03/09/2012 23:36
EFF Posts: 6391
|
200 גרם עדשים ירוקות בצל אחד כף שמן זית רבע כפית זרעי כמון 3 שיני שום כתוש 3 ענפי בצל ירוק קצוץ חצי כוס נענע קצוצה חצי כוס פטרוזיליה קצוצה רבע כוס כוסברה קצוצה (לא חובה) מיץ מחצי לימון גרידת לימון מלימון אחד 2 כפות לימון כבוש קצוץ מלח ופלפל גרוס מבשלים את העדשים בסיר עם מים רותחים ומעט מלח עד לריכוך ומסננים. במחבת מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים זרעי כמון ומטגנים 2 דקות נוספות. מוסיפים את העדשים, מלח ופלפל, מיץ לימון, גרידת לימון , שום כתוש , מערבבים ומורידים מהאש. מוסיפים את הבצל הירוק, נענע, פטרוזיליה, כוסברה, לימון כבוש ומערבבים. מתקנים תיבול.
|