17/09/2010 13:58
רעותה Posts: 869
|
מירי יקרה ,
זה ממש כך , שאף אחד לא היה דואג להתנתקות טוטאלית כזאת למשך הרבה שעות.
גמר חתימה טובה לכולם ,
ונתראה בשבוע הבא.
נשיקות ,
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 13:31
EFF Posts: 6397
|
מירי יקרה , תודה לך על הברכה הנפלאה שכוללת בתוכה כל כך הרבה....את אשה, אמא, חברה, מדריכה - חד פעמית..אין כמוך!!!!!!!!!!!!!! מאחלת לכם משפחת בלקין ולכל משפחת הפורום הנפלא הזה - גמר חתימה טובה - שנה נפלאה ובקשה אחת: שבסוף השנה הזו נייחל כולנו לעוד הרבה כאלו - שנים של איכות, אושר, אהבה ובשורות נפלאות....
אוהבת המון את כולכם
אפי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 12:46
קרולין Posts: 6651
|
מירי יקרה ואהובה שלנו! גמר חתימה טובה לך וכל בני ביתך היקרים.
כל שתבקשו לו יהי אמן.
אוהבת ומעריכה מאד
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 11:05
dany Posts: 19819
|
ביידיש אומרים אה מאענטש וזה אומר הכל!!!!!!!!! דפי מאחלת לך שהשנה תגשימי את משאלותיך ולאט לאט גם הקילוגרמים גם ינשרו רק סבלנות ואורך רוח והמון אמונה בכוחך. גמר חתימה טובה ובהצלחה מכל הלב דני בe=דפי]מירי יקרה, תודה על המילים החמות שיוצאות מהלב ונכנסות ללבנו. כפי שאמרת לי "זר לא יבין זאת". ממרומי מעמדך הרם את לא שוכחת אף אחד , נותנת תמיד את תשומת הלב המירבית ויוצרת עבורנו מסגרת נעימה ותומכת . יש באנגלית מילה שאין לה תרגום מדוייק לעברית ותרשי לי להגיד לך: You are a human being
אני מתנצלת על כך שלא הצלחתי לרדת כפי שניתן היה אבל מבטיחה לעשות כל מאמץ לשנות את התוצאה. אני מבטיחה לבוא לאחד החוגים ולחבק אותך באהבה אמיתית ולהודות לך על הנתינה האין סופית שלך. גמר חתימה טובה דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 10:58
סיסי 17 Posts: 618
|
מירי אהובתי גמר חתימה טובה לך ולב"ב ולכל תפלותייך אמן אוהבת סיסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 10:50
tutit Posts: 2431
|
למירי המקסימה! כיף שאת איתנו בלב בחגים האלה ובכלל,המסר חזק מאוד ומעשיר מאוד גם אני מקווה להיות לעוד הרבה שנים חלק מהבית ספר שלך לחיים הרבה אהבה ושוב חתימה טובה הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 10:10
מיכל שרון Posts: 1318
|
מירי - המון המון תודה, על הכל. גמר חתימה טובה וצום קל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 08:57
אשירה Posts: 4292
|
למירי תודה על כל מה שאת מעניקה לנו, תמשיכי להצליח ולסחוף אותנו אחרייך, גמר חתימה טובה, באהבה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 08:57
נינוש Posts: 1442
|
מירי היחידה והמיוחדת כל כך גמר חתימה טובה, לך ולמשפחתך כתיבה כל כך יפה ונכונה ממני נינה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 08:45
לייסי Posts: 623
|
מירי היקרה שלנו! אני גם כן מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. שתהיה לך שנה טובה ונפלאה וגמר חתימה טובה, לך - ולכל המשפחה. באהבה רבה - אסתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 08:14
1103 Posts: 5022
|
מירי יקרה עד מאוד
אני מצטרפת לכל מה שנכתב כאן
ברצוני להוסיף תודות והערכה משלי
מירי את אדם נפלא,עושה עבודת קודש,
בנתינה ובעזרה לזולת.
אוהבת אותך ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם.
גמר חתימה טובה וצום קל לך ולבני ביתך
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 07:46
דפי Posts: 1126
|
מירי יקרה, תודה על המילים החמות שיוצאות מהלב ונכנסות ללבנו. כפי שאמרת לי "זר לא יבין זאת". ממרומי מעמדך הרם את לא שוכחת אף אחד , נותנת תמיד את תשומת הלב המירבית ויוצרת עבורנו מסגרת נעימה ותומכת . יש באנגלית מילה שאין לה תרגום מדוייק לעברית ותרשי לי להגיד לך: You are a human being
אני מתנצלת על כך שלא הצלחתי לרדת כפי שניתן היה אבל מבטיחה לעשות כל מאמץ לשנות את התוצאה. אני מבטיחה לבוא לאחד החוגים ולחבק אותך באהבה אמיתית ולהודות לך על הנתינה האין סופית שלך. גמר חתימה טובה דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 07:06
dany Posts: 19819
|
מירי יקרה ביותר תודה על המילים היפות שכאן כתבת לנו. שיהיה לך גמר חתימה טובה שתהיה שנה זו שנה של התקדמות והגשמה שנה של אהבה ונתינה שנה הכי הכי בעולם כי לזה אנחנו כולנו זקוקים מכל הלב ובתודה גדולה דני miribelkin כתב:
חברים יקרים ביום כיפור, זו הזדמנות נפלאה לבקש סליחה, מכל מי שפגעתי כעסתי העלבתי כמובן בלי כונה רעה, אך כולנו בני אדם ועושים טעויות.אך את סליחה הגדולה מכולם אנחנו, צריכים לבקש מעצמנו, לא לכעוס להתבייש להעלב לא לחשוב על עצמנו מחשבות שליליות. להאמין בטוב ביכולתנו לשנות, להתקדם להשתפר, בכל שטחי החיים, כי זה טעם החיים. יום מיוחד הוא יום כיפור יום שקט חיצונית ופנימית. יום שכאילו כפו עלינו כמסורת אך לא היינו לוקחים אותו לעצמנו אם לא. יום של ניקיון חשבון נפש לזרוק את המזיק והמכביד, ולצאת לקראת שנה חדשה. הצום והתפילה מוציאים מאיתנו כוחות שלא ידענו על קיומם. שכל אחד יבקש בתפילתו האישית לכלל, אך שלא ישכח את עצמו. רוצה לאחל לכם ולכל בני משפחתכם, גמר חתימה טובה. שכל שתבקשו בשנה הקרובה ייתגשם לכם לטובה. ובתהליך ההרזיה שנבא לדיאטה ממקום של עשיה תקוה והתמדה. אוהבת שלכם מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 04:39
לביאה Posts: 402
|
מירי היקרה תודה רבה על המסר החזק. יום כיפור הוא יום מיוחד מאוד ואני מאחלת לעצמי עוד הרבה שנים להיות חלק ממפעל החיים שלך... את מה שכתבת כאן כדאי לי לקרוא לפחות פעם בשבוע ולא רק ביום כיפור שתבורכי בכל מה שאת מאחלת לעצמך חתימה טובה באהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 03:07
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מירי יקרה ואהובה ריגשת אותי במילותיך תודה ענקית על הכל מי יתן וכול שתרצו לו יהיי בכל שברכת תבורכי כפול ומכופל יישר כוח ובריאות מרובה ומקווים יחד להכנס לשנה מעולה פי כמה תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/09/2010 00:39
מירי היקרה,
מדהים, נכון ומרגש כל כך!! דברים מלב אל לב...
מאתנו את בטח שלא צריכה לבקש סליחה... אולי אנחנו אלו שצריכים לחשוב איך לפרגן לך עוד כפל כפליים, ולגמול לך על כל הטוב והיפה והמקצועי והמהפכני שיצרת באתר הזה.
ובכלל, כבר הקשבתי לחלקים גדולים מן ההרצאה (אמנם במקוטע, אך עוד אקשיב ברצף), והשנה אני מאמצת בעקבותייך תפילה אחת עיקרית (על אף שלא חזר על מה להודות, ולא חסר על מה לבקש):
שאזכה השנה הזו, שנת תשע"א, למצוא את זיווגי ההגון והראוי, ולבנות אתו בית כן, בירושלים, בלב העולם, מקום שאליו כה נקשרתי. כל השאר כבר קשור ממילא בזה, ויסתדר מעצמו.
הלוואי, לוא יהי!!!
תודה לך שוב מירי על הכול הכול הכול (עוד אכתוב בנפרד על ההרצאה השבועית) וגמר חתימה טובה לך ולכל משפחתך!!
להתראות, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/09/2010 23:38
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חברים יקרים ביום כיפור, זו הזדמנות נפלאה לבקש סליחה, מכל מי שפגעתי כעסתי העלבתי כמובן בלי כונה רעה, אך כולנו בני אדם ועושים טעויות.אך את סליחה הגדולה מכולם אנחנו, צריכים לבקש מעצמנו, לא לכעוס להתבייש להעלב לא לחשוב על עצמנו מחשבות שליליות. להאמין בטוב ביכולתנו לשנות, להתקדם להשתפר, בכל שטחי החיים, כי זה טעם החיים. יום מיוחד הוא יום כיפור יום שקט חיצונית ופנימית. יום שכאילו כפו עלינו כמסורת אך לא היינו לוקחים אותו לעצמנו אם לא. יום של ניקיון חשבון נפש לזרוק את המזיק והמכביד, ולצאת לקראת שנה חדשה. הצום והתפילה מוציאים מאיתנו כוחות שלא ידענו על קיומם. שכל אחד יבקש בתפילתו האישית לכלל, אך שלא ישכח את עצמו. רוצה לאחל לכם ולכל בני משפחתכם, גמר חתימה טובה. שכל שתבקשו בשנה הקרובה ייתגשם לכם לטובה. ובתהליך ההרזיה שנבא לדיאטה ממקום של עשיה תקוה והתמדה. אוהבת שלכם מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|