הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מחשבות על אוכל...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/09/2010 02:14

tutit
tutit
נחושה יקירתי
עשית לי צמרמורת ,אני אמנם לא הרבה זמן כאן,רק 3 וחצי חודשים
אבל הזדהיתי עם חלק נכבד מדברייך,כתבת מאוד יפה
מחכה להמשיך ללמוד בבית ספר הזה עוד השנה ולשנות בצורה חיובית כמה שאפשר
כדי לשפר את איכות חיי והקרובים אליי,
מאחלת לך הרבה הצלחה בכל התחומים
גמר חתימה טובה,באהבה
הדס
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2010 00:48

נחושה
נחושה
היי לכולם פורום יקר, רוצה לשתף...
צמתי, היה קל, לא הכול מזג אוויר.... לא היו מחשבות על אוכל !!!
בניגוד לצומות קודמים בהם הייתי במיטה במצב קריאה/שינה שינה, שינה /קריאה, כאב ראש, צמא וחלושס...(על רעב תמיד התגברתי..)
השנה- אכלתי צהריים מסודר ומפאת לחצים ועניינים לא התקיימה כלל הארוחה מפסקת רק שתיית מים מרובה ממש עד כניסת החג
השנה- מלבד שנת לילה מוקדמת - נפלתי ב 21:00 אחרי שכל היום התרוצצתי ועוד יצאתי להליכה קצרה עם בעלי "לנשום קצת אוויר ולספוג את אוירת החג"
ושנת צהריים קצרה ביום הכיפורים עצמו, הייתי ערנית, לא סבלתי לא מרעב, לא מצמא, לא מחלושס בקיצור היה כמעט כיף...
השנה- מחשבותיי היו נתונות לגמרי לאהבה, משפחתיות, שכנים יקרים, חברים משובחים, אנשים שאוהבים אותנו ואנשים שאנו אוהבים אותם, מחשבות על שינוי, על קבלת כל מה שבא לטובה, על השארת כעסים/אכזבות/תסכולים/ ומה שלא צריך מאחורינו, פשוט הנחנו בצידי הדרך והמשכנו ללכת הלאה
לאט לאט, צעד צעד כאילו אנחנו מבקרים בעולמינו לראשונה, כאילו אנו מביטים בביתנו לראשונה, כאילו...לא כאילו אלא בטוח כמי שמבקשים לעשות שינוי מבורך באורחות חיינו לחיים טובים איכותיים בריאים ומאושרים יותר...
השנה הייתי אנרגטית, לא הפריע לי במאום חימום והגשת האוכל ליקיריי, תמיכה בהם בחיבוק, מילה טובה והחזקת ידיים
השנה לא הפריע לי כלל לעלעל בירחונים ומגזינים למרות שמאכלי גורמה הציצו מהם במגוון תפריטים, מאפים, בצקים ותבשילי קדרה
השנה הייתי חזקה כי אני בתהליך לגמרי ולא הייתי צריכה את מירי על כתפי, היא עמוק בלב!!!
השנה לא הייתי צריכה צפירה של חמש או מדידות מעצבנות של מה אלבש לחג
השנה הכל היה אחרת-כי אני אחרת!!!
כי אני עשיתי את השינוי, כי המים לא רק שעשו חור באבן אלא נהר שלם של אהבה ונתינה שהיה כלוא אי שם בין שכבות השומן, מצא את דרכו החוצה
ומפכה....ומפכה....
השנה אני יושבת ומשתפת כדי שגם אתם תעשו שינוי מבורך, אפילו קטן...השנה.
שמעתי אתמול ששופר=לשפר
ושנה חדשה=לעשות שינוי
לא יועיל לא יזיק
אבל צריך לפחות לנסות...
אוהבתתתתתתתתתתתתתתת ומאחלת לכם שנה טובה בריאה מתוקה ומוצלחת
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מחשבות על אוכל...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!