08/08/2010 09:57
שאפתנית Posts: 8392
|
סמויה יקרה, לפעמים קשה לשמור על השפיות בשישי שבת אבל כנראה שאין לנו ברירה, מקווה שתצליחי להחזיר חובות עד לחגים כפי שאת מתכננת ומקווה בשביל עצמי שאמשיך להתקדם ולרדת במשקל עד לחגים ולשמור על שפיות גם בשבת כי באמת חבל לקלקל את כל העבודה הקשה שנעשית במהלך השבוע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 09:54
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
סמויה חמודה זכרי שבכל שבוע יש סופש אז מעתה הוא לא יהרוס הישגים את יכולה אנו איתך להכין מראש ירקות חתוכים מסטיקים ולהשמע לטיפים אט אט ובטוח שיהיה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 09:36
תודה תודה תודה על התמיכה מכולכן שישי שבת עבר עלי ללא שליטה אך מהבוקר הכל יחזור למסלול אין ברירה עד ראש השנה אני אחזיר את החובות ושוב תודה ובהצלחה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 09:33
|
לייסי חמודה בכל מצב מגיעים אפילו רק בכדי לשמוע הרצאה זה מחזק ואין כמו מסגרת ולשמוע את מירי בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 00:48
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סמויה חתיכה ויקרה בחרת קצת לנוח מאיתנו והדיאטה זה בסדר. העיקר שחזרת ואנחנו מקבלות אותך באהבה גדולה. עכשיו עד החגים תחזרי לעצמך ותאמיני לי הכל בסוף מסתדר.אל תעלמי לנו יותר תשתפי ותגיבי כפי שעשית עד עכשיו בהצלחה שלך תמיד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2010 23:22
לייסי Posts: 623
|
תודה על העידוד - אתן כל-כך צודקות! שבוע טוב לכולם!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2010 19:20
dany Posts: 19819
|
לייסי יקרה יש לך את הפריבילגיה להיות בחוגים של מירי באופן אישי IN LIVE אז אל תוותרי על זה!!!! דני 1103 כתב:
לייסי כתב: בוקר טוב ושבת שלום לכל החברות הנפלאות! השבוע לא התאמצתי לבוא להרצאה (מסיבות מובנות... ) ואני כל-כך מצטערת. אני מבינה שההרצאה הייתה על משבר בדיאטה - וזה בדיוק בשבילי!! עשיתי טעות ואני מקווה לא לחזור עליה שוב - ולחזור לפסים. לייסי יקרה אסור לנו למצוא סיבות ותרוצים מדוע לא להגיע לחוגים. כולנו בני אדם,אשר חווים את אותם החוויות,לפעמים נעימות ולפעמים מאכזבות, אך אנו,שבאים מהמסגרת הכי שפויה והכי מדהימה,החוגים של מירי,דווקא אנחנו, חייבים עם כל הקשיים להמשיך הלאה אחרת לא נגיע לשום מקום. אני מקווה שזו הפעם האחרונה שתמצאי סיבות איך להעדר מהחוג, ןלמרות הכל המטרה תעמוד לנגד עיניך שהיא החשובה מכל. שבת נהדרת נילי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2010 17:51
דפי Posts: 1126
|
סמוייה יקרה אל תרימי ידיים. תראי איך כולנו פה אתך. בהצלחה דפנה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2010 16:45
1103 Posts: 5022
|
לייסי כתב:
בוקר טוב ושבת שלום לכל החברות הנפלאות! השבוע לא התאמצתי לבוא להרצאה (מסיבות מובנות... ) ואני כל-כך מצטערת. אני מבינה שההרצאה הייתה על משבר בדיאטה - וזה בדיוק בשבילי!! עשיתי טעות ואני מקווה לא לחזור עליה שוב - ולחזור לפסים.
לייסי יקרה אסור לנו למצוא סיבות ותרוצים מדוע לא להגיע לחוגים. כולנו בני אדם,אשר חווים את אותם החוויות,לפעמים נעימות ולפעמים מאכזבות, אך אנו,שבאים מהמסגרת הכי שפויה והכי מדהימה,החוגים של מירי,דווקא אנחנו, חייבים עם כל הקשיים להמשיך הלאה אחרת לא נגיע לשום מקום. אני מקווה שזו הפעם האחרונה שתמצאי סיבות איך להעדר מהחוג, ןלמרות הכל המטרה תעמוד לנגד עיניך שהיא החשובה מכל. שבת נהדרת נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2010 16:37
רעותה Posts: 869
|
לייסי יקירתנו , נשלים לך את החסר , רק תגיעי, המשך שבת מקסימה. רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2010 15:44
מיכל שרון Posts: 1318
|
לייסי.. העיקר שלמדת את הלקח.. כי לא משנה כמ הרע ומגעיל ומשמין השבוע מרגיש לנו, להגיע למירי.. בלי קשר בכלל לשקילה עצמה זה תמיד משפר את המצב רוח.. המפגש עם הקבוצה, החיוך של מירי, העידוד וההצחקות בהרצאה וכמובן כמובן.. הסיכוי שתמיד ישנו שההרצאה הזו תהיה בדיוק מה שאת צריכה לשמוע בדיוק ברגעים האלה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2010 12:06
קרולין Posts: 6651
|
סמויה יקרה, כיף שאת איתנו!
כולנו כאן תמיד בשבילך.
ים של הצלחהההההההההההה בתהליך
המשך שבת נהדרת
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2010 11:48
לייסי Posts: 623
|
בוקר טוב ושבת שלום לכל החברות הנפלאות! השבוע לא התאמצתי לבוא להרצאה (מסיבות מובנות...) ואני כל-כך מצטערת. אני מבינה שההרצאה הייתה על משבר בדיאטה - וזה בדיוק בשבילי!! עשיתי טעות ואני מקווה לא לחזור עליה שוב - ולחזור לפסים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2010 11:22
מיכל שרון Posts: 1318
|
סמויה יקרה ונעלמת לפרקים.. אני מבינה לליבך.. גם אני רק צוברת לי חובות בחודשיים האחרונים.. וזה קשה ומתסכל ומאכזב ומייאש... הכל מובן וכל הרגשות כולם יש להם מקום בסקאלה אבל חשוב גם לדעת לשים אותם במקומם, לתת להם את הפרופורציות המתאימות להם.. יש לרגשות השליליים מקום, אבל רק בשביל לדרבן אותנו לעוד עשייה, לכיבוש של עוד פסגה, לנצחון של הנפש על הגוף.. אין מקום לשקוע בתהומות. אני שוב מפצירה בך להישאר צמוד צמוד לפורום, לשאוב ממנו כוחות כשצריך ועידוד ותמיכה ותזכרי שאף אחד לא הבטיח שזה קל וכבר מחנוכה כשהגעת למשקל היעד שלך והתחלת במשימת השמירה הקשה ידעת שקל זה לא יהיה ובגלל זה את כאן עם מיר ואיתנו... אני עוד זוכרת את סיפורי הג'ינסים שלך מאז.. תחשבי עליהם כל פעם כשמגיע לו הדחף הנורא, כל פעם שתוקפים החשקים.. את יכולה הכל.. כבר יכולת ולא כל כך מזמן. רק אל תעלמי לנו שוב, אנחנו פה כדי לעזור ולתמוך... ואולי באמת תרימי טלפון למירי.. לי באופן אישי זה תמיד עוזר מילה אישית ממנה ברגעי משבר קשים בדיאטה. שתהיה לך שבת שלום, שבת קלה בשליטה ובאיפוק. מחזיקה לך אצבעות ומחכה לקרוא אותך כאן שוב בקרוב..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2010 19:11
|
טולי חמודה בטוחה שתהיי בסדר נשמח שתהיי כאן יותר בהצלחה toly כתב:
סמויה יקרה מבינה מאוד לליבך וטוב ששבת לפה ושיתפת לאף אחד לא קל בתהליך החיים וגם לא בירידה ובשמירה גםאני בתהליך של החזרת חוב קטן יחסית אך בהחלט מפחיד שמא אעלה יותר אז במקום להתייאש ולמצטר הצדקות וראיות מקלות לתוצאות אני נכנסת לתוך הפחד ומתמודדת בעשייה לקחתי השבוע שוב את התפריט המקופל הצמדתי אותו לכיס למחשב וללב והנה היתה ירידה השבוע אני נצמדת לתפריט החדש שמירי חילקה ועושה בדיוק ומזכירה לעצמי כל פעם שאני רוצה גלידה או משהו מתוק שזה פשוט לא שווה עדיף שמלה צמודה או חולצה צבעונית סקסית וצמודה ולקבל מחמאה ולהמשיך להיות פצצה אפרופו פצצה הנה סיפור אמיתי מהחיים שבוע שעבר עת חברתי הקוסמטיקאית מורחת לי לק ציינה בפני שאנחנו כבר לא צעירות ויפות נעצתי בה מבט של מירי ב לקין ואמרתי לה בחיוך של מלכת הכוכבים:מותק בגיל 29 ו30 נראיתי דודה היום אני פצצות לגבות!!! דברי בשם עצמך....... ואתם יודעים מה? ממש חשתי נהדר עם המשפט הזה שבת שלום סמויה יקרה אזרי אומץ ושובי למעגל החיים האיכותיים והחטובים אוהבת טולי הסמויה כתב: רבקה ונחשוה המקסימות מקווה שהפעם לא אשבר אמשיך להכנס לפורום להגיב ולשתף ושזה באמת יתן לי את הכוחות לחזור למסלול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2010 19:10
|
סמויה יקרה כתבו הכל אז בהצלחה ובטוחה שתצליחי אל ייאוש ותהיי עימנו תמיד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2010 18:28
רעותה Posts: 869
|
סמויה יקירה , מבחינתי את הסמויה החתיכה , אז אל תהרסי ואנחנו כאן. אולי תבקרי אותנו שוב במופת אם יזדמן לך וניתן לך כוח מחדש?!!!!
שבת שלום ובהצלחה רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2010 17:57
dany Posts: 19819
|
המון המון הצלחה יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2010 16:16
חברותי המגיבות והאהובות כשאני קוראת את התגובות שלכן אני כל כך אוהבת את כולכן ולא מבינה למה לקחתי לי חופש מהפורום הנפלא הזה כל תגובה ותגובה נקראה פעמיים ונגעה לליבי ואני מקווה שאכן זה יעזור , בעצם יודעת שזה יעזור כי באמת כמו שטולי אמרה , יותר שווה שמלה צמודה ומחמאה , אכל כולנו יודעות כשכרוצים לאכול משהו קשה להוציא את השק מהראש אבל אני מבטיחה להשתלט על האוכל ולשלוט בו ומאחלת בהצלחה לכולכן בתהליך הארוך והבלתי נגמר הזה וכמו שמירי אומרת לנו שאם היא יכולה לעמוד בפני כל הפיתויים שמסביבה גם אנחנו יכולות מאחלת לכולנו שבת שלום ושולחת לכן נשיקות וחיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2010 16:07
toly Posts: 898
|
סמויה יקרה מבינה מאוד לליבך וטוב ששבת לפה ושיתפת לאף אחד לא קל בתהליך החיים וגם לא בירידה ובשמירה גםאני בתהליך של החזרת חוב קטן יחסית אך בהחלט מפחיד שמא אעלה יותר אז במקום להתייאש ולמצטר הצדקות וראיות מקלות לתוצאות אני נכנסת לתוך הפחד ומתמודדת בעשייה לקחתי השבוע שוב את התפריט המקופל הצמדתי אותו לכיס למחשב וללב והנה היתה ירידה השבוע אני נצמדת לתפריט החדש שמירי חילקה ועושה בדיוק ומזכירה לעצמי כל פעם שאני רוצה גלידה או משהו מתוק שזה פשוט לא שווה עדיף שמלה צמודה או חולצה צבעונית סקסית וצמודה ולקבל מחמאה ולהמשיך להיות פצצה
אפרופו פצצה הנה סיפור אמיתי מהחיים שבוע שעבר עת חברתי הקוסמטיקאית מורחת לי לק ציינה בפני שאנחנו כבר לא צעירות ויפות נעצתי בה מבט של מירי ב לקין ואמרתי לה בחיוך של מלכת הכוכבים:מותק בגיל 29 ו30 נראיתי דודה היום אני פצצות לגבות!!! דברי בשם עצמך....... ואתם יודעים מה? ממש חשתי נהדר עם המשפט הזה שבת שלום סמויה יקרה אזרי אומץ ושובי למעגל החיים האיכותיים והחטובים אוהבת טולי הסמויה כתב:
רבקה ונחשוה המקסימות מקווה שהפעם לא אשבר אמשיך להכנס לפורום להגיב ולשתף ושזה באמת יתן לי את הכוחות לחזור למסלול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|