05/08/2010 15:49
קרולין Posts: 6651
|
רויטל ברוה הבאה, תודה על השתוף. ביתך ילדה חכמה מאד ותגובתה מעידה על הרצון הטוב שלה והמוטיבציה להצליח. בטוחה ששתיכן "תשחקו" אותה בגדול! מירי עושה עבודת קודש עם החניכים שלה הן הקטנים והן הגדולים. בהצלחה רבה. קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 15:31
רעותה Posts: 869
|
היי רויטל , נעים להכיר ונשמח אם גם בתך תצטרף לפורום, אני בטוחה שהיא תתקבל בברכה. אני הגעתי לראשונה למירי בגיל 14 גם בעידודה של אימי , כיום אני בת 34. אני חושבת , שהחיבור למירי הוא מדהים בכל גיל. עצם היותה בגובה העיניים של כולנו בכל גיל בעיקר בגלל האיכפתיות שלה. אתמול הייתי עם בני בקניון בפעילות לילדים והיה מאוד צפוף. היתה לנו תקרית עם ילד חצוף , שבנוסף טרח להגיד לי שמנה דובה ונורא נעלבתי. זה ממש החזיר אותי לילדות ועשה לי נורא מבפנים . הבנתי כמה חשוב להראות טוב ( אני עדיין מלאה אבל לא דובה) ולהעביר את הרגלי האכילה לדור הבא. אני מאחלת לכם המון המון בהצלחה וכל הכבוד לך כאמא כי זה לא מובן מאליו. רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 15:27
נחושה Posts: 6982
|
טוב ששיתפת, הרבה פעמים דווקא הילדים צועקים את "המלך הוא עירום" ז"א משקפים את המציאות או נותנים לנו פנצ'ים של החיים בתום לב. מאחלת לבתך ולך הצלחה בתהליך נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 15:25
נינוש Posts: 1442
|
היי רויטל ברוכה הבאה לפורום שלנו את מקסימה ובתך עוד יותר כל הכבוד לה על הבגרות שלה זה מעיד על הבית והחינוך תישארי איתנו תעדכני אותנו אני נשמח ותודה על השיתוף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 14:27
רויטל Posts: 40
|
הי בנות, ביתי בת התשע סובלת מעודף משקל גדול. אמנם, זה לא מאתמול בבוקר אבל עד היום ניסתי שיטות דיאטה אלטרנטיביות כגון פעילות גופנית, מעקב בבי"ח מאיר שיש להם תכנית מיוחדת לילדים וכו' השיטות עזרו יותר ופחות אבל הגיע גיל תשע שזה הגיל שבו אפשר להעביר את האחריות לילדה וללכת לקבוצת תמיכהועדיין עם עודף משקל גבוה. והנה אנחנו. ביום שני כשהגענו (למורת רוחה של ביתי אשר הבינה שיש לעשות דיאטה אבל לא התחשק לה להשקיע בזה וללכת לשמוע את מירי בלקין), ביתי אמרה לי - איזה מצחיקה מירי בלקין אם היא עושה חוגים מעל מסעדה (בבית סוקולוב, ת"א). נורא צחקתי אבל הבנתי שהילדה מבינה את העניין. היום, לאחר שלושה ימי דיאטה כשהיא גילתה כמה קל לעשות דיאטה, שהיא שבעה כל הזמן, יש הרבה מה לאכול, לא רעבים והכל טעים, היא נתנה לי הרצאה שלמה : בשביל מה צריך ללכת למסעדה , גם אחרי שנשקלים, אפשר לחשוב שמי שנשקל הוא עושה את זה בשביל מירי, שהיא תראה שהוא ירד, בסך הכל הוא עושה את זה בשביל עצמו ובשביל לעשות שינוי בחיים שלו.... (היא די פלספנית). דרך אגב היא ממש מושלמת באוכל. הייתי חייבת לשתף מישהו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|