26/11/2013 08:07
אשירה Posts: 4292
|
שאפו על הירידה!!!! מאחלת שיסתדרו הדברים בבית על הצד הטוב, חיבוקי,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2013 06:00
dany Posts: 19819
|
טוב לדאבוני השבוע הזה התברר כממש לא קל ולא נעים........ שוב המון בעיות בבית!!!!!!! למרות זאת ואף על פי ירדתי קילו אחד שלם.....חחחחחח במשקלי העודף זה היה צריך הרבה יותר, אבל טוב אחד פחות מאשר אחד יותר........ אז תודה!!!!!!!!! משנסת מתניים ואוספת כוחות עם נשימה עמוקה. לשבוע חדש והצלחות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2013 22:16
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אחלה שבוע טוב dany כתב:
הכל לטובה דובונית אכפת לי כתב: לא לא התכוונתי התכוונתי שתפתחי דף חדש עם עצמך כאילו זה עתה נרשמת למירי יהיה בסדר סומכת עליך בהצלחה ושבת נעימה dany כתב: חשבתי שהתכוונת שאגיע פיזית לקבוצה אצל מירי על מנת לשמוע הסבר לחדשים, אם לא לכך התכוונת לא נורא רק הסברתי למה כל כך קשה לי להגיע לתל אביב. דובוני אכפת לי כתב: אה דני לא בטוחה שהבנתי את התגובה ??? edited by דובונית אכפת לי on 11/22/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2013 12:57
toly Posts: 898
|
דנילה יקרה את אישה מדהימה ובשפת הבתולות שתמיד נלחמות ומגייסות כוחות מחדש רק השד יודע מאיפוא והיכן אל תוותרי לעצמך על הישגייך ןהדרך לא נעשית קלה משנה לשנה לחזור למשקל הנכסף לכולנו נפילות במוטיבציה מעידות לעיתים בתרגולים אך בשביל זה אנחנו פה לעודד ולרומם אחת את השנייה וזה היופי שבהתמודדות ובמודעות לעשייה המשך שבת נפלאה ובעשייה מבורכת חיבוק טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2013 08:12
|
הכל לטובה
דובונית אכפת לי כתב:
לא לא התכוונתי התכוונתי שתפתחי דף חדש עם עצמך כאילו זה עתה נרשמת למירי יהיה בסדר סומכת עליך בהצלחה ושבת נעימה dany כתב: חשבתי שהתכוונת שאגיע פיזית לקבוצה אצל מירי על מנת לשמוע הסבר לחדשים, אם לא לכך התכוונת לא נורא רק הסברתי למה כל כך קשה לי להגיע לתל אביב. דובוני אכפת לי כתב: אה דני לא בטוחה שהבנתי את התגובה ??? edited by דובונית אכפת לי on 11/22/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2013 22:07
|
לא לא התכוונתי התכוונתי שתפתחי דף חדש עם עצמך כאילו זה עתה נרשמת למירי יהיה בסדר סומכת עליך בהצלחה ושבת נעימה dany כתב:
חשבתי שהתכוונת שאגיע פיזית לקבוצה אצל מירי על מנת לשמוע הסבר לחדשים, אם לא לכך התכוונת לא נורא רק הסברתי למה כל כך קשה לי להגיע לתל אביב. דובוני אכפת לי כתב: אה דני לא בטוחה שהבנתי את התגובה ??? edited by דובונית אכפת לי on 11/22/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2013 14:44
|
רבקה כתב:
דני'לה יקירתי היית כבר ב"סרט "הזה ומצד שני גם ב"סרט "הזה הרי את מחליטה באיזה "סרט" את רוצה להיות עכשיו אני זוכרת שהייתה לך גם תקופה טובה לא מזמן לפני שבתך הגיעה לארץ אז מסתבר שאפשר גם כך רק ההחלטה צריכה להגיע אני בטוחה שההרצאה של מירי השבוע תיתן לך "דחיפה "קדימה ובואי ונמשיך לעשות זאת כאן ביחד הרי בסוף זה משתלם מחזקת אותך ומחבקת אותך ושיהיה לך וליוסי יום מאושר ומהנה לכבוד יום הולדתו מזדל טוב בהמון בריאות ♥♥♥ כל כך יפה הגדרת "רק את מחליטה באיזה סרט את רוצה להיות?" גם אני שואלת את עצמי את אותה השאלה ורוצה ליצור לעצמי סרט שבו ארגיש טוב ונוח בתוך הגוף שלי. תודה ושבת שלום,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2013 06:08
|
חשבתי שהתכוונת שאגיע פיזית לקבוצה אצל מירי על מנת לשמוע הסבר לחדשים, אם לא לכך התכוונת לא נורא רק הסברתי למה כל כך קשה לי להגיע לתל אביב.
דובונית אכפת לי כתב:
אה דני לא בטוחה שהבנתי את התגובה ???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2013 13:57
רבקה Posts: 8411
|
דני'לה יקירתי היית כבר ב"סרט "הזה ומצד שני גם ב"סרט "הזה הרי את מחליטה באיזה "סרט" את רוצה להיות עכשיו אני זוכרת שהייתה לך גם תקופה טובה לא מזמן לפני שבתך הגיעה לארץ אז מסתבר שאפשר גם כך רק ההחלטה צריכה להגיע אני בטוחה שההרצאה של מירי השבוע תיתן לך "דחיפה "קדימה ובואי ונמשיך לעשות זאת כאן ביחד הרי בסוף זה משתלם מחזקת אותך ומחבקת אותך ושיהיה לך וליוסי יום מאושר ומהנה לכבוד יום הולדתו מזדל טוב בהמון בריאות ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2013 22:49
|
אה דני לא בטוחה שהבנתי את התגובה ???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2013 17:23
|
תודה. אצלי מדינת ת"א זה ממש חול. חושבת שצריכה לעבור דרך נתב"ג חחחחחחחחחחחח
דובונית אכפת לי כתב:
תודה על השיתוף הכנה את אדם ומותר גם לך לפעמים לפרוק ולהיות אנושית ולקבל חיבוק אז ראשית המוני חיבוקים מלבד כל מה שכתבו כאן בצורה כול כך יפה אולי הגיע הזמן לשתוף פנים ועכשיו אחרי שפרקת לנסות לבוא אל כל התהליך מחדש כמו בפעם הראשונה לשמוע הסבר לחדשים לרשום להתמיד אט אט את תהיי ששוב בדרך המלך לא קל ויש הרבה קשיים בדרך אבל כמו שרשמת ואת יודעת יחד נתמודד ונצליח סומכת עליך ואיתך תמיד בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2013 17:22
|
יקירה נרשמנו באותו הזמן.
אשירה כתב:
דני יקרה, אני כל כך מבינה לליבך, לפני כשנה אני העליתי פוסט בו שאלתי את עצמי ואתכם האם לחדש לעוד שנה. גם אני הצטרפתי בנובמבר ואפילו כבר לא זוכרת לפני כמה שנים, ייתכן שהצטרפנו באותה שנה. השנה כבר לא התלבטתי כי למרות שאני לא רואה ירידות אני יודעת שללא מסגרת המצב יהיה חמור עוד יותר. מה שכתבתי זה על עצמי, זה לא עונה לפוסט שלך. לך אני רוצה לאמר ראשית את יכולה, את כבר עשית זאת בעבר והוכחת לעצמך. ושנית, איזו ברירה אחרת קיימת? להרים ידיים זאת לא אופציה! תתחברי אל עצמך והתוצאות תגענה!!! חיבוק חם ובהצלחה,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2013 15:41
|
תודה על השיתוף הכנה את אדם ומותר גם לך לפעמים לפרוק ולהיות אנושית ולקבל חיבוק אז ראשית המוני חיבוקים מלבד כל מה שכתבו כאן בצורה כול כך יפה אולי הגיע הזמן לשתוף פנים ועכשיו אחרי שפרקת לנסות לבוא אל כל התהליך מחדש כמו בפעם הראשונה לשמוע הסבר לחדשים לרשום להתמיד אט אט את תהיי ששוב בדרך המלך לא קל ויש הרבה קשיים בדרך אבל כמו שרשמת ואת יודעת יחד נתמודד ונצליח סומכת עליך ואיתך תמיד בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2013 06:38
|
דני יקרה, אני כל כך מבינה לליבך, לפני כשנה אני העליתי פוסט בו שאלתי את עצמי ואתכם האם לחדש לעוד שנה. גם אני הצטרפתי בנובמבר ואפילו כבר לא זוכרת לפני כמה שנים, ייתכן שהצטרפנו באותה שנה. השנה כבר לא התלבטתי כי למרות שאני לא רואה ירידות אני יודעת שללא מסגרת המצב יהיה חמור עוד יותר. מה שכתבתי זה על עצמי, זה לא עונה לפוסט שלך. לך אני רוצה לאמר ראשית את יכולה, את כבר עשית זאת בעבר והוכחת לעצמך. ושנית, איזו ברירה אחרת קיימת? להרים ידיים זאת לא אופציה! תתחברי אל עצמך והתוצאות תגענה!!! חיבוק חם ובהצלחה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2013 05:30
אקורדיאון Posts: 16381
|
ברור לי לחלוטין שהרי אם אחשב עוד לפני אז למעשה למעלה ממחצית חיי אני מתמודדת אבל זו מילת המפתח- מתמודדות! אין דרך אחרת ומותר גם לקטר. אוהבתתתתת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2013 05:26
|
טלוש אהובה, ציינתי כאן את ארבע השנים שאני במסגרת אצל מירי, אך המאבק הוא מאבק חיי מאז שאני זוכרת את עצמי........... אין ספק שאני עושה זאת שנית. זה מצב בלתי נסבל ואין סיכוי שאני לא פותרת אותו!!!!!!!!!!!!!! נשיבוקים
\\אקורדיאון כתב:
דנושה יקירתי מיותר לציין אבל כידוע לך כולנו באותה סירה וללא ספק זה שאנחנו כאן ואת מדברת על ארבע שנים ואני מדברת על למעלה משני עשורים שבהם הורדתי ועליתי עשרות קילוגרמים וכשאני חושבת מה יכול היה להיות מצבי ללא המסגרת אני מקבלת פחד מוות ולכן עם לא אחת תחושות של אין כח יותר להתמודד היא שווה ובצידה רווח גדול. אין לי ספק שהרגע יגיע גם יגיע והחובות יוחזרו. מחבקת אותך חיבוק ענק לחיזוק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2013 05:25
|
אכן אפוש, איזו ברירה יש? להשמין עוד ועוד הרי אין לזה סוף זה כולנו יודעות לדאבון ליבנו. תודה
EFF כתב:
דני יקרה...האמת היא שאנחנו "יושבים" כל ימי חיינו על גלגל ענק , מכאן שפעם למעלה ופעם למטה מתחייב מהעובדה הזו...מלחמה במשקל מצריכה מעבר להכל התמסרות לתהליך, רצון לשנות ולהשתנות,כיבוש היצר . כל תהליך ארוך בהחלט מצדיק לפעמים את עיפות החומר - וחשוב ונכון להכיר בכך כמןו שציינת,מה שסולל את הדרך לשינוי. קחי לעצמך את הזמן והמשאבים הנפשיים וחזרי לתהליך כגיבורה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2013 05:24
|
תודה יקירה
IRIS כתב:
דני יקרה כתבת מעומק ליבך ולא התביישת ובאומץ וגבורה שיתפת וכן לפעמים אנחנו בלי חשק לכלום ויש עליות וירידות במצבי הרוח והמשקל בהתאם עושה את שלו. אבל את אני וכולנו כאן עדיין יחד לומדות והמודעות שלנו עולה כיתה מדי שבוע והעיקר להמשיך הלאה. גם אם עלינו במשקל אנחנו בסופו של דבר באיזשהו משפט של מירי אן כאן מהחבורה אןספות את עצמנו מחדש ומתחילות מההתחלה . לפעמים הפסק זמן הזמני עושה לנו טוב אנחנו מעריכות את המקום שאנחנו נמצאות בו ויודעות שאפשר גם אחרת ואנחנו נצליח יחד ולאור ההרצאה השבועית זה מסתכם במשפט אחד שלב וגוף משתלבים יחד הכל אפשרי. מאמינה וסומכת עלייך. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2013 05:23
|
נשיקות בחזרה
קרולין כתב:
דני אהובת הפורוםםםםם תודה על השיתוף והכנות שלך, זה מרגששששש וממש לא מובן מאליו. איך מירי שלנו תמיד אם זה היה קל, כולנו היינו נעלמים מרוב רזון!!!! בינתיים, אנחנו כאן ביחד בתמיכה ועידוד השאר יבוא נשיקות אוהבת המון קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2013 05:23
|
תודה יקירתי כמה מילים יכולות לעזור .
חיוך מהלב כתב:
דני היקרה, כל הכבוד על האומץ לספר בכנות על אי הצלחה או הצלחה חלקית לדעתי יש לך הצלחה... לא משנה מאיזה נתון פתיחה את תתחילי. את במודעות ואת עושה כמיטב יכולתך. מי כמוני יודעת עד כמה הדברים אינם פשוטים והרי גם מירי אומרת את זה תדיר מעל הבמה שמדברת איתנו. יש תקופה טובה ופחות טובה. אבל אני בטוחה בנחישות שלך וכי הדברים יסתדרו ותגיעי למחוז חפצך. מחזיקה לך אצבעות (גם לי לא קל לרדת את מה שהבאתי מארה"ב יבוא בלתי רצוני כמובן) אבל אין לי ברירה. השבוע השתדלתי במירב הזמן ונראה מה יראה הגולם הערב אבל מה שיראה אני לא מתרגשת ואמשיך לעשות את מיטב יכולתי... העיקר הוא להמשיך לא להתיאש וכל יום להתחיל מחדש כי זו התחלה חדשה וכך אני נוהגת ומקווה שכל יום יהיה יותר מוצלח מקודמו בעניין זה.. תמיד יש מקום להשתפר. כל מה שכתבת נחושה נכון מאד. גם אני לעיתים עוברת שעות של יממה כזו או אחרת ומקווה לטוב. יש עשייה יש הליכה ויש תקווה.... אוהבת ומחזקת חנה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|