25/09/2010 12:12
פו הדב Posts: 114
|
מיכלי חמודה, שמחתי להכירך את הפוסט המרגש שלך ראיתי רק עכשיו אבל על הידיעה המשמחת שמעתי במפגשון שלנו אצל מירי אז בהזדמנות זו אני מצטרפת לכל הברכות ומאחלת לך הריון קל, תהני מהחוויה כי זו בהחלט חווייה גם אם לפעמים קצת קשה... כמו שאמרת יש לך בעל מקסים ותומך אז אני בטוחה שתעברו את זה יחד הכי טוב שרק אפשר... המון המון בריאות, תשמרו אחד על השנייה ועל הקטנצ'יק שבבטן.... והמשך חג שמח!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2010 11:18
בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
וואו מיכלוש! (וגיתי) איזו התרגשות !! מזל טוב לשניכם ורק בריאות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2010 09:04
מיכל וגיתי המופלאים מאחלת לכם המון המון המון מזל טוב זו בשורה נפלאה וכמו שמירי אמרה הרי כולנו כאן נעקוב אחרי ההתפתחויות ושיעבור בשלום אתם מקסימים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2010 09:00
dany Posts: 19819
|
המון המון ברכות ואיחולי מזל טוב נשיקות אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2010 06:59
שאפתנית Posts: 8392
|
מזל טוב גיתי. שתהיה לכם שנה מדהימה. תהנו יחד מההריון וכמובן מהלידה. שתגדלו את הגוזל/לית בהנאה רבה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2010 00:44
EFF Posts: 6397
|
מיכל וגיתי (אייקון של בראבו ועוד אחד של חמסה) - יופי של בשורה. מיכל תדעי להנות מאחת התקופות היפות בחיי אשה..שיהיה קל, מוצלח,כייפי וסוף משמח כל כך..♥♥♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2010 23:18
gity1 Posts: 28
|
תודה רבה לכולם על האיחולים והברכות אתם פורום מרגש ותומך שלכולנו תהיה שנה מלאה בבשורות טובות והתחלות חדשות
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2010 10:12
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נחושתית יקרה אהבתי כל מילה ומילה כנה ואמיתית שיצאה ממך כול כך נכון תודה אני טרם אך כשאהיה בעזרת ה' אשמח לשמוע גם תודה ומיכל שרון תאמצי כול מילה בשקיקה ואהבה נחושה כתב:
מיכלי וגיתי היקרים אנ י מתרגשת כאילו אתם מהמשפחה, בעצם אתם ממש כן, חלק מהמשפחה המופלאה שלנו בפורום ובחוגים. איזה אושרררררררררררררררררררררררררררררררר אני נזכרת בהריון הראשון שלי לפני 15 שנים שהתחיל מקיטורים על טעמי הקפה הדלוחים ועוד מיני שגיונות... משפט אחד חכם אמר לי אז הרופא אחרי שנלחצתי שלא לקחתי חומצה פולית, שחייתי על סנדויץ ביום כי הייתי במועדי ב' (בגלל החתונה וארגון הבית) ושארגנו את ביתנו הראשון כמו ציפור וציפורה המרפדים את הקן: הכול יהיה בסדר, זהו דרכו של הטבע...גם בשדות האורז וגם במדבריות של אפריקה נולדים ילדים נהדרים למרות שהאימהות לא עשו את כל הבדיקות
ואכלו מעט... היי מאושרת, שימחי על מצבך שהוא טבעי לחלוטין, הריון זה לא מחלה זו תקופה של אושר המסתיימת בפרי אהבה מופלא שיהיה שלכם לכל החיים. המשיכי להיות פעילה, עליזה וחייכנית, אל תפחדי לסחוב, לשחות, ללכת, לרקוד והמשיכי בחייך כרגיל. קבלי באהבה את שינויי גופך, הקשיבי לליבך וגם לבטן ובמיוחד לתחושות הבטן, את תדעי מה טוב בשבילך, את תדעי לסנן את סיפורי ההלל וסיפורי
הזוועה, ההריון הזה ייחודי לך. הקשיבי לסיפורי הסבתות, השכנות החברות וכל מה שכתוב... בסוף עשי מה שהכי נכון לך...רק לך!!! אל תפסיקי לאהוב את אישך, הוא מבולבל לא פחות ממך אבל הוא "חייב" להיות החזק והקשוח...הקשיבי לו, חבקי אותו. והכי חשוב כעת ולתמיד, אין כמו חוש הומור!!!
זאת ההמלצה פחות או יותר באותן המילים שאני מברכת או מעבירה לכל הריונית שאני פוגשת...מנסיון...זה מאוד עוזר!!! שיהיה בשעה טובה ומוצלחת, המשיכי לעדכן...כולנו כאן יחד... שנה מתוקה נפלאה ובעיקר מרגשתתתתתתתתת נחושה edited by נחושה on 9/22/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/09/2010 08:09
דפי Posts: 1126
|
וואו נחושה אמרת הכל כל כך נכון וכל כך יפה שלא נשאר לי אלא להצטרף לדבריך. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/09/2010 23:07
נחושה Posts: 6982
|
מיכלי וגיתי היקרים אנ י מתרגשת כאילו אתם מהמשפחה, בעצם אתם ממש כן, חלק מהמשפחה המופלאה שלנו בפורום ובחוגים. איזה אושרררררררררררררררררררררררררררררררר אני נזכרת בהריון הראשון שלי לפני 15 שנים שהתחיל מקיטורים על טעמי הקפה הדלוחים ועוד מיני שגיונות... משפט אחד חכם אמר לי אז הרופא אחרי שנלחצתי שלא לקחתי חומצה פולית, שחייתי על סנדויץ ביום כי הייתי במועדי ב' (בגלל החתונה וארגון הבית) ושארגנו את ביתנו הראשון כמו ציפור וציפורה המרפדים את הקן:
הכול יהיה בסדר, זהו דרכו של הטבע...גם בשדות האורז וגם במדבריות של אפריקה נולדים ילדים נהדרים למרות שהאימהות לא עשו את כל הבדיקות
ואכלו מעט... היי מאושרת, שימחי על מצבך שהוא טבעי לחלוטין, הריון זה לא מחלה זו תקופה של אושר המסתיימת בפרי אהבה מופלא שיהיה שלכם לכל החיים. המשיכי להיות פעילה, עליזה וחייכנית, אל תפחדי לסחוב, לשחות, ללכת, לרקוד והמשיכי בחייך כרגיל. קבלי באהבה את שינויי גופך, הקשיבי לליבך וגם לבטן ובמיוחד לתחושות הבטן, את תדעי מה טוב בשבילך, את תדעי לסנן את סיפורי ההלל וסיפורי
הזוועה, ההריון הזה ייחודי לך. הקשיבי לסיפורי הסבתות, השכנות החברות וכל מה שכתוב... בסוף עשי מה שהכי נכון לך...רק לך!!! אל תפסיקי לאהוב את אישך, הוא מבולבל לא פחות ממך אבל הוא "חייב" להיות החזק והקשוח...הקשיבי לו, חבקי אותו. והכי חשוב כעת ולתמיד, אין כמו חוש הומור!!!
זאת ההמלצה פחות או יותר באותן המילים שאני מברכת או מעבירה לכל הריונית שאני פוגשת...מנסיון...זה מאוד עוזר!!! שיהיה בשעה טובה ומוצלחת, המשיכי לעדכן...כולנו כאן יחד... שנה מתוקה נפלאה ובעיקר מרגשתתתתתתתתת נחושה
edited by נחושה on 9/22/2010
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 18:53
רעותה Posts: 869
|
מיכל וגיתי ,
המון המון מזל טוב גם ממני.
האמת שלפני שבוע כתבת " יש לי בשורה " בנושא , אם את זוכרת,
וכבר די הייתי בטוחה , אז עכשיו אני בטוחה.
תהני מהדרך וכל יום הוא יום חדש בהריון , לקבל את כל השינויים .
מזל טוב!!!!!!!!!!
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 16:53
יעלי Posts: 589
|
מ ז ל ט ו ב!!! האם זה ילד ראשון? שיעבור הכל בשלום ובטוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 16:38
tutit Posts: 2431
|
מזל טוב מיכליייי! שמחתי מאוד לקרוא את הבשורה הנפלאה והתרגשתי מאוד נזכרתי בהריונותיי עם 2 הזאטוטים שיש לי בבית (הקטן עוד לא בן שנה). כל הכבוד שאת עם היד על הדופק בשמירה על המשקל, שיהיה לך הריון כיפי וקל! הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 15:34
קרנושה Posts: 3420
|
מזל טוב בובים!!! אני טרם חשתי דבר מהסוג הזה אבל מסוגלת להבין כמה אושר עצום זה, כמה להרגיש אישה בכל רמח איברייך... ואני מאחלת לך מעומק ליבי את כל האושר שבעולם, את הכיף וההתרגשות כי ילדים זה שמחה! אני גאה בך על זה שאת לא עולה וכל עוד את אצל המומחית-את לא תראי נזקים.
מתרגשת בשבילך בובית ומאחלת המון המון אהבה-כי מגיע לך!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 15:11
אקורדיאון Posts: 16381
|
המון המון מזל טוב ושהכל יזרום בקלות!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 15:05
1103 Posts: 5022
|
מיכל וגיתי יקרים
בשעה טובה,בשורה כל כך נפלאה. אתם בודאי שמחים ונרגשים,
בקרוב אתם עומדים להיות הורים מאושרים.
כולנו נחזיק לכם אצבעות,
נחבקכם בחום ואהבה.
הצלחה בכל המישורים. באהבה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 14:09
קרולין Posts: 6651
|
מיכל וגיתי היקרים! מזל טוב ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מעומק ליבי. איזו בשורה משמחת ומרגשת. יהיה לך רק טוב והצלחה בכל. שנה טובה וגמר חתימה טובה. קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 14:07
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכלי וגיתי יקרים ואהובים מזל טוב מקרב לב שיהיה בהצלחה, אנחנו כולנו פה בפורום נעקוב בפירגון ואהבה, חג שמח ודש חם למימי היקרה שלכם מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 12:39
לביאה Posts: 402
|
מיכל היקרה ברכות ואיחולים לך ולבן זוגך על השינוי המדהים שמתחולל בחייך. אני כבר 7 שבועות לפני קו הסיום, עם עוברית מתפתחת, שתהיה אחות לתאומות בנות 7 ואח בן 5) ולמרות שנכנסתי לאמהות בגיל מאוחר יותר ממך, אני עדיין זוכרת את הקסם של ההתחלה. אני מאחלת לך לחוות את התקופה המדהימה הזו בכל רמה אפשרית (אישית, זוגית, הורית). תרגישי טוב ותמשיכי לעדכן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/09/2010 11:58
אשירה Posts: 4292
|
למיכל המקסימה, מאוד שמחתי לשמוע את הבשורה, תהני מתקופה יפה כי חייכם עומדים להשתנות.
ולמרות שההורמונים משתוללים ועושים לך כל מיני חשקים, נראה לי שאת בשליטה וכל הכבוד לך על כך!!!
ברכות מכל הלב,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|