הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בעקבות ההרצאה בנושא - משבר

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/08/2010 16:03

ענת
ענת
לסמויה היקרה, אני בהחלט מבינה אותך
כי אני באותו מצב אבל נלחמת.....לחזור להיות שמנה אני לא רוצה ומאוד קשה לי אני רק אוכלת....ומקווה שנצא מזה לכולנו עליו ירידות גאות ושפל
ונעלה חזרה לדרך המלך
0 קישור קבוע (Permalink)
06/08/2010 16:00

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
הסמויה
באמת תהיתי היכן את. טוב שכתבת. אם תכתבי כאן כל יום - תראי שבסופו של דבר תחזרי לתלם. אין אפס!
הפורום עוזר. התרשמתי שרבות מאיתנו (כולל אני) בזמן האחרון בתקופה קשה, לכולם יש משברים בחיים אבל אין סיכוי שנחזור למה שהיה!!!!!!!!!!

מחכה לראות עוד פוסטים שלך כאן.
Glomp, Hi!
0 קישור קבוע (Permalink)
06/08/2010 11:48

dany
dany
סמויה יקירתי
כפי שמירי אמרה בנושא השבוע אין לנו לעיתים כוח למשבר.... והמשבר בא גם בא אם נזמין אותו ואם לאו.... ומה הברירה???
להשמין, להרים ידיים, לוותר לעצמנו, לחזור להיות דובות.... לא יכולות לזוז, הרגליים לא סוחבות, הנשימה כבדה, הנחרות בלילה עד עצירת הנשימה, ההרגשה הזיפתית שאני לא שווה כי אני לא מסוגלת להתגבר על הדחף והיצר ונכנעת לו!!!
סמויה שלי חביבה. כולנו באותה הקלחת יום טוב ויום רע יומיים נהדרים ולאחר מכן נפילה.... אנחנו רק בני אדם ולא מכונות שמכוונים אותם והם עובדות באותו מישור וקצב כל הזמן... ואנחנו צריכות להיות יותר סלחניות...כן זה קורה... יש משבר... ואז כמו בים בגלים.... את מקדמת את הגל וזורמת איתו לא נגדו ....כי אם לא כן הפה מתמלא במים מלוחים,..... וכמעט טובעים... פשוט זה קרה לי השבוע כן הים, והייתי המומה כי אני ומים כמו דג והנה הים הראה לי את כוחו.... באמת רשע... אבל לעיניננו: לברוח מהמציאות זה הפיתרון הקל ביותר ובעצם הקשה ביותר כי בסופו של יום את לא מרוצה מהתוצאה... אם הייתי יודעת כי לא אכפת לך ואת בוחרת להשמין אז הייתי מוותרת לך את בן אדם בוגר ואי אפשר להכריח אותך לעשות משהו שאת לא רוצה.... אך אני יודעת כי את סובלת ולא אוהבת את המצב הנתון(כמוני) אז רק בידיך הכוח לשנות....
חזרי לפורום, האזיני להרצאה של מירי כל יום ולא רק פעם בשבוע, חזרי לרשום, חזרי לשתות, חזרי לפעילות גופנית.... איפה האופניים????
פחמימות עד חמש.... תהיי איתנו נעודד אותך ואני בטוחה שתוך זמן קצר את תעודדי אותנו...
יש לך מנוי זהב אז תנצלי אותו עד תום... ואני בטוחה שגם אם תצלצלי למירי ותשוחחי איתה אישית היא תעזור לך...
יקירתי אני מאחלת לך מקרב לב הצלחה... להיכנס שוב לתלם... לאט לאט את לא ממהרת כל יום והצלחה קטנה.. מקווה שכבר סיימת עם הבית כך שיהיה לך יותר רגוע...
שבת שלום והמון אהבה דני
הסמויה כתב:
מירי , כל מילה בסלע , כמו בכל הרצאה
ההרצאות של מירי מאלפות ותמיד אחרי שאני שומעת את ההרצאה אני בטוחה שהפנמתי ומאותו רגע הכל יהיה בסדר
אבל למרות הצהרת הכוונות גם בפני הפורום
אני כבר כמה חודשים במגמת עליה ולא מצליחה לחזור לדרך המלך
וחבל לקלקל את כל מה שהשגתי
אין ספק שאני בבעיה גדולה
ברציונל אני יודעת מה אני צריכה לעשות אבל לא מצליחה להביא את עצמי לעשיה
+1 קישור קבוע (Permalink)
06/08/2010 11:30

מקווה שהפעם לא אשבר
אמשיך להכנס לפורום להגיב ולשתף ושזה באמת יתן לי את הכוחות לחזור למסלול
0 קישור קבוע (Permalink)
06/08/2010 11:05

רבקה
רבקה
הסמויה התגעגענו אליך
טוב שחזרת כדי לשנוכל לעזור לך לבלום את העליה
כולנו בקיאות בתורה
כולנו יודעים כיצד לנהוג
אבל ישנה תקופה קשה לכולם
בואי השארי איתנו ונעזור לך
כי כולנו כאן איתךgrouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
06/08/2010 11:03

נחושה
נחושה
סמויה יקרה,
טוב ששיתפת אותנו
כנסי לטיפים ולכל מה שנכתב בימים האחרונים
ואני בטוחה שתמצאי את הכוחות והטיפים לעלות שוב על המסלול...
לכולם לא פשוט
אבל כולנו מאוד משתדלים
בהצלחה ואל תעלמי לנו שוב
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
06/08/2010 10:01

ההרצאות של מירי מאלפות ותמיד אחרי שאני שומעת את ההרצאה אני בטוחה שהפנמתי ומאותו רגע הכל יהיה בסדר
אבל למרות הצהרת הכוונות גם בפני הפורום
אני כבר כמה חודשים במגמת עליה ולא מצליחה לחזור לדרך המלך
וחבל לקלקל את כל מה שהשגתי
אין ספק שאני בבעיה גדולה
ברציונל אני יודעת מה אני צריכה לעשות אבל לא מצליחה להביא את עצמי לעשיה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בעקבות ההרצאה בנושא - משבר

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!