31/08/2012 11:54
אקורדיאון Posts: 16381
|
נחושה כתב:
אקורדיאון כתב: תודה על ההמלצה רק שלא חבר יביא חבר. הוצאת לי את המילים...
חחחחח תלמידות באותה כיתה ואותה מורה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 11:18
נחושה Posts: 6982
|
אקורדיאון כתב:
תודה על ההמלצה רק שלא חבר יביא חבר.
הוצאת לי את המילים...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 10:12
אקורדיאון Posts: 16381
|
תודה על ההמלצה רק שלא חבר יביא חבר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2012 09:26
מטפס הרים Posts: 1533
|
זה לא ממש מתכון, אך זה נעים וטעים. אני מקפיא את מעדני אפס אחוז של תענוג ואוכל אותם כסוג של תחליף לגלידה כשהם קפואים. מוציאים מהמקפיא עשר חמשעשרה דקות לפני האכילה. תענוג אמיתי וטעים וכיף לחפור בזה עם הכפית כשזה קפוא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|