הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איך נפלו גיבורים.. יאללה שלי...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/08/2010 23:02

1103
1103
מיכל יקרה
אל תיפול רוחך. מעידה קטנה לא בהכרח תפיל אותך.
אם שמרת מכל משמר כל השבוע,מהן כמה כפות אורז

לעומת שבוע של ירקות,חלבונים,אכילה שפויה,ותמרור עצור אין כניסה לפחמימות אחרי השעה חמש!!!!
הכל יהיה בסדר,אל תייסרי עצמך,תראי מחר שהדאגה היתה לחינם.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
29/08/2010 22:39

רבקה
רבקה
מ יכלי הסירי ממך בבקשה את יסורי המצפון, תאמיני לי לא קרה כלום.
לפי תיאורך את מחר יורדת ויהי מה.
אל תדאגי הגוף יודע שהתנהג איתו השבוע בשליטה.
מבטיחה לך - יש מחר ירידה -
שיהיה לך לילה טוב ורגועSleepy
0 קישור קבוע (Permalink)
29/08/2010 22:04

מיכל שרון
מיכל שרון
אני לא מאמינה.. לילה לפני שקילה ובלי בושה אני מחרבת שבוע שלם של שליטה ואיפוק ושמירה.. וכמובן שזה קרה מחוץ לביתי מבצרי.
האירוע המכונן היה בריתה היום בערב.
הוזמנו לשעה שבע בערב ולכן רק בשש וחצי גיתי אסף אותי מהעבודה.. בדרך נישנשתי פלפל כי אני באמת תלמידה טובה והגעתי בשעה 19:20 לאולם, לא רעבה בעליל ונחושה לצאת משם וידי על העליונה.
עד בשעה 21:00 הוגשו לשולחן רק סלטים ותוספות פחמימתיות וכמובן לחמים ופוקאצ'ות לרוב.
ניסיתי חברים יקרים.. טעמתי מכל סלט אפשרי - הכל היה מלא שום וחומץ והריח כמו משהו שאני רוצה להוציא עוד לפני שנכנס - בקיצור חוץ מהטחינה שום דבר לא היה אכיל!!! הכל מלא שמן ומריח למרחקים.. האומללות שלי הלכה והתגברה מרגע לרגע.. ואיתה יחד הרעב..
ואז רגע לפני שהגיעו הבשרים המיוחלים (וגם זה בטפטופים) נשברתי ופשוט אכלתי 6 כפות אורז עם צימוקים... גם לא מציאה גדולה אבל אכיל.. הרעב שחשתי כבר היה יותר מדי.. נהיה לי כבר רע ועוד שניה כל הפוקאצ'ה עם הצלחת חומוס היו בבטן שלי...
ואז אחרי שטיפטפו לשולחן מעורב ירושלמי שאני לא אוכלת (וגם לא היה נראה מזמין במיוחד) הגיעו הפרגיות שלהפתעתי הרבה היו ממש טעימות ואכלתי שתי חתיכות.
כמובן שהכרחתי את גיתי שנברח לפני הקינוחים (למרות שלפי הקו השולט באירוע גם בהם היה אלמנט מזעזע כלשהו) אבל כבר באוטו התחילו ייסורי המצפון.. למה?!?!?!?! למה לא אכלתי עוד ביצה קשה.. למה לא שמתי בתיק עוד גזר.. דווקא אורז? דווקא לילה לפני שקילה?
ודווקא אחרי שהיום עבר לי אחד הימים היותר רגועים שלי מבחינת אכילה ורעב ושובע וכמויות וכל היום עד השעה 20:00 לא הרגשתי רעבה בכלל..
בקיצור, אני מקווה שכל השבוע של עבודה קשה וגבורות והתאמצויות יורגש מחר על המשקל.. ואם לא.. ובכן.. אכלתי אותה.. תרתי משמע...

בכל אופן, אני גמורה מעייפות ונכנסת תיכף למיטה כי מחר בשש הפארק מחכה לי.. דייט לוהט שלי ושל השבילים.. אז לילה טוב לכם פורום יקר ובהצלחה לכולנו מחר בשקילה fingers crossed
edited by מיכל שרון on 8/29/2010
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איך נפלו גיבורים.. יאללה שלי...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!