27/08/2012 23:42
EFF Posts: 6391
|
1/2כרוב- קטן- חתוך לרצועות כף שמן זית 1 גזר גדול גמבה גדולה 2 קישואים 1 בצל גדול 1 תפוח אדמה אופציונלי 2 כפיות מלאות של פפריקה אדומה מתוקה. 2 כפיותאבקת מרקבטעם עוף מעט ממתיק 2-3 כפות רסק עגבניות גבעולים של עלי סלרי, פטרוזיליה ושמיר. אופן הכנה: חוץ מהכרוב חותכים את כל הירקות לריבועים קטנים. מטגנים את הבצל והכרוב ביחד על אש נמוכה. כשמזהיב מוסיפים את הפפריקה. אח"כ מוסיפים את יתר הירקות ואת העלים.אב' מרק עוף, סוכר. ומבשלים על אש נמוכה לערבב כל הזמן – אפשר להוסיף מים אם הם נספגים. כשהגזר רך, מוסיפים את הרסק ואת הפלפל השחור לפי הטעם. בסוף הבישול להוציא את עשבי התיבול
|