11/09/2010 15:18
dany Posts: 19819
|
באמת ששנים כבר לא שזפה עיני את הספרים של איין ראנד.......... כמעיין המתגבר ומרד הנפילים.......... באמת ספרים של פעם............. עכשיו קוראים ספרים אינסטנט הופ וגמרנו......... ספרים האלו צריך המון סבלנות לקרוא......... איזה גדולים.....איך אמרת מיכלי ממש התעורר החשק.....ומה נעשה עם הערימה שמחכה ליד המיטה??????????? באמת געגועים ונוסטלגיה.........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2010 15:01
מיכל שרון Posts: 1318
|
הוי טולי... עכשיו עשית לי חשק לקרוא קריאה שלישית ורביעית את הספרים המדהימים שלה.. איין ראנד היא באמת סופרת מיוחדת ואהובה עלי מאוד!!! שתהיה לך שבת מקסימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/09/2010 14:19
toly Posts: 898
|
נה משפט נפלא שקיבלתי במייל הבוקרולקרוא אותו אחר צעידת ים נפלאה בבוקר פשוט סימפוניה של אנרגיה וחיוכים לחיים "לאורך הדורות, צעדו רבים במורד דרכים בלתי ידועות כשהם אינם חמושים בדבר מלבד החזון שלנגד עיניהם." איין ראנד חברל'ך יקרים כל מילה תגרע אז אני מחייכת ומכוצ'צ'ת שרירי הלע והקיבה היום ועוד מועד לחזון ורזון בשנה החדשה הבאה עלינו רק לטובה ובשמחה ואהבה אינשאללה באהבה טולי עם צפיחית התפוח לא כולל דבש) אומרים שגם כך אני מתוקה להפליא... אז אומריםז- אל תאמינו לאף מילה תנו לי להוכיח זאת קבל עם ושקילה בשבוע הבא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|