21/09/2010 10:38
nikname Posts: 230
|
מיכלייייייי איזה יופי. איך אני שמחה. תתקשרי אלי בבקשה. אין לי את המספר שלך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 10:33
מיכל שרון Posts: 1318
|
תודה לכולכן מקסימות.. אתן ממש מרגשות.. האמת? אין לי מושג איך שמרתי את זה בבטן עד עכשיו... אוהבת את כולכן חזרה והמון תודה על הברכות והאיחולים. בקשר לרוגע וכל זה.. עדיין קצת קשה לי להפנים שהגוף שלי עובד עכשיו על קצב אחר, העייפות היא אחרת.. ולפעמים אני עוד נהיית קצת מתוסכלת שאני לא מספיקה כלום כמו שרציתי.. אבל לאט לאט אני מפנימה ומסתגלת ועושה את השינוי הדרוש כדי לא להעמיס על עצמי יותר מדי. וכמובן שגיתי המדהים שלי עוזר לי ברמות מטורפות בכל מה שרק אפשר לדמיין ובאמת שאני כל יום מברכת שקיבלתי כזה בן זוג וחבר מדהים שמוכן לסבול אותי גם כשאני ככה - ממש לא במיטבי פיזית ובטח שלא מבחינת מצבי הרוח והריגשי..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 08:43
רייצ'ל Posts: 1323
|
מזל טובבבבבבבב איזה כיף לקרוא את הבשורה המשמחת זו מתנה נפלאה לשנה חדשה שימרי על עצמך ושיהיה המון מזל טוב מכל הלב רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 08:29
לייסי Posts: 623
|
איזו בשורה נהדרת על הבוקר! מזל טוב מיכל וגיתי - שיהיה לך הריון קל ותהני מכל רגע - זו חוויה הכי מופלאה בחיים! שמחה בשמחתכם -אסתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 07:53
דרך המלך Posts: 5707
|
וואו מיכל איזו בשורה משמחת... שמרי על עצמך ותהני מכל רגע בהריון זה הדבר הכי כייפי שיש. המון מזל טוב ושיהיה הריון קל ותעדכני אותנו סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 07:51
דפי Posts: 1126
|
מיכל יקרה מזל טוב ענקי לך ולגיתי. זו תקופה מיוחדת מאוד בחיינו. תמשיכי לעבוד עם מירי אך אל תלחצי. תשתדלי לעשות הכל ברוגע. בהצלחה דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 07:45
נינוש Posts: 1442
|
מזל טוב ענק לך יקרה ולגיתי הכרתי אותכם אצל מירי בשבעה וראיתי איזה זוג חמוד ומתאים אתם תזכרי, אין כמו הריון ראשון בחיים של אשה, תנסי להנות ממנו ולזכור לא להתבייש להתפנק שוב מזל טוב גדול ממני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 07:25
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
לא יודעת להסביר אך הייתה לי תחושה אולי מסיפוריך עם האוכל מרגש מאוד לשמוע בשורה כזו לשנה חדשה וואהו כול כך שמחים בשבילכם שיהיה המון המון המון מזל טוב שיהיה לך הריון קל והמון המון בריאות שימרי על עצמך תהני מהתק' ומהפלא שצומח בבטנך ושוב ברכות מכל הלב edited by דובונית אכפת לי on 9/21/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 07:24
רבקה Posts: 8411
|
ואיך לא יהיה לנו יום נפלא עם בשורה משמשחת שכזו. תיאורך העביר בי צמרמורת שמחה . מיכלי וגיתי המון ברכות ומזל טוב. אושר אמיתי , דבר מופלא. מיכלי אני מאמינה שאת תצליחי בעזרת מירי שלנו ובעזרתינו לשמור על עצמך במהלך ההיריון. חיבוק גדול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 07:12
אסתי ברוך Posts: 1317
|
מזל טוב המונים שמרי על עצמך גמר חתימה טובה אין אין כמו אהבה של אמא
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 07:01
שאפתנית Posts: 8392
|
ברכות ומזל טוב ענקי לך מיכל!!!!! איזה כייף לפתוח את המחשב בבוקר, להתחבר לפורום ולראות כזו הודעה משמחת. כאמא לאמא (לעתיד) אני רוצה להגיד לך שזו תקופה מדהימה ההריון, להרגיש את התינוק בבטן זז זה דבר שאי אפשר לתאר במילים וההרגשה עילאית. להיות אמא זה הדבר הכי גדול ומשמעותי בחיים ולכן אני מאושרת בשבילך. את בתקופה הכי יפה ולכן תהני מכל רגע ותשתדלי לנוח כשאפשר. מהרגשנות הזו אני יכולה להמשיך ולכתוב לך אבל אני אעצור כאן ואאחל לך שוב מזל טוב ענקי ובהצלחה בהריון. מה שבא ברוך הבא, בן או בת זו אותה השמחה (אני לא יודעת מה ההעדפה שלך אם יש כזו אבל לי יש את שתי המינים ובחיי שזה לא משנה מה מגיע, העיקר שיגיע בריא) שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 06:52
מיכל שרון Posts: 1318
|
אני משערת שחלקכם שם לב לעובדה שבימים האחרונים אני ממעטת לכתוב בפורום.. ובכן אחרי כמה ימים קשים ועייפים מאוד החלטתי לחלוק עמכם משהו די גדול.. אני בהריון!!!!
אני וגיתי עדיין מעכלים את הדבר המדהים הזה שקרה לנו, אני עדיין מנסה להסתגל לחיים החדשים שלי כחללית האם... וזה למה בחודשים האחרונים אני כל כך שמחה שכל שבוע אני נשארת על המקום, לא מצפה ובהחלט לא מתאכזבת.. וזה למה אני כל כך עייפה כל הזמן, כל כך שאין לי כוחות אפילו בערב כשאני מגיעה הביתה להתיישב לכתוב לכן, אפילו שאני כל כך רוצה..
אז אני עכשיו נכנסת לשבוע ה - 14, אנחנו כבר אחרי מספיק בדיקות ודי משוכנעים שהעובריקו שלנו בריא ושלם, הגיל שלי בהחלט שיפר לו את הסטטיסטיקות, בדיקות הדם שלי משגעות והרופא המלווה שלי נתן לי ולמירי צל"ש על השמירה וההקפדה והמודעות בזמן ההריון. אנחנו כבר אחרי שלוש בדיקות אולטראסאונד, בכלל לא קולטים איזה פלא צומח לו בבטן הקטנה שלי, איך תוך שבועיים הוא נהיה מבוטן קטן שפועם בטירוף לגור אדם ואיך שוב שבועיים אחרי כבר ספרנו לו אצבעות כמעט.. איך הוא זז.. פשוט מופלא..
יש לי כל כך הרבה דברים שקרו ב - 3 חודשים האלה שכל כך רציתי לספר - החשקים המטורפים, ההתמודדות שלי עם תפריט הריון (פחמימות בערב - מי אמר שזה קל יותר?!), ההליכות במצבי, כאבי הגב, ההתעניינות הפתאומית שלי ביוגה (הייתי ביום ראשון, הרגשתי כאילו יצאתי מתוכנית סחיטה במכונה ואני ברגשות מעורבים).. כל כך הרבה דברים.. ואני מבטיחה להגיע אליהם בהמשך ולשתף ולספר... מבטיחה!!! כרגע אני בעיקר עייפה, שוב, עוד, כל הזמן... נאבקת כל יום להגיע למשרד ולפחות לסגור את ה - 9 היומיות שלי בתקופה של לחץ שיא בעבודה.. אז אני חייבת עכשיו לעוף להתארגן, אבל רק הייתי חייבת לנצל כמה דקות של חסד עירני, לבד עם עצמי ואתכם ולספר..
אז שיהיה לנו יום נפלא ובהצלחה לי ולכל הנשקלים היום!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|