10/08/2010 07:33
dany Posts: 19819
|
נשמח לשמועיותר נכון לקרוא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 23:18
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
רויטל אמא מדהימה שכמותך.תספרי לפורום איזה יופי הבת שלך ירדה. ואיך היא בוגרת ומפנימה. גאה מאד בשתיכן. תהיי איתנו אוהבת מירי
|
+2
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 07:30
שאפתנית Posts: 8392
|
רויטל זה מרגש לקרוא שלקחת את הנושא כפרויקט ואת מקדישה לו שנה מחייך. הדבקות הזו במטרה תשיג תוצאות נהדרות. אני בטוחה שביתך המקסימה מבינה שהכל נעשה מאהבה ודאגה לבריאותה ותמשיך לשתף פעולה ותחווה את הדיאטה כאורח חיים בריא שרק תורם לנו. מחזקת את ידיכם ואת תראי כשבעלך יראה איך הבת היפה שלו מרזה ומרגישה נפלא גם הוא יצתרף להצלחה. ישר כוח וכל הכבוד על העשייה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 07:24
|
המון המון הצלחה רויטל יקרה וכל הכבוד על הפתיחות וראית העתיד של הבת והמשפחה... יישר כוחך דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2010 07:07
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
רויטל חמודה כל הכבוד שאת מכניסה את השיטה בדלת האחורית הביתה ושלקחת חופשה כדי לעשות הכל כדי שזה יחלחל כעת לשגרה ולמודעות ואני בטוחה שיחד עם הכניסה לביה"ס יהיו לה אחלה תוצאות וגם לכול המשפחה כבר יהיה קל יותר כי מתרגלים תמשיכי לשתף אותם ולהיות אסרטיבית כי זה מאוד חשוב ולהתמיד.... ואני בטוחה שאם הזמן בעלך יסייע אף הוא שיהיה המון בהצלחה היום ובכלל רויטל כתב:
וואו איזה תגובות נפלאות, פשוט מרגש. אני מרגישה במעגל תמיכה מטורף. אני מתלבטת אם לשתף את הבת שלי ולהראות לה את מה שכתבתם. מצד אחד זה אולי יעודד אותה ומצד שני אני חוששת שהיא תכעס שחשפתי אותה. לעצם העניין, נשאלתי פה אם אני שמנמודה או רזה. אז קודם כל אני שמנמודה מגיל צעיר, לא הייתי מאוד שמנה אבל תמיד היתה לי נטיה להשמנה . מגיל צעיר מאוד לא נתנו לי בבית לאכול מעדני שוקולד וממתקים ובכך אימי היקרה פיתחה בי את המודעות , מאז ועד היום לאורך הלידות אני תמיד בדיאטות ומסגרות. גם אצל מירי הייתי תקופה ארוכה וירדתי יפה מאוד. עד היום אני שומרת מאוד ולפעמים עולה ולפעמים יורדת. יש לי עוד שלושה ילדים גדולים יותר שאין להם בעיות משקל אבל הם לא דחלילים . הכנסתי את הכללים של מירי הביתה לכולם, אף אחד לא אוכל פחממות אחרי חמש, כולם אוכלים ביחד ארוחת צהריים מאוזנת ואיכותית. זה קצת קשה כי לפעמים הילדים מתלוננים אבל אני מסבירה שבחיי היום יום חייבת להיות מסגרת אוכל שפויה ולא כבדה, יהיו עוד אירועים וחגים שבהם נאכל קצת יותר. השנה לקחתי חופשה מהעבודה ואני מתכוננת להקדיש את כולי למטרת ההרזיה המשפחתית. דרך אגב בעלי רחב מאוד ושמן וביתי הקטנה קיבלה ממנו את הגנים של מבנה הגוף הרחב. אני מתפללת שאכן נצליח ובכך אשנה את נתיב חייה מנתיב של שמנה לנתיב נורמלי של ילדה שתגדל להיות ילדה יפה.(לא מבקשת דוגמנית). מחכה ליום שני להשקל, אני בטוחה שתהיה לנו הפתעה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 23:12
אשירה Posts: 4292
|
רעותה כתב:
היי רויטל , נעים להכיר ונשמח אם גם בתך תצטרף לפורום, אני בטוחה שהיא תתקבל בברכה. אני הגעתי לראשונה למירי בגיל 14 גם בעידודה של אימי , כיום אני בת 34. אני חושבת , שהחיבור למירי הוא מדהים בכל גיל. עצם היותה בגובה העיניים של כולנו בכל גיל בעיקר בגלל האיכפתיות שלה. אתמול הייתי עם בני בקניון בפעילות לילדים והיה מאוד צפוף. היתה לנו תקרית עם ילד חצוף , שבנוסף טרח להגיד לי שמנה דובה ונורא נעלבתי. זה ממש החזיר אותי לילדות ועשה לי נורא מבפנים . הבנתי כמה חשוב להראות טוב ( אני עדיין מלאה אבל לא דובה) ולהעביר את הרגלי האכילה לדור הבא. אני מאחלת לכם המון המון בהצלחה וכל הכבוד לך כאמא כי זה לא מובן מאליו. רעותה
רעותה יקרה, מאחר ואינני מכירה אותך, מאוד נגע לליבי לשמוע שאת אצל מירי מגיל צעיר וכל כך הרבה שנים. כל הכבוד לאמך שהביאה אותך אל מירי וכל הכבוד לך על ההתמדה. אני בטוחה שאת מהווה מופת ודוגמה לסובבים אותך. יישר כוחך!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 21:22
רויטל Posts: 40
|
וואו איזה תגובות נפלאות, פשוט מרגש. אני מרגישה במעגל תמיכה מטורף. אני מתלבטת אם לשתף את הבת שלי ולהראות לה את מה שכתבתם. מצד אחד זה אולי יעודד אותה ומצד שני אני חוששת שהיא תכעס שחשפתי אותה. לעצם העניין, נשאלתי פה אם אני שמנמודה או רזה. אז קודם כל אני שמנמודה מגיל צעיר, לא הייתי מאוד שמנה אבל תמיד היתה לי נטיה להשמנה . מגיל צעיר מאוד לא נתנו לי בבית לאכול מעדני שוקולד וממתקים ובכך אימי היקרה פיתחה בי את המודעות , מאז ועד היום לאורך הלידות אני תמיד בדיאטות ומסגרות. גם אצל מירי הייתי תקופה ארוכה וירדתי יפה מאוד. עד היום אני שומרת מאוד ולפעמים עולה ולפעמים יורדת. יש לי עוד שלושה ילדים גדולים יותר שאין להם בעיות משקל אבל הם לא דחלילים . הכנסתי את הכללים של מירי הביתה לכולם, אף אחד לא אוכל פחממות אחרי חמש, כולם אוכלים ביחד ארוחת צהריים מאוזנת ואיכותית. זה קצת קשה כי לפעמים הילדים מתלוננים אבל אני מסבירה שבחיי היום יום חייבת להיות מסגרת אוכל שפויה ולא כבדה, יהיו עוד אירועים וחגים שבהם נאכל קצת יותר. השנה לקחתי חופשה מהעבודה ואני מתכוננת להקדיש את כולי למטרת ההרזיה המשפחתית. דרך אגב בעלי רחב מאוד ושמן וביתי הקטנה קיבלה ממנו את הגנים של מבנה הגוף הרחב. אני מתפללת שאכן נצליח ובכך אשנה את נתיב חייה מנתיב של שמנה לנתיב נורמלי של ילדה שתגדל להיות ילדה יפה.(לא מבקשת דוגמנית). מחכה ליום שני להשקל, אני בטוחה שתהיה לנו הפתעה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 10:37
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
רויטל יקרה תודה על השיתוף את וביתך מקסימות ואני בטוחה שתהיה כאן הצלחה. נתראה ביום שני באהבה מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 09:49
|
שיהיה בהצלחה מיכל שרון כתב:
רויטל ריגשת גם אותי... איזה יופי לשמוע כזו בגרות מילדה בת 9. האמת בתור ילדה הייתי גם מאוד בוגרת ועצמאית אך אף פעם לא כשזה הגיע לאכול ולכן זה מאוד מאוד מרשים ולא מובן מאליו והבת שלך נשמעת פשוט מקסימה ומיוחדת. בעניין הילדים השמנמודים רציתי לשתף שיש לי חצי אל מנישואיו השניים של אבי שהוא סוג של מפלצתון קטן.. הוא ירש את כל הגנים מאבא שלי.. בגיל 10 וחצי הוא כבר בגובה שלי (כמעט 1.60) והוא מאוד רחב אבל גם שמנמוד. אני מזמן רציתי להביא אותו למירי (במיוחד אחרי שכבר בכיתה ב' התחילו לקרוא לו שמן בביה"ס ולהעליב אותו) רק שיש בעיה שלא יהיה הורה שילווה אותו (לא תירוץ ולא סדר עדיפויות, העניין מורכב ובאמת זה בלתי אפשרי). בכל מקרה לשמחתי בשנה האחרונה אמא שלו (שהיא חברה קרובה וטובה שלי) לקחה אותו לתוכנית ייעוץ לילדים בוולפסון ושם גם הם ממליצים לילדים להפחית פחמימות בערב, להרבות בירקות ומדברים על חשיבות הפעילות הגופנית. אני לא יכולה להגיד לכם כמה צחקתי כשדניאלי המקסים הסביר לי בטלפון לפני שבוע על החשיבות שבהפחתת הפחמימות, על איך הוא כבר אוכל עוד מלפפון בערב כשבא לו לחמניה ושהוא משתדל לעשות הרבה רכיבות באופניים כי זה חשוב. בקיצור ילדים זה משהו נפלא וההתייחסות שלהם מדהימה אותי כל פעם מחדש.. הרגישות וההבנה התמימה שלהם.. מתוקים כאלה!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2010 07:46
שאפתנית Posts: 8392
|
רויטל אני רוצה להגיד לך שאת עושה את הדבר הגדול ביותר והחשוב ביותר בחייך בזה שאת חושפת את ביתך לחוגים של מירי. את תראי שככל שהשנים יעברו ביתך המקסימה תאמר תודה. זה נורא להיות ילד שמן ועוד יותר נורא להמשיך ולגדול ושהשומנים מלווים אותך לאורך השנים. אני מאחלת לכן בהצלחה וכמובן תמסרי לביתך שאם היא תוריד במהרה בגילה הצעיר את הקילוגרמים המיותרים הרי שהשמירה אחר כך תכניס אותה להיכל התהילה והחיים הטובים של עולם הרזים, שאני כמו כולנו שואפות להגיע אליו במהרה בימינו ולהישאר שם, אז בהצלחה וזכרו שזהו תהליך למידה לכל החיים גם כשמגיעים להיכל יש להיצמד אל מירי כדי לא לצאת ממנו. ב ה צ ל ח ה !!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2010 11:32
מיכל שרון Posts: 1318
|
רויטל ריגשת גם אותי... איזה יופי לשמוע כזו בגרות מילדה בת 9. האמת בתור ילדה הייתי גם מאוד בוגרת ועצמאית אך אף פעם לא כשזה הגיע לאכול ולכן זה מאוד מאוד מרשים ולא מובן מאליו והבת שלך נשמעת פשוט מקסימה ומיוחדת. בעניין הילדים השמנמודים רציתי לשתף שיש לי חצי אל מנישואיו השניים של אבי שהוא סוג של מפלצתון קטן.. הוא ירש את כל הגנים מאבא שלי.. בגיל 10 וחצי הוא כבר בגובה שלי (כמעט 1.60) והוא מאוד רחב אבל גם שמנמוד. אני מזמן רציתי להביא אותו למירי (במיוחד אחרי שכבר בכיתה ב' התחילו לקרוא לו שמן בביה"ס ולהעליב אותו) רק שיש בעיה שלא יהיה הורה שילווה אותו (לא תירוץ ולא סדר עדיפויות, העניין מורכב ובאמת זה בלתי אפשרי). בכל מקרה לשמחתי בשנה האחרונה אמא שלו (שהיא חברה קרובה וטובה שלי) לקחה אותו לתוכנית ייעוץ לילדים בוולפסון ושם גם הם ממליצים לילדים להפחית פחמימות בערב, להרבות בירקות ומדברים על חשיבות הפעילות הגופנית. אני לא יכולה להגיד לכם כמה צחקתי כשדניאלי המקסים הסביר לי בטלפון לפני שבוע על החשיבות שבהפחתת הפחמימות, על איך הוא כבר אוכל עוד מלפפון בערב כשבא לו לחמניה ושהוא משתדל לעשות הרבה רכיבות באופניים כי זה חשוב. בקיצור ילדים זה משהו נפלא וההתייחסות שלהם מדהימה אותי כל פעם מחדש.. הרגישות וההבנה התמימה שלהם.. מתוקים כאלה!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2010 19:06
|
רשמו לך הכל רויטל יקרה גאה בך וגאה בביתך יישר כוח ואמן ויהיו עוד אנשים כמוך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2010 18:35
פו הדב Posts: 114
|
היי רויטל, רציתי לחזק אותך ואת בתך המקסימה על הגעתך לקבוצה. את במקום הנכון!! ושיהיה לה המון בהצלחה!!! :-) אני הייתי ילדה שמנה ואני עדיין כזאת... פעם מצליחה ופעם הורסת... אבל בתור ילדה שמנה זה עול גדול ואת נותנת לילדה שלך חיים חדשים כשאת תומכת בה בדרך הזו. אני עכשיו מורה לילדים בכיתות ג'-ד' ובתור מי שנלחמת עם ההשמנה כל חיי תמיד ליבי יוצא אל הילדים האלה. ניסיתי גם לומר לאמא של תלמיד שחינכתי שתביא את הילד למירי, מאוד בעדינות... (האמא אגב חתיכה שחבל על הזמן) והיא התלהבה והודתה לי ואמרה שבדיוק אמא שלה הציעה לה את זה ואפילו תשלם אבל אחרי כמה זמן ששאלתי אותה על זה היא אמרה שהילד לא רוצה... פשוט חבל שהיא מקשיבה לילד במקרה הזה... ושוב מנקודת מבט של מי שהייתה שם... ועדיין שם שני עשורים אחרי... אבל אין בירירה, חייבים להיות במסגרת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2010 16:23
רויטל היקרה אני מצדיעה לך ומגיע לך שאפו שאת לוקחת את בתך המקסימה לקבוצה של מירי זה לא מובן מאליו בכללית אני אישה רזה אבל תמיד נלחמת על כמה קילוגרמים, אני לא רזה טבעית אלא שמנה משוקמת אבל יש לי בת בת 19.5 עם עודף משקל של כ 20 קילו שלא מוכנה לשמוע על דיאטה כיום היא חיילת, היא ילדה יפיפיה אך שמנמודה כשנרשמתי למירי בלקין באינטרנט רציתי לרשום גם אותה אך היא לא מוכנה אפילו לשמוע איתי את ההרצאה באינטרנט היא לא מוכנה ולכן אני חושבת שבזה שאת הצלחת להביא את הבת שלך לקבוצה של מירי זה גם תפיחת שכם קודם כל לך ואני רוצה לחזרת אותך ושתמשיכי איתה לאורך כל הדרך גם במשברים ומציעה לך ישר לעשות מנוי זהב כי זה יחייב אותך להמשיך ללכת איתה מאחלת לכן הצלחה בתהליך הארוך והבלתי נגמר הזה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2010 15:51
בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
רויטל יקרה, ברוכה הבאה לפורום ריגשת אותי. קודם כל זו פעם ראשונה שאני נתקלת באמא לילדה שהולכת לחוגים של מירי שכותבת כאן. ולמה אני מתרגשת? מרגש אותי לראות אמא שבאמת אוהבת את ילדתה, ומשקיעה בה בצורה נכונה. לוקחת אותה לקבוצת תמיכה ואף משתתפת כאן בפורום. מעניין אם את "שמנמודה" והכוונה מבחינתי לאדם שמן זו התודעה ולא המשקל הפיזי. אני התחלתי להשמין בגיל 9, אחרי שנגמלתי ממציצת האגודל. הוריי נרדמו בשמירה ולא שמו לב לכמויות שטחנתי: 3 פיתות לארוחת בוקר, ק"ג בורקס בשביל הכיף לארוחת צהריים, ליטר גלידה כארוחת 4 אחה"צ, ואלה רק דוגמאות קטנות שעלו לי בראש. מיותר לציין שבגיל 9, ילד שאוכל כמויות כאלה זו אשמת ההורים שלא משגיחים עליו כמו שצריך כי ילד לא נולד עם הידע מה לאכול וכמה. ולכן כשאת כותבת כאן, אני מתרגשת. כן ירבו כמוך, אמהות ואבות, שמגדלים ומטפחים את ילדיהם כמו שצריך. וזה אומר מבחינתי שאם הילד שמנמוד, הם דואגים לתת לו את הכלים לאכול נכון, וחשוב לי להסביר לך, שתשוקה לאוכל זה משהו שאף פעם לא עובר, ואין דבר כזה: התרגלות לדיאטה. גם היום, אחרי שרזיתי מעל 50 ק"ג בעזרתה של מירי, שואלים אותי: מה, את עדיין לא מסוגלת להתאפק ולאכול רק אחד? אז התשובה היא: מה פתאום?? ברור שלא! ולכן אנשים כמונו חייבים מסגרת לכל החיים. אני מקווה שאת מבינה שילדתך לא מגיעה אל מירי ל"קורס" אלא למסגרת לטווח ארוך ולדרך חיים כדי לרזות וכדי לשמור על התוצאות. אי אפשר לבד, בייחוד לא בגילאים הצעירים האלה של הלחץ החברתי עם כל הפיתויים במסיבות, בביה"ס, בחוגים וכו'. מאחלת לשתיכן המשך הצלחה, ואת מוזמנת לכתוב כאן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2010 07:52
אשירה Posts: 4292
|
רויטל יקרה, נראה לי שהגעת עם בתך למקום הנכון והראיה שהיא כבר התחברה אל מירי שלנו המחוננת. מאחלת לכן המון בהצלחה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 17:47
|
רויטל יקרה איזו בת נהדרת יש לך ממש אישה קטנה וחכמה... אני בטוחה שתרווי נחת ממנה בפרט בחוג של מירי.. איך היא קולטת ממש תענוג... וכל הכבוד על ההחלטה לקחת אותה ולהתחיל לעשות כבר עכשיו את השינוי... מקווה בשבילה שכבר לתחילת הלימודים יהיה שינוי והילדים יחמיאו לה... ובפרט שאתן עושות את זה ביחד כך הבנתי.... אז כבוד כפול... ובוודאי תמשיכי לשתף אותנו והיא גם יכולה לכתוב על החוויות שלה מעניין לקרוא את זה מצד של ילד. המון המון הצלחה דני
רויטל כתב:
הי בנות, ביתי בת התשע סובלת מעודף משקל גדול. אמנם, זה לא מאתמול בבוקר אבל עד היום ניסתי שיטות דיאטה אלטרנטיביות כגון פעילות גופנית, מעקב בבי"ח מאיר שיש להם תכנית מיוחדת לילדים וכו' השיטות עזרו יותר ופחות אבל הגיע גיל תשע שזה הגיל שבו אפשר להעביר את האחריות לילדה וללכת לקבוצת תמיכהועדיין עם עודף משקל גבוה. והנה אנחנו. ביום שני כשהגענו (למורת רוחה של ביתי אשר הבינה שיש לעשות דיאטה אבל לא התחשק לה להשקיע בזה וללכת לשמוע את מירי בלקין), ביתי אמרה לי - איזה מצחיקה מירי בלקין אם היא עושה חוגים מעל מסעדה (בבית סוקולוב, ת"א). נורא צחקתי אבל הבנתי שהילדה מבינה את העניין. היום, לאחר שלושה ימי דיאטה כשהיא גילתה כמה קל לעשות דיאטה, שהיא שבעה כל הזמן, יש הרבה מה לאכול, לא רעבים והכל טעים, היא נתנה לי הרצאה שלמה : בשביל מה צריך ללכת למסעדה , גם אחרי שנשקלים, אפשר לחשוב שמי שנשקל הוא עושה את זה בשביל מירי, שהיא תראה שהוא ירד, בסך הכל הוא עושה את זה בשביל עצמו ובשביל לעשות שינוי בחיים שלו.... (היא די פלספנית). דרך אגב היא ממש מושלמת באוכל. הייתי חייבת לשתף מישהו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 17:28
אסתי ברוך Posts: 1317
|
בהצלחה לבת לא קל אבל משתלם מחזיקה לה אצבעות
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 16:36
דפי Posts: 1126
|
רויטל ברוכה הבאה . כל הכבוד לבת שלך. לא קל בגילה להתמודד אבל כפי שתארת היא עושה זאת בגדול.
דפי. edited by דפי on 8/6/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2010 16:08
רויטל Posts: 40
|
קודם כל תודה לכם על התגובות, אתן מדהימות. בוודאי שאמשיך לשתף ואנחנו כבר מחכות ליום שני לשקילה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|