הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » זה פשוט לא יקרה בלי מאמץ!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
26/06/2013 23:23

miribelkin
miribelkin
Administrator
מטפס יקר
איזה כף לקרא אותך שוב ולראות שאתה בשליטה
בחגים אתה קופץ לבקר......
לילה טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
26/06/2013 22:35

מטפס הרים
מטפס הרים
תודה לכולם על העידוד. מסכם עוד יום נאה מאוד בגיזרתנו. שיא הקושי היה לקראת
שמונה בערב.. נסענו לאיזה שהוא מקום והשארנו את הנסיכה אצל הסבא והסבתא היקרים.. כשחזרנו לאסוף אותה היו שם הפיצות המפורסמות של חמותי... הייתי רעב, קצת
לא באטרף ,כי הארוחה האחרונה הפחממתית היתה בול בחמש.. וחמותי היקרה כבר ארזה לנו שניקח גם הביתה... מסביבי נהם לו הסער, מה זה נהמות...ווווום.. וווווום.. ואני אמנם סלט לא חתכתי אבל בפיצה פשוט לא נגעתי. נדמה לי שקוראים לזה שליטה.. איזה סבבה לי...לא ברור לי למה כבר שלשה ימים כאלה יפים אבל עדיין משום מה התחושה נפוחה. מקווה שהמאמץ ישתלם מחר על הסקאלה. ממשיכים קדימה. להתראות.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/06/2013 19:47

רבקה
רבקה
מטפס יקר כל הכבוד
אך המשך כך והדרך בטוחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/06/2013 16:27

חיוך מהלב
חיוך מהלב
טפסני יקר, הדרך שלנו מורכבת מצעדים קטנים קדימה, לעיתים גם אחורה לצערנו, אבל צעד אחד קטן קדימה עושה את היום לחגיגה. כל הכבוד לך. אני רק מתבוננת על כאלה מאכלים לא יכולה אפילו לחשוב שאוכל כזה דבר כי אחרי זה אין מה לאכול יום שלם לפחות. לי יש את החולשות שלי כמובן, אבל כל צעד קטן מביא אותנו בהחלט קדימה למטרה, וזה העיקר.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
26/06/2013 07:35

dany
dany
אך כמה שזה כייף להיות בשליטהApplause

מטפס הרים כתב:
חזרתי עכשיו מפגישה. האיש עמו ניפגשתי כבן שישים, שומר על עצמו אך בהחלט יש לו מה להעיף באיזור של רוב הבנים- הכרס... .. הפגישה היתה נעימה ואף טובה מאוד במישור המקצועי. ״בוא נזמין וואפל בלגי ביחד״ אמר האיש והוסיף ״ אתה צעיר לך מותר אז אני אקח ביס קטן ואתה תחגוג״.. בדיוק ריחפה מעל ראשי צלחת ועליה ואופל בלגי מכובד, מעוצב ומלא בכדורי גלידה וקצפת.. בדרכה לשולחן ובו שתי שמנמודות במדים.. לגמתי בחדווה את הדייט קולה שלי ( לא בריא נכון אבל זה המתוק שלי וקפה, לא תאמינו, אני לא אוהב. ולא שותה. אבל בתי קפה אוהב מאוד.) ועניתי:״ לא תודה. קילו אחד פחות יותר טעים״... וגאווה גדולה מילאה אותי ורננה של ממש אפפה אותי ויצאתי בריקודי רועים ודבקה סוערת
בין שולחנות בית הקפה.. טוב, לא ממש אבל עצם השליטה פשוט עשתה לי טוב. מסכם יום שני של שפיות מוגברת, לא מושלמת, לא, אך בהחלט מוגברת. שלכם מהמצוק.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/06/2013 23:14

נחושה
נחושה
מטפס הרים כתב:
חזרתי עכשיו מפגישה. האיש עמו ניפגשתי כבן שישים, שומר על עצמו אך בהחלט יש לו מה להעיף באיזור של רוב הבנים- הכרס... .. הפגישה היתה נעימה ואף טובה מאוד במישור המקצועי. ״בוא נזמין וואפל בלגי ביחד״ אמר האיש והוסיף ״ אתה צעיר לך מותר אז אני אקח ביס קטן ואתה תחגוג״.. בדיוק ריחפה מעל ראשי צלחת ועליה ואופל בלגי מכובד, מעוצב ומלא בכדורי גלידה וקצפת.. בדרכה לשולחן ובו שתי שמנמודות במדים.. לגמתי בחדווה את הדייט קולה שלי ( לא בריא נכון אבל זה המתוק שלי וקפה, לא תאמינו, אני לא אוהב. ולא שותה. אבל בתי קפה אוהב מאוד.) ועניתי:״ לא תודה. קילו אחד פחות יותר טעים״... וגאווה גדולה מילאה אותי ורננה של ממש אפפה אותי ויצאתי בריקודי רועים ודבקה סוערת
בין שולחנות בית הקפה.. טוב, לא ממש אבל עצם השליטה פשוט עשתה לי טוב. מסכם יום שני של שפיות מוגברת, לא מושלמת, לא, אך בהחלט מוגברת. שלכם מהמצוק.

מחונן.נ-ק-ו-ד-ה!
0 קישור קבוע (Permalink)
25/06/2013 19:42

מטפס הרים
מטפס הרים
0 קישור קבוע (Permalink)
25/06/2013 13:10

נחושה
נחושה
מטפס הרים כתב:
נראה לי שאכן חזרתי לתלם. צעד אחרי צעד, עקב בצד אגודל,אמה אחרי קמיצה, אבל חוזר, חזרתי, למסלול.. ותודה וברכה לכל המגיבים כי דבריכם בסלע . דני- כל מה שכתבת, נוקב וחד, אבל אמת צרופה ומטלטלת. ולפעמים טלטלה היא המשיבה חיים... להתראות ושבוע טוב

מטפס יקר גאה בך מאוד שאספת את כוחותיך וחזרת לתלם. המשך כך בהחזר חובות בקלילות ומלא חוויות
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2013 18:45

dany
dany
שהרי בדם ליבנו אנחנו כותבים כאן.

מטפס הרים כתב:
נראה לי שאכן חזרתי לתלם. צעד אחרי צעד, עקב בצד אגודל,אמה אחרי קמיצה, אבל חוזר, חזרתי, למסלול.. ותודה וברכה לכל המגיבים כי דבריכם בסלע . דני- כל מה שכתבת, נוקב וחד, אבל אמת צרופה ומטלטלת. ולפעמים טלטלה היא המשיבה חיים... להתראות ושבוע טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2013 17:31

מטפס הרים
מטפס הרים
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2013 17:31

מטפס הרים
מטפס הרים
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2013 16:46

נחושה
נחושה
נכון מאוד מטפס יקר, בשביל תוצאות צריך להתאמץ ואפילו מאודדדדדדדדדדד.
מקווה שעלית על המסלול הנכון ומחזקת אותך כי זה המעשה הנבון
אכילה רגשית או חזירית או כל תיאור אחר, רק תחמיר את מצבך
ותמיד עדיף לשפר♥
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2013 14:20

דרך המלך
דרך המלך
מטפס יקר
הכל כבר נאמר נשאר רק ליישם ולעשות
אז בהצלחה רבה אנחנו כאן איתך יחד בתהליך בנפילות בהצלחות בכלל.
שבת שלום סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2013 12:13

קרולין
קרולין
מטפס יקר!
התהליך הזה זאנו עוברים ביחד ובעיקר כל אחד אחת עם עצמו עצמה הוא ת ה ל י ך מאדדדדדדדדדדד חשוב, מורכב, ארוך ורלבטי לכל החיים שלנו
כי זאת איכות החיים שלנוsmile
אין מקום לייאוש, לחץ, וויתור אין!!!!!!!
למה? כי את מי אנחנו דופקים????
רק את עצמנו.
וכן, זה כמו דמירי המדהימה שלנו תמיד אומרת זה א פ ו ר.
לא שחור וחבן
לא הכל או כלום!!!
בטוחה שאתה מבין את זה!!!
מחזיקה לך אצבעותתתתתת חזקקקקקקקקק
קשה זה נכון אבל יותר קשה להיות שמן!!!
ואסור לנו לוותר לו לשומן האכזרי הזה!!!
בהצלחה אתה יכול
כולנו כאן בשבילך תמיד
סומכת עלייך
שבת שלוםםםםםםםם
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)

קרולין
קרולין
מטפס יקר!
התהליך הזה זאנו עוברים ביחד ובעיקר כל אחד אחת עם עצמו עצמה הוא ת ה ל י ך מאדדדדדדדדדדד חשוב, מורכב, ארוך ורלבטי לכל החיים שלנו
רק את עצמנו.
לא שחור וחבן
לא הכל או כלום!!!
בטוחה שאתה מבין את זה!!!
בהצלחה אתה יכול
כולנו כאן בשבילך תמיד
סומכת עלייך
שבת שלוםםםםםםםם
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)

קרולין
קרולין
מטפס יקר!
רק את עצמנו.
לא שחור וחבן
לא הכל או כלום!!!
בטוחה שאתה מבין את זה!!!
בהצלחה אתה יכול
כולנו כאן בשבילך תמיד
סומכת עלייך
שבת שלוםםםםםםםם
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)

קרולין
קרולין
מטפס יקר!
רק את עצמנו.
לא שחור וחבן
לא הכל או כלום!!!
בטוחה שאתה מבין את זה!!!
בהצלחה אתה יכול
כולנו כאן בשבילך תמיד
סומכת עלייך
שבת שלוםםםםםםםם
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
20/06/2013 20:48

חיוך מהלב
חיוך מהלב
מטפס יקר נדמה שכבר הכל נאמר כאן. גם אני היו לי ימים שסתם ללא כל סיבה למסיבה חרגתי וגם נפלתי על פרוסות לחם פשוט חבל לבזבז עליהם קלוריות מה עוד שהלחם לא היה טרי בכלל ומה אני מחפשת שם? והאם לא היה לי יום אחד שבו ממש אבל ממש התפרעתי? כן גם לי שאני כבר כל כך קרובה ליעד יש ימים כאלה אבל למחרת מיידית אני שוב על דרך המלך. הדרך היא אחת וגם לאחר חריגות ונפילות כאלה או אחרות אני יודעת שאין לי דרך אחרת אבל להלקות את עצמי על כך אין בכך שום תועלת. מה שהיה תשאיר מאחוריך את האתמול אי אפשר להחזיר עלינו רק להתרומם ולהגיע לדרך המלך שוב מחדש וכן, כל בוקר אני בוחרת מחדש בחיים כי יש לי חיים חדשים ואני לא מוכנה לוותר עליהם גם אם לעיתים אני לא מצליחה וגם מבררת עם עצמי מה גורם לי את הנפילות מידי פעם. הנה גם אני מתוודה שלא הכל מושלם בממלכה שלי. מי שמספר תמיד על הצלחה הוא לא ממש אמיתי וכאן זהו המקום להיות אמיתיים לעמוד בפני המציאות ולדעת שאפשר לקום ולהתחיל מחדש בכל רגע נתון. אנו חיים מיום ליום וזהו רק הדבר שעלינו לעשות רק לאותו יום ולא לחשוב על מה היה ומה יהיה. אין לנו שליטה אלא על הרגע הזה כאן ועכשיו. תתחיל מרגע זה בלי קשר להיכן אתה, ותעמוד בהחלטות שלך גם אם זה בקטן. תראה שההצלחה בוא תבוא.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
20/06/2013 17:40

רבקה
רבקה
מטפס יקר אנא חזור למסלול ההתמדה תתחיל לשלוט באכילה כי יפה שעה אחת קודם לפני צבירת קילוגרמים נוספים על אלו שכבר נוספו. אל תכה את עצמך על מה שהיה אך התחל שוב במשימה.
אני רוצה לאחל לך בהצלחה את יכול וגם אם זה כרוך במאמץ גדול. עשית זאת קודם וגם עכשיו צא לדרך.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/06/2013 14:16

שלווה
שלווה
הי מטפס הרים,
למה לבכות על חלב שנשפך? מותר לטעות בחיים האלה, זאת הדרך.
הצלחות לא קורות ללא טעויות. אין חיה כזאת. נהנית מהאוכל? לפחות אם היית נהנה ללא יסורי מצפון.
תאהב את עצמך, החיים זה גם אפור ולא רק שחור או לבן.
ההרגשה היא חשובה מהכול. אז תרגיש טוב עם עצמך ואנחנו לא בדיאטה, אנחנו באכילה בריאה וטעימה.
תראה בדמיונך את המטרה ואיך שאתה מרגיש כרזה ומרוצה, ותתחיל לחיות עם ההרגשה הזאת שתיתן לך המון שמחה ומוטיבציה
ללא הלכאות עצמיות.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » זה פשוט לא יקרה בלי מאמץ!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!