי שיקף ראי זר שלא עושה הנחות של ראי הבית אבל הרמתי את הכפפה ואני ממשיכה בדבקות גם השבוע.
ולא אסיים קודם שאברך את אסתי בשעה טובה ובמזל טוב לרגל נישואי בנה. את דניאלה-במזל טוב לרגל יום הולדת בתה הרחוקה. גם בתי הבכורה מתגוררת כרגע בחו"ל ואני מחכה בקוצר רוח לחופשות ולשובה ארצה. ואת כל המדייאטות וחברות הפורום חזק חזק ונתחזק!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|