20/11/2013 05:22
אקורדיאון Posts: 16381
|
דנושה יקירתי מיותר לציין אבל כידוע לך כולנו באותה סירה וללא ספק זה שאנחנו כאן ואת מדברת על ארבע שנים ואני מדברת על למעלה משני עשורים שבהם הורדתי ועליתי עשרות קילוגרמים וכשאני חושבת מה יכול היה להיות מצבי ללא המסגרת אני מקבלת פחד מוות ולכן עם לא אחת תחושות של אין כח יותר להתמודד היא שווה ובצידה רווח גדול. אין לי ספק שהרגע יגיע גם יגיע והחובות יוחזרו. מחבקת אותך חיבוק ענק לחיזוק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2013 23:54
EFF Posts: 6397
|
דני יקרה...האמת היא שאנחנו "יושבים" כל ימי חיינו על גלגל ענק , מכאן שפעם למעלה ופעם למטה מתחייב מהעובדה הזו...מלחמה במשקל מצריכה מעבר להכל התמסרות לתהליך, רצון לשנות ולהשתנות,כיבוש היצר . כל תהליך ארוך בהחלט מצדיק לפעמים את עיפות החומר - וחשוב ונכון להכיר בכך כמןו שציינת,מה שסולל את הדרך לשינוי. קחי לעצמך את הזמן והמשאבים הנפשיים וחזרי לתהליך כגיבורה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2013 22:44
IRIS Posts: 753
|
דני יקרה כתבת מעומק ליבך ולא התביישת ובאומץ וגבורה שיתפת וכן לפעמים אנחנו בלי חשק לכלום ויש עליות וירידות במצבי הרוח והמשקל בהתאם עושה את שלו. אבל את אני וכולנו כאן עדיין יחד לומדות והמודעות שלנו עולה כיתה מדי שבוע והעיקר להמשיך הלאה. גם אם עלינו במשקל אנחנו בסופו של דבר באיזשהו משפט של מירי אן כאן מהחבורה אןספות את עצמנו מחדש ומתחילות מההתחלה . לפעמים הפסק זמן הזמני עושה לנו טוב אנחנו מעריכות את המקום שאנחנו נמצאות בו ויודעות שאפשר גם אחרת ואנחנו נצליח יחד ולאור ההרצאה השבועית זה מסתכם במשפט אחד שלב וגוף משתלבים יחד הכל אפשרי. מאמינה וסומכת עלייך. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2013 21:53
קרולין Posts: 6651
|
דני אהובת הפורוםםםםם תודה על השיתוף והכנות שלך, זה מרגששששש וממש לא מובן מאליו. איך מירי שלנו תמיד אם זה היה קל, כולנו היינו נעלמים מרוב רזון!!!! בינתיים, אנחנו כאן ביחד בתמיכה ועידוד השאר יבוא נשיקות אוהבת המון קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2013 13:54
חיוך מהלב Posts: 1125
|
דני היקרה, כל הכבוד על האומץ לספר בכנות על אי הצלחה או הצלחה חלקית לדעתי יש לך הצלחה... לא משנה מאיזה נתון פתיחה את תתחילי. את במודעות ואת עושה כמיטב יכולתך. מי כמוני יודעת עד כמה הדברים אינם פשוטים והרי גם מירי אומרת את זה תדיר מעל הבמה שמדברת איתנו. יש תקופה טובה ופחות טובה. אבל אני בטוחה בנחישות שלך וכי הדברים יסתדרו ותגיעי למחוז חפצך. מחזיקה לך אצבעות (גם לי לא קל לרדת את מה שהבאתי מארה"ב יבוא בלתי רצוני כמובן) אבל אין לי ברירה. השבוע השתדלתי במירב הזמן ונראה מה יראה הגולם הערב אבל מה שיראה אני לא מתרגשת ואמשיך לעשות את מיטב יכולתי... העיקר הוא להמשיך לא להתיאש וכל יום להתחיל מחדש כי זו התחלה חדשה וכך אני נוהגת ומקווה שכל יום יהיה יותר מוצלח מקודמו בעניין זה.. תמיד יש מקום להשתפר. כל מה שכתבת נחושה נכון מאד. גם אני לעיתים עוברת שעות של יממה כזו או אחרת ומקווה לטוב. יש עשייה יש הליכה ויש תקווה.... אוהבת ומחזקת חנה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2013 12:47
dany Posts: 19819
|
כמה נכון
נחושה כתב:
דני יקירה זה בסדר לא לכתוב על עצמך זה בסדר רק לעודד אחרות. זה בסדר גמור להודות במצב כי זאת למעשה תחילתה של הפנמה שככה זה לא יכול להימשך. אפשר לרדת גם בלי הליכות אי אפשר לרדת בלי עשיה יומיומית משעה לשעה וויתור מודע על מתוקים מעובדים ואויבים שאסור שיגיעו הביתה .לפחות לתקופה . מירי אומרת שלהמשיך להיות שמנה לא ממש עוזר בבעיות אישיות משפחתיות או אחרות אז אין מה לעשות ולא ניכנע לשומן הזה edited by נחושה on 11/19/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2013 12:46
|
חייבים!!!!!!
נינוש כתב:
דני יקרה , כל כך מבינה. אותך על מצב הרוח והרפיון, המשקל שלנו משתקף במצב הרוח והמצב הכללי שלנו תשתדלי לצוף ולהמשיך הלאה והלאה ההצלחה שחווית בהתחלת התהליך תחזור , מתי ? לא יודעת אבל בטוח זה יקרה , אין לנו ברירה אני כך כך רוצה לרדת ודווקא עולה לפני שנה אמרתי שיש לי 3 קילו עד האושר ועכשיו זה כבר 5 וחצי וכל כך רוצה ולא יוצא ... אין ברירה חייבים להמשיך !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2013 12:46
|
תודה אהובה
miribelkin כתב:
דני יפה ואהובה העיקר שאת מתמידה.....תאמיני לי את עוד תרדי... השמים הם הגבול...תשמעי את ההרצאה השבועית ותתחזקי את חלק מאד חשוב מהפורום הנפלא והאינטימי שלנו בהצלחה אוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2013 12:12
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דני יפה ואהובה העיקר שאת מתמידה.....תאמיני לי את עוד תרדי... השמים הם הגבול...תשמעי את ההרצאה השבועית ותתחזקי את חלק מאד חשוב מהפורום הנפלא והאינטימי שלנו בהצלחה אוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2013 08:13
נינוש Posts: 1442
|
דני יקרה , כל כך מבינה. אותך על מצב הרוח והרפיון, המשקל שלנו משתקף במצב הרוח והמצב הכללי שלנו תשתדלי לצוף ולהמשיך הלאה והלאה ההצלחה שחווית בהתחלת התהליך תחזור , מתי ? לא יודעת אבל בטוח זה יקרה , אין לנו ברירה אני כך כך רוצה לרדת ודווקא עולה לפני שנה אמרתי שיש לי 3 קילו עד האושר ועכשיו זה כבר 5 וחצי וכל כך רוצה ולא יוצא ... אין ברירה חייבים להמשיך !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2013 07:28
נחושה Posts: 6982
|
דני יקירה זה בסדר לא לכתוב על עצמך זה בסדר רק לעודד אחרות. זה בסדר גמור להודות במצב כי זאת למעשה תחילתה של הפנמה שככה זה לא יכול להימשך. אפשר לרדת גם בלי הליכות אי אפשר לרדת בלי עשיה יומיומית משעה לשעה וויתור מודע על מתוקים מעובדים ואויבים שאסור שיגיעו הביתה .לפחות לתקופה . מירי אומרת שלהמשיך להיות שמנה לא ממש עוזר בבעיות אישיות משפחתיות או אחרות אז אין מה לעשות ולא ניכנע לשומן הזה edited by נחושה on 11/19/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2013 05:51
|
האמת שממש לא בא לי................ לכתוב החודש זה ארבע שנים שאני שייכת למשפחה הנפלאה הזאת של מירי בלקין. לדאבוני לא הצלחתי להיות יציבה ולשמור על המשקל הנפלא שהגעתי אליו אחרי כמה חודשים שהייתי בקבוצה. ירדתי במהירות 8 קילוגרמים וממש כבר כמעט הגעתי ליעד........ ובום....... הכל עבר ונגמר ומאז בעצם למעלה משלוש שנים אני נלחמת הלוך ושוב הלוך ושוב. כרגע אני נמצאת במשקל מאד גבוה שבאמת כבר לא זוכרת כמוהו שנים רבות. אך חברותי היקרות העובדה היא שאני עדיין כאן, ז"א שעדיין לא ויתרתי לגמרי, אולי ויתרתי זמנית ולכן אני היכן שאני........ אז איך אתן אומרות מנגבת את הפירורים ומתחיל יום חדש ותקווה חדשה........... תודה שאתן כאן. ומקווה לספר לכן בשבוע הבא על הצלחה ועל ירידה. יום שלישי נפלא לכולןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|