הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מסר ליום כיפור

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/09/2010 10:22

miribelkin
miribelkin
Administrator
פורום יקר ואהוב מילאנו כמה דפים בשירשור המיוחד הזה. כל אחד ואחת והנתינה שלה. כולם לומדים ומתחזקים עם כולם. מי ייתן ובשנה הבאה עלינו לטובה נמשיך כך. באנרגיות טובות בריאות ומאושרות. שבוע נפלא ולהתראות במעמד השקילה חשוב מאד, לא לוותר. אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2010 07:21

dany
dany
בנות יקרות איך אתן מעשירות אותנו במידע וידע תבורכוsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2010 06:55

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב לכם בנות נפלאות
התרגשתי לקרוא את דבריכן, כל אחת ודרכה להתמודד כל אחת ויום הכיפורים הייחודי לה. אני מאחלת לכן שנה טובה וחתימה טובה.
לכך מירי המלכה הפרטית שלי אני מאחלת שנזכה לעוד שנים רבות (והכוונה לעשרות שנים) יחד, שנים של בריאות ועשייה טובה למען אחרים בדיוק כמו שאת עושה עכשיו.
מצטרפת לתפילה שגלעד שליט יחזור כבר הביתה ואמן שהארץ תשקוט לכמה שנים טובות.
שיהיה לכם שבוע מקסים. שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2010 06:44

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מירי יקרה
תודה ענקית מכל הלב על מילותיך מחממות הלב תודה ענקית על השיתוף
אמן ואמן כפול ומכופל לכל ברכותיך תבורכי חזרה ואמן וגלעד ישוב במהרה הביתה
וכמגיעה מבית דתי יודעת גם אני עד שמחת תורה מברכים לשנה חדשה טובה וגמר חתימה טובה שיהיה לכולנו

ו hadasosh1 תודה רבה על המידע תמיד בעיני כייף להתעשר בידע

שיהיה לכולנו שפע של בשורות
טובות שבוע מוצלח

grouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2010 02:05

tutit
tutit
ולמירי היקרה חידשת גם לי לגבי הגמר חתימה,וטוב לדעת!
לי חידש היום דודי היקר בהסבריו מדוע תוקעים בשופר
אז קודם כל:
קרן האיל. כאשר עקד אברהם את בנו יחידו על-גבי המזבח, ציווה לו האלוקים להקריב תחת בנו איל. קול השופר העשוי מקרן האיל מזכיר לנו את מסירות נפשו של יצחק, ומלמד אותנו לגלות נכונות זהה למסור את נפשנו למען הבורא. אזי, יזכור אותנו האלוקים לטובה.
שנית:הכתרת המלך. כאשר מלך עולה על כס המלוכה, מריעים לפניו בחצוצרות. ראש השנה הוא יום המלכת בורא העולם למלך על כל הארץ ואנו תוקעים לפניו בשופר, כמו שאמר דוד המלך בספר התהלים: "בחצוצרות וקול שופר, הריעו לפני המלך ה'".
ושלישית:זכרון למתן תורה. מעמד הר סיני נחרט בלב האומה, ובמהלכו נשמעו קולות השופר, כמו שנאמר בפסוק "וקול שופר חזק מאוד". במהלך תקיעת השופר אנו נזכרים במעמד הר סיני ומקבלים על עצמנו את התורה מחדש בלב שלם.
(נעזרתי באינטרנט כדי להזכר בסיפוריו ולכתוב לכם את הפירוש כמו שהוא מילה במילה,כדי שלא אחסיר דבר).

אותי זה עיניין מקווה שגם אתכם:-)נשיקות
הדס
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2010 01:54

tutit
tutit
חיוך מהלב קראתי מרותקת את דברייך ואני מאחלת לך שנה טובה והרבה בריאות אושר והצלחה בכל דרכייך
גם אצלי זו שנת הירידה שלי בע"ה,מקווה שנצליח בלי להתיאש ונתמיד בכיוונו למטרה,אמן
חיבוק
הדס
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2010 23:57

פו הדב
פו הדב
מירי יקרה,
גמר חתימה טובה גם לך ולמשפחתך (זה חדש לי שאפשר עד סוכות...)
גם לי היה צום קל ובבית כנסת היה מרגש וגם הזלתי כמה דמעות...
גם אני לא הייתי מוותרת על היום הזה, יום של חשבון נפש, תפילות וקרבה לקב"ה.

אמן שתהיה שנה טובה!
אוהבת המון,
נשיקות!
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2010 21:58

אקורדיאון
אקורדיאון
מירוש מי יתן ונמשיך עוד שנה בחברות אמיתית ובאותו משקל הרווחנו אותו בכבוד,נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2010 21:55

אקורדיאון
אקורדיאון
מירוש יקירתי מקווה שתהיה לנו שנה טובה יותר ונמשיך יחד לשמור על המשקל הנכחי
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2010 21:34

לייסי
לייסי
גמר חתימה טובה ושבוע טוב ומוצלח לכל משפחת הפורום - ובראשם למשפחת בלקין! In Love
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2010 20:11

קרולין
קרולין
מירי יקרה שלי, ועל כך נאמר אמן אמן ואמן!
גמר חתימה טובה לכל בית ישראל.

וגם אני מצטרפת מכל מעמקיי ליבי ומתפללת לשובו של גלעד שליט. אמן.

שיהיה שבוע טוב לכולם.

אוהבת

קרולין.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2010 20:10

dany
dany
תודה לך מירי יקרה על המילים החמות וננצל את הימים הנותרו עד ערב סוכות לאחל ולברך גמר חתימה טובה על כל בית ישראל אמן!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2010 20:06

miribelkin
miribelkin
Administrator
כולכם מרגשים מאד מאד, חזרתי מבית כנסת אכלתי את הארוחה שלאחר הצום,הילדים הלכו עכשיו כל אחד לדרכו, ואני התיישבתי לקרא ולכתב לכם. היה צום קל, בבית כנסת הייתה אווירה נעימה הרגשתי יהודיה גאה ושמחה וישראלית מאושרת כשכל הקהל שר ביחד את התקווה אחרי תקיעת השופר שכל פעם מחדש גורמת לי לבכות ולהצטמרר.למדתי דבר חדש בראש השנה כותבים, ביום כיפור חותמים, ועד סוכות אומרים גמר חתימה טובה. כאילו משאירים לנו כמה ימי חסד,אז גמר חתימה טובה לכל בית ישראל. שיהיה שלום שגלעד שליט ישוב השנה לביתו. ושכל אחד מאיתנו יבורך במה שיחפוץ.ואנחנו נמשיך בחוגים ובפורום המדהים שלנו לעודד ולתמוך. שבוע טוב ולהתראות במעמד השקילה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2010 20:02

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
חיוך מהלב ריגשת בדבריך אמן ואמן שנתלכד ונהיה יחד כולנו בהרמוניה משותפת תודה על השיתוף והתובנות
ולכל המקסימים שכתבו כאןן אתן מרגשות בכתיבתכן המעצימה ומעניקה כוחות
שיש עוד דברים טובים בעולם שיהיה שבוע טוב ומבורך בהצלחה לכולם בכל
Wiggle
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2010 19:53

dany
dany
אמן ואמן חיוך מהלב שהשנה הזו תהיה שנת התלכדות ואהבה לכולנו!!!!!!!!!
חיוך מהלב כתב:
כל אחד והיום כיפור שלו. אני הייתי אלמנת מלחמת יום כיפור בת 21 ובעלי הראשון הי"ד קובי אשבל הייתי נשואה לו שבועיים כשפרצה המלחמה הארורה ההיא. הוא נפל בחווה הסינית בשמחת תורה. אני הצלחתי תודה לאל לשקם את חיי, נשואה באושר למיכה יבדל לחיים ארוכים ולנו שני בנים נפלאים ונכדות תאומות בנות 3 חודשים.
משך שנים רבות לא הייתי מסוגלת להיות בארץ בתקופה זו, ותמיד נסיעותי לחו"ל בעונה זו היו בין ראש השנה לסוכות, כך שלא אצטרך להתמודד עם הזכרונות הקשים והמרים של אותה תקופה.

היום אני מסוגלת כבר לעבור את היום הזה בבית. אני משתדלת לעסוק בענייני לא להפריע לאף אחד ואיש באמונתו יחיה. לגבי דידי, היום השקט הזה, מאפשר לי להרהר במעשי, אך איני הולכת לבית הכנסת בדרך כלל, למרות שליבי מלא בתפילות. תפילות לכולם, ולכל העולם ולא רק תפילות אישיות.

אני מקווה ומתפללת שהשנה תהיה שקטה פחות או יותר מבחינה בטחונית, הרי גם זו ברכה לא?

קראתי בעיון את המילים החמות והיוצאות מן הלב ולכן גם נכנסות אל ליבי, כל מי שכתב כתב מנהמת ליבו ועל כך יבורך/תבורך.

מירי היקרה, אמנם אנו מכירות לא זמן ארוך, אך הספקתי להכיר אישה נחושה, שמסוגלת לכל דבר, אני מעריצה את כוח הרצון שלך להישאר במשקלך החדש שהולם אותך כל כך, מעריצה את יכולת העמידה שלך בפני מתוקים גם אם את המורה.... ובכלל.
מאחלת אני לך ולבני ביתך שתדעו רק בשורות טובות השנה, שהחיוך לא ימוש משפתותייך והעיקר שתמשיכי להפיח בנו רוח חזקה (לא רוח לחימה) כי המשקל לא צריך להילחם בו, צריך פשוט לחיות בשלום איתו ולהמשיך ולנסות לרדת ו/או לשמור על הקיים כשהירידה כבר הגיעה לנקודה המתאימה כל אחת ואחד... מה שמתאים לו. המדיה לצערנו מדברת כל הזמן על "מלחמה" ומושג המלחמה בעיני הוא שלילי מיסודו.
אולי נבחר במושג אחר כמו לחיות עם תוכנית אוכל לחיים בריאים יותר ולהתמיד. זה נשמע לי הרבה יותר טוב. מה דעתכם?

כבר אמרתי שהשנה החלטתי שזו תהיה שנת הירידה שלי. אני מאד משתדלת גם ביום הזה, לא כל כך קל לי אחרי הכל, ומחר מתחיל שבוע חדש ובכלל עידן חדש.
בערב המועד (כי יום כיפור הוא לא חג הוא נקרא מועד) שמעתי משהו שלא ידעתי ושמחתי ללמוד משהו חדש. אני אישה מאמינה למרות שאיני צמה ביום הזה ואפילו כותבת אליכם. לכל אחד הדרך משלו.
הרב לאו הזכיר שלמעשה ראש השנה א' תשרי הוא יום בריאת האדם.כמה נפלא לא? עשו חז"ל חישובים הרבה מאד שנים והגיעו למסקנה שהיום בו החלה הבריאה, דהיינו הפרדה בין חושך לאור ... היה כ"ה אלול. לכן, בחשבון פשוט (אלול הוא 29 יום) א' תשרי הוא היום השישי בו נברא האדם.
לכן, אם זכינו לחגוג את החג של בריאתנו ראש השנה, הבה נתפלל שנזכה גם בשנה הבאה בבריאות. חלק חשוב בבריאות הוא גם שמירה על משקל נכון שמאפשר לנו להנות מהחיים ולא להיות מוגבלים בכל מיני דברים.
העבודה היא על בסיס יום יומי וכמובן כשצריך גם משעה לשעה, כדי שנחזיק מעמד כל היום.

גמר חתימה טובה לך מירי היקרה ולכל מי שכותב בפורום הזה,לכל מי שאיכפת לו מחברו ובכלל ממה שקורה בחברה שלנו, הבה נתלכד בתפילה שהשנה תהיה שנה ש"איכפת לי" תמיד מאנשים אחרים, שנה שבה אני מתחשבת יותר בצרכיו של האחר, ולהתחיל את העניין כבר היום בערב, כבר בבית בחיק המשפחה יותר סבלנות וסובלנות אחד לשני, מכאן מתחילה שנה טובה.
שתהיה לכולנו שנת חיוכים הבנה ותובנות
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2010 19:02

חיוך מהלב,

ריגשת אותי מאוד מאוד, ואני מאחלת לך מעומק לבי
שנה טובה וגמר חתימה טובה.

שנה של בריאות טובה, תזונה נכונה ושמירת משקל.

מכל הלב,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2010 15:56

חיוך מהלב
חיוך מהלב
כל אחד והיום כיפור שלו. אני הייתי אלמנת מלחמת יום כיפור בת 21 ובעלי הראשון הי"ד קובי אשבל הייתי נשואה לו שבועיים כשפרצה המלחמה הארורה ההיא. הוא נפל בחווה הסינית בשמחת תורה. אני הצלחתי תודה לאל לשקם את חיי, נשואה באושר למיכה יבדל לחיים ארוכים ולנו שני בנים נפלאים ונכדות תאומות בנות 3 חודשים.
משך שנים רבות לא הייתי מסוגלת להיות בארץ בתקופה זו, ותמיד נסיעותי לחו"ל בעונה זו היו בין ראש השנה לסוכות, כך שלא אצטרך להתמודד עם הזכרונות הקשים והמרים של אותה תקופה.

היום אני מסוגלת כבר לעבור את היום הזה בבית. אני משתדלת לעסוק בענייני לא להפריע לאף אחד ואיש באמונתו יחיה. לגבי דידי, היום השקט הזה, מאפשר לי להרהר במעשי, אך איני הולכת לבית הכנסת בדרך כלל, למרות שליבי מלא בתפילות. תפילות לכולם, ולכל העולם ולא רק תפילות אישיות.

אני מקווה ומתפללת שהשנה תהיה שקטה פחות או יותר מבחינה בטחונית, הרי גם זו ברכה לא?

קראתי בעיון את המילים החמות והיוצאות מן הלב ולכן גם נכנסות אל ליבי, כל מי שכתב כתב מנהמת ליבו ועל כך יבורך/תבורך.

מירי היקרה, אמנם אנו מכירות לא זמן ארוך, אך הספקתי להכיר אישה נחושה, שמסוגלת לכל דבר, אני מעריצה את כוח הרצון שלך להישאר במשקלך החדש שהולם אותך כל כך, מעריצה את יכולת העמידה שלך בפני מתוקים גם אם את המורה.... ובכלל.
מאחלת אני לך ולבני ביתך שתדעו רק בשורות טובות השנה, שהחיוך לא ימוש משפתותייך והעיקר שתמשיכי להפיח בנו רוח חזקה (לא רוח לחימה) כי המשקל לא צריך להילחם בו, צריך פשוט לחיות בשלום איתו ולהמשיך ולנסות לרדת ו/או לשמור על הקיים כשהירידה כבר הגיעה לנקודה המתאימה כל אחת ואחד... מה שמתאים לו. המדיה לצערנו מדברת כל הזמן על "מלחמה" ומושג המלחמה בעיני הוא שלילי מיסודו.
אולי נבחר במושג אחר כמו לחיות עם תוכנית אוכל לחיים בריאים יותר ולהתמיד. זה נשמע לי הרבה יותר טוב. מה דעתכם?

כבר אמרתי שהשנה החלטתי שזו תהיה שנת הירידה שלי. אני מאד משתדלת גם ביום הזה, לא כל כך קל לי אחרי הכל, ומחר מתחיל שבוע חדש ובכלל עידן חדש.
בערב המועד (כי יום כיפור הוא לא חג הוא נקרא מועד) שמעתי משהו שלא ידעתי ושמחתי ללמוד משהו חדש. אני אישה מאמינה למרות שאיני צמה ביום הזה ואפילו כותבת אליכם. לכל אחד הדרך משלו.
הרב לאו הזכיר שלמעשה ראש השנה א' תשרי הוא יום בריאת האדם.כמה נפלא לא? עשו חז"ל חישובים הרבה מאד שנים והגיעו למסקנה שהיום בו החלה הבריאה, דהיינו הפרדה בין חושך לאור ... היה כ"ה אלול. לכן, בחשבון פשוט (אלול הוא 29 יום) א' תשרי הוא היום השישי בו נברא האדם.
לכן, אם זכינו לחגוג את החג של בריאתנו ראש השנה, הבה נתפלל שנזכה גם בשנה הבאה בבריאות. חלק חשוב בבריאות הוא גם שמירה על משקל נכון שמאפשר לנו להנות מהחיים ולא להיות מוגבלים בכל מיני דברים.
העבודה היא על בסיס יום יומי וכמובן כשצריך גם משעה לשעה, כדי שנחזיק מעמד כל היום.

גמר חתימה טובה לך מירי היקרה ולכל מי שכותב בפורום הזה,לכל מי שאיכפת לו מחברו ובכלל ממה שקורה בחברה שלנו, הבה נתלכד בתפילה שהשנה תהיה שנה ש"איכפת לי" תמיד מאנשים אחרים, שנה שבה אני מתחשבת יותר בצרכיו של האחר, ולהתחיל את העניין כבר היום בערב, כבר בבית בחיק המשפחה יותר סבלנות וסובלנות אחד לשני, מכאן מתחילה שנה טובה.
שתהיה לכולנו שנת חיוכים הבנה ותובנות

--
hs
+1 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2010 15:55

רעותה
רעותה
פפריקה ,

איזה כיף ששבת אלינו בחזרה , לאחר שהות ממושכת.

היית חסרה.

גמר חתימה טובה ושנה טובה ומבורכת בדברים טובים.

רעיותה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2010 15:36

פפריקה
פפריקה
למירי ולכל חברות הפורום-

צום קל- לצמים
ולאלה שאינם צמים.

זהו בכל זאת יום מיוחד.
יום של פסק זמן,
יום שהרחשים בו שונים,
יום שהשקט בו שונה.
כאילו ניתקנו לעצמנו את זרם החשמל,
הוצאנו את חוט החשמל שלנו מהתקע,
והזמן קופא.

בגלל האווירה המיוחדת הזאת-
אני אוהבת את יום כיפור.
אני דווקא יראה בו פחות מימי השיגרה,
כי שורה בו אווירת פיוס ופשרה,
וגם אווירה של התחלה חדשה.

אז שתהיה זו שנה של הצלחות והגשמות
פיוס ובשורות טובות
שתיכתבנה ותחתמנה על שמנו.
אמן.
+1 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2010 14:13

אסתי ברוך
אסתי ברוך
אוהבת אותך מקסימה שלי חתימה טוב אור וברכה!!!

--
חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מסר ליום כיפור

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!