17/08/2010 05:32
dany Posts: 19819
|
הדס יקרה מקווה שמהר מאד יהיה לך מחשב.... אנחנו כאן מחכות לך ורוצות לשמוע מה קורה איתך... כל "פטנט" שעוזר לך לישמור יבורך!!! יום נהדר חיבוק חזק דני hadasosh1 כתב:
הי סמויה דובונית ודני המקסימות-ככזכור לכן אין לי מחשב כבר שבוע :-((( מאוד קשה,אבל אני מידי פעם בלפטופש של משפחה או חברים מנסה להתעדכן מה מצב הפורום מאוד חסר ומקוה שבקרוב יהיה לי מחשב חדש(אחי בארה"ב)רק שימצא לי לפטופ טוב, הבעיה שהוא מחפש גם לעצמו אז נראה אם יקנה לי הפעם או בנסיעה הבאה שיש לו מהעבודה שיששבת הלך לא רע יחסית למה שהיה בעבר,אך גם לא קל במיוחד.אבל בתחילת השבוע חזרה לתלם,הרבה מים בלילה כדי לא לאכול עוד ...וזה עבד בינתיים שיהיה לכולכן בהצלחה וירידה השבוע,נשיקות אכנס בהמשך אוהבת...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2010 23:41
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
hadasosh1 חמודה גם בארץ יש ים מבצעים על מחשבים מעולים שווה ניסיון אך כמובן שיקולך האישי פשוט המלצה בכל אופן השתדלי להמשיך שמור את יכולה שימי לך תמונה על המקרר לתזכורת של מירי או כל דבר שיסייע וכמובן המון המון בהצלחה
hadasosh1 כתב:
הי סמויה דובונית ודני המקסימות-ככזכור לכן אין לי מחשב כבר שבוע :-((( מאוד קשה,אבל אני מידי פעם בלפטופש של משפחה או חברים מנסה להתעדכן מה מצב הפורום מאוד חסר ומקוה שבקרוב יהיה לי מחשב חדש(אחי בארה"ב)רק שימצא לי לפטופ טוב, הבעיה שהוא מחפש גם לעצמו אז נראה אם יקנה לי הפעם או בנסיעה הבאה שיש לו מהעבודה שיששבת הלך לא רע יחסית למה שהיה בעבר,אך גם לא קל במיוחד.אבל בתחילת השבוע חזרה לתלם,הרבה מים בלילה כדי לא לאכול עוד ...וזה עבד בינתיים שיהיה לכולכן בהצלחה וירידה השבוע,נשיקות אכנס בהמשך אוהבת...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2010 17:36
tutit Posts: 2431
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2010 07:25
|
המחזק מתחזק!!!!!!
דובונית אכפת לי כתב:
אכן אתמול היו לו יום סביר ושיגרתי תודה ענקית על מילותיך דני זה אינו מובן מאליו סמויה יקרה מקווה שהכל בסדר יום טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2010 06:19
|
אכן אתמול היו לו יום סביר ושיגרתי תודה ענקית על מילותיך דני זה אינו מובן מאליו סמויה יקרה מקווה שהכל בסדר יום טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2010 10:43
|
דובונית אני בטוחה שהתחלת את השבוע ברגל ימין... וגם סמויה יקרה אני סומכת עליך שתתעשתי ותחזרי לעשות את התוכנית כפי שאת יודעת... לאט לאט יעברו הימים הקשים הללו של החום הבלתי נסבל, חופשות, אירוחים, וכל מיני יציאות משגרה ומסגרת... יבואו ימים יותר קרירים ויותר מסודרים וכולנו נוכל להיכנס למסלול ולחזור לדבוק בתוכנית בידיוק... שיהיה לכן שבוע קליל עד כמה שניתן... בחיבוק חזק דני
דובונית אכפת לי כתב:
סמויה יקרה שבוע טוב אין על מה מצטערת לשמוע על שישי מקווה שהשבת הסתיימה בטוב יותר אצלי שישי היה בסדר אך שבת קצת פחות והנה מתחיל לו שבוע חדש ואין ברירה אלא לשנס מותניים ולהמשיך קדימה שיהיה לנו בהצלחה וזכרי אל ייאוש ביחד נצליח הסמויה כתב: דובונית יקרה תודה על ההתענינות יום שישי עבר ממש גרוע אך השבת , עד עכשיו, פחות או יותר בסדר איך עובר עלייך סוף השבוע?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2010 06:24
|
סמויה יקרה שבוע טוב אין על מה מצטערת לשמוע על שישי מקווה שהשבת הסתיימה בטוב יותר אצלי שישי היה בסדר אך שבת קצת פחות והנה מתחיל לו שבוע חדש ואין ברירה אלא לשנס מותניים ולהמשיך קדימה שיהיה לנו בהצלחה וזכרי אל ייאוש ביחד נצליח הסמויה כתב:
דובונית יקרה תודה על ההתענינות יום שישי עבר ממש גרוע אך השבת , עד עכשיו, פחות או יותר בסדר איך עובר עלייך סוף השבוע?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 15:19
נחושה Posts: 6982
|
סמויה יקרה אני מקווה שפחות או יותר כוונתך לפחות אוכל ויותר שליטה?! אם לא אז יש זמן לתקן ואל תשכחי את הצפירה בחמש ולהכנס לאתר או לפורום ולחפש משהו נחמד להכין לערב סומכת עלייך שתבחרי נכון נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 15:15
דובונית יקרה תודה על ההתענינות יום שישי עבר ממש גרוע אך השבת , עד עכשיו, פחות או יותר בסדר איך עובר עלייך סוף השבוע?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 14:09
|
hadasosh1 חמודה נכון לא תמיד קל בבית ההורים ולכן חשוב לנסות לדבר איתם כדי שיבינו יסייעו בתהליך גם אני כשהייתי גרה בבית הורי לא היה הכי קל לניחוח החלות הנאפות בבית הורי לכבוד השבת אך זה אפשרי כשמגדירים מראש הכל אפשרי אימי עד היום כשאנו מגיעים ממש משתדלת שואלת ועוזרת שווה ניסיון ובכל אופן אנו כאן וזכרי מראש להחליט על כמויות נכונות ומה שלא נאכל בשבת זו יכול להאכל בשבת הבאה בהצלחה hadasosh1 כתב:
לסמויה יקרה בהצלחה במבצע יום הולדת דרך אגב גם לי יש יום הולדת ב20 לספטמבר ואהיה בת 33,ולבני הבכור ב29 לספטמבר (בן 4) מקווה שאצליח לרדת במשקל מצטרפת אליכן למבצע, הבעיה שלי היא בסופ"ש שאז אנחנו נוסעים להורים ואמא היא בשלנית דה בסט (לא סתם התפתחתי יפה) אז כמה שאני מנסה לשמור הדברים שהיא מכינה מפתים אותי לפעמים .אבל נראה לי שאטעם רק קצת ואשתדל לא לצאת משליטה הפעם. בהצלחה וסופש רגוע וקל לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 14:05
|
סמויה יקרה מה איתך איך השבת זכרי כולנו כאן איתך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 11:27
|
טולי יקרה על אפי ועלי ונדמה לי שגם פו אני בטוחה שאנחנו בתולות(באוזן) אני מבינה שגם את וגם הדס 20.9 עדיין נכללת אך סמויה היא כבר מאזניים...ממש פותחת את המזל אך גם מזל מאזניים הם קפדנים ותכליתיים ויסודיים יש לי בת כזו אז אני יודעת יש להם בעיה קטנה והיא שאסור לתת להם לבחור הם מתבלבלים כך לפחות לפי הכתובים.... תלוי גם מה האופק וכו'.... יש עוד דברים שקובעים חוץ ממזל השמש הקובע העיקרי... טוב מה אני מבלבלת את הראש עם אסטרולוגיה בגרוש... סמויה את יכולה ואת תעשי זאת אין לי כל ספק לאט לאט בלי לחץ... וגם אם לא תרדי עד יום ההולדת ורק תשמרי על משקלך זה מצויין... ובע"ה אולי באמת נפגש אני מהצפון ואת מהדרום בקבוצה אצל מירי.... נשיקות דני toly כתב:
[אוהו הרבה בתולות יש כא ) סמויה יקרה מאחר ואנו הבתולות שחוגגות בקרוב ואפי היקרה שלנו פותחת בקרוב את הילולת הבתולות ידועות כקפדניות לפרטים קטנים ומימוש היעדים וגם בשלניות מעולות(לדוגמא השפית ויוצרת המתכונים שלנו-אפי מלכת המשטבח ןגם בעוד תחומים) אז אנחנו איתך לא מוותרות ממשיכות ומתאמצות עד שנראה תוצאות קשה באימונים קל בחגורה ויפה לנו החולצה הצמודה נשמח מאוד אם תקפצי לבקר אותנו לפני ראש השנה(קו ערד תל אביב בבוקר מוקדם נוסע מהר למירי... חיבוק וד"ש בשכונה(גרתי בעבר בשכונת גבים) חיבוק וחיוך טולי ך quote=הסמויה]אז ככה אתמול בערב , למרות שזכרתי שאני במבצע יום הולדת, לא הצלחתי לכבוש את יצרי אני מודה שהפעם ממש קשה לי אבל גם יודעת שבסופו של דבר אצליח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 09:26
toly Posts: 898
|
[אוהו הרבה בתולות יש כא) סמויה יקרה מאחר ואנו הבתולות שחוגגות בקרוב ואפי היקרה שלנו פותחת בקרוב את הילולת הבתולות ידועות כקפדניות לפרטים קטנים ומימוש היעדים וגם בשלניות מעולות(לדוגמא השפית ויוצרת המתכונים שלנו-אפי מלכת המשטבח ןגם בעוד תחומים) אז אנחנו איתך לא מוותרות ממשיכות ומתאמצות עד שנראה תוצאות קשה באימונים קל בחגורה ויפה לנו החולצה הצמודה נשמח מאוד אם תקפצי לבקר אותנו לפני ראש השנה(קו ערד תל אביב בבוקר מוקדם נוסע מהר למירי... חיבוק וד"ש בשכונה(גרתי בעבר בשכונת גבים) חיבוק וחיוך טולי ך
quote=הסמויה]אז ככה אתמול בערב , למרות שזכרתי שאני במבצע יום הולדת, לא הצלחתי לכבוש את יצרי אני מודה שהפעם ממש קשה לי אבל גם יודעת שבסופו של דבר אצליח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 06:22
|
הדס יקרה שבת שלום דווקא עם אמא בשלנית אפשר לעשות נפלאות כי היא הרי יכולה להכין את הארוחות לפני התוכנית שלנו ... למי זה לא טוב??? לכולם זה מצויין!!! שתפי אותה, ואני בטוחה שכולם יצאו נשכרים. שיהיה לך סופ"ש מעולה וקליל. דני
hadasosh1 כתב:
לסמויה יקרה בהצלחה במבצע יום הולדת דרך אגב גם לי יש יום הולדת ב20 לספטמבר ואהיה בת 33,ולבני הבכור ב29 לספטמבר (בן 4) מקווה שאצליח לרדת במשקל מצטרפת אליכן למבצע, הבעיה שלי היא בסופ"ש שאז אנחנו נוסעים להורים ואמא היא בשלנית דה בסט (לא סתם התפתחתי יפה) אז כמה שאני מנסה לשמור הדברים שהיא מכינה מפתים אותי לפעמים .אבל נראה לי שאטעם רק קצת ואשתדל לא לצאת משליטה הפעם. בהצלחה וסופש רגוע וקל לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 20:06
tutit Posts: 2431
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 09:52
דפי Posts: 1126
|
סמויה יקרה מה שלומך הבוקר ? מסכימה עם כל מה שנחושה אמרה כאן. בהצלחה מכל הלב דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 08:23
נחושה Posts: 6982
|
סמויה יקרה, אני אישית נגד מבצעים: מטרות לא ריאליות מה אחרי המבצע? עליית מחירים? או חיסול כללי? אני בעד לנסות ולשנות הרגלי אכילה מושרשים/מגונים שלא מקדמים אותך אני בעד רישום כדי להבין אלו מוצרים מיותרים/אסורים/מוגזמים דופקים לך את ההתקדמות אני בעד להתחיל כל יום בחיוך ולסיימו בשליטה ובלי פחממות מחמש אני בעד הישגים קטנים שיביאו בשקילה הבאה=ירידה בהצלחה יקירתי וכפי שכתבו לך לאף אחד לא קל כרגע סופשבוע רגוע נחושה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 06:24
|
סמויה חמודה מקווה שהמילים המעודדות שכתבו לך סייעו לך ושאת מחוזקת יותר אכן אט אט בלי לחץ גם אני בגלל הרגל עליתי מעט ועודני נלחמת בשניים כדי להוריד את שעלה אך לא מתייאשת אנו יכולות בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 17:47
דפי ודני מקסימות שלי הדברים שלכן כל כך נכונים ואני איישם את העצות של כולם תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 17:16
דפי Posts: 1126