28/08/2012 22:35
EFF Posts: 6391
|
רכיבים: 1 כף שמן צמחי 4 כוסות פרחי ברוקולי ¼ כוס ציר מרק ירקות ½ כפית מלח 2 כפיות רוטב פלפלים אדומים חריפים קנוי (אפשר חריסה) - אפשר פחות להפחתת חריפות
אופן הכנה: מחממים את השמן במחבת כדקה ומוסיפים את הברוקולי.
מקפיצים עד לקבלת צבע ירוק בהיר, מוסיפים את ציר המרק ומכסים.
מנמיכים לחום בינוני ומבשלים כ- 2-3 דקות.
מוסיפים את רוטב הפלפלים.
מערבבים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.
טוב להגיש עם אורז מאודה או לצקת על קערת סלט חסה, עגבניות שרי ופלפלים מתוקים.
|