29/08/2010 14:50
שאפתנית Posts: 8392
|
היי לביאה יקרה, גם אחותי צפויה ללדת בעוד עשרה שבועות. אני מאחלת לשתיכן לידה קלה. לעלות 5 קילו זה יפה מאוד אז אל תחמירי עם עצמך. גם אם עשית ויתורים במודע את עדיין יודעת שהם היו ויתורים קטנים, כמו שאת אומרת את זוכרת שאת במסגרת וזה שומר עליך אז תמשיכי לזכור שאת במסגרת ואנחנו כאן איתך ורק בהצלחה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/08/2010 10:06
רייצ'ל Posts: 1323
|
נינוש את כל כך צודקת אנחנו באמת נרדמות בשמירה ואת לביאה לא נורא את הרי בהריון והעיקר שאת עם היד על הדופק נמצאת במסגרת את המורה האחת והיחידה מירי בלקין סימכי עליה רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/08/2010 09:33
רבקה Posts: 8411
|
לביאה יקירתי אני חושבת שאת נהדרת לעלות 5 קילו מתחילת ההיריון זה נפלא ומגיע לך כל הכבוד וזה שאת קצת חרגת השבוע אז מה , היה והנשמה צריכה גם קצת והעיקר שאת איתנו כאן במסגרת ואם לא איך כתבת מי ייודע עם כמה יותר היית היום אז המשיכי כך ושיהיה רק בשעה טובה ובקלות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/08/2010 07:37
נינוש Posts: 1442
|
לביאה יקרה ככה זה אחרי ירידה, בדרך כלל עליה מרוב אושר ושאננות, אנחנו נרדמות בשמירה אני קוראת לזה הנדנדה שלנו שבוע אחרי זה שמירה שמירה ואז ירידה וחוזר חלילה עליה. אל תתרגשי, קודם כל יש לך תירוץ מצויין וחוץ מזה כמו שאת אומרת אם לא המסגרת היינו רק עולות ועולות שיהיה לך שבוע נפלא ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/08/2010 06:19
dany Posts: 19819
|
ברור שאנחנו איתך את הרי כל כך אהובה. אז השבוע קצת הגזמת... עבר נגמר..לנגב הפירורים והברכיים...לחזור לתלם.. את מתאמנת פשוט נהדרת!! עשי השבוע רישום.. מדויק מדויק... שבוע 29 5 קילו זה באמת לא נורא... תמשיכי לשמור על משטר שתיה ופחמימות עד 5 תאכלי אם את אוהבת השבוע יותר דגים.... ותמשיכי לשמור על מורל גבוה זה הכי חשוב... שתיהיה שנת לימודים חדשה וטובה לילדים... ואנחנו עוד נברך לפני ראש השנה והחגים.... נשיקות אוהבת מאד דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/08/2010 05:38
לביאה Posts: 402
|
טוב, אז ככה - עליתי קילו ! למזלי אני נשואה לבן זוג מפרגן ואוהב בכל משקל. הוא אמר לי ככה בחצי בדיחה: "זה לא את עלית, זו התינוקת..." אתחיל מחצי הכוס המלאה - אני בשבוע 29 (עוד 10 שבועות לקו הסיום...) עם עלייה של 5 ק"ג מתחילת ההיריון. אם לא הייתי במסגרת הזו, כבר מזמן הייתי הרבה הרבה יותר. ל"ד שלי תקין וכך גם רמות הסוכר. חזרתי להתאמן עם המאמנת ולצעוד צעדות מתונות ובסך הכל אני מרגישה טוב.
אז מה הבעיה? העלייה הזו היא לא רק ההיריון. השבוע הרשיתי לעצמי יותר מבדרך כלל. לא בולמוסים או ארוחות שחיתות או משהו כזה. כמו שמירי אומרת, פה ושם קצת יותר מדי, פחות תשומת לב, אכילה במסעדה....ויתורים קטנים שעולים ביוקר. הכתיבה פה היא הזדמנות לחזור לתלם ולהמשיך באכילה יותר מבוקרת ומסודרת
מחכה לתגובות הנהדרות שתמיד מעניקות לי השראה ועוזרות לי להתרומם...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|