הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לעשות שינוי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/08/2010 14:45

שאפתנית
שאפתנית
נחושה יקרה אני מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב והביקור אצל הרופא עזר.
אין ספק שבשעות הלילה הקטנות כשכולם ישנים אפשר להספיק הרבה....
מאחלת לך בריאות ושתתחזקי ותמשיכי לכתוב לנו מתובנות החיים. שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
29/08/2010 13:55

miribelkin
miribelkin
Administrator
נחושה אהובה תרגישי טוב. שימי לב יש המון וירוסים עכשיו. אני סבלתי חודש תאכלי מעט וזהירות עם מוצרי חלב רק מעיזים. מקוה שתגיעי מחר לחוגים. נשיקות אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
29/08/2010 10:12

רייצ'ל
רייצ'ל
נחושה יקרה
קודם הבריאות לכי לרופא לראות שהכל בסדר
לפעמים לא ישנים אבל הרווחת וראית את מירי במקצוענים
שום דבר לא במקרה
תרגישי טוב
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
29/08/2010 05:18

לביאה
לביאה
נחושה יקרה
מה שכתבת כאן בא לי בעיתוי כל כך מתאים... אני חיה כבר שנתיים בשנגחאי וזה שינוי מאוד גדול לעומת מה שהיה לפני שנתיים. מכל הבחינות. ואני מודה כאן בפנייך שאצלי, הקושי המשמעותי ביותר הוא לעשות את השינוי בנושא האכילה. לוותר ולא ליפול על הרגלים ישנים של אכילה רגשית. רוב חיי הייתי (ואני עדיין) עם עודף משקל גדול. ההצטרפות למסגרת של מירי ולפורום מאוד מחזקת אותי כי יש כאן המון כוח. כל אחת עם הבעיות שלה ובכל זאת - האנרגיות כאן בפורום הן של עשייה ושינוי והתמודדות עם קשיים.
אני בשבוע 29 להיריון, עם עלייה של 5 ק"ג עד כה ואני בכלל לא רוצה לדמיין כמה הייתי עולה אם לא הייתי בפורום...
אני מאחלת לך המשך שבוע מצויין וחזרה לבריאות מעולה.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/08/2010 04:11

dany
dany
נחושה יקרה
מצחיק.... אני כבר גמרתי את הלילה ואת עדיין לא התחלת.... ככה זה שישנים קצת יותר מידי במשך היום אז משלמים בלילה...
אבל מה אכפת עם יש חברים אחרים שעדיין נמצאים כאן ויש עם מי ל"דבר"...
מקווה שהיום כבר תחושי יותר טוב והתופעות יעלמו להן... ובאמת כדאי שתראי רופא!!

ואכן לרוב הדברים קורים מתוך איזו דחיפה בחיים.... כי אנחנו נכנסים לאיזו רוטינה בחיים... ויום רודף יום...
ובן אדם מטבעו די חושש ופוחד לעשות שינויים... אפילו אם החיים לא כל כך איייייי.
והבחירה הטבעית היא להמשיך כפי שאתה... יותר נוח להתחפר במקום... המוכר והידוע..
אך אם פתאם אתה חייב לעשות שינוי מתוך איזה שהוא כורח או שנכפה עליך או שנקרא לדרכך... והנה מעז יוצא מתוק...
והשינוי הזה מביא ברכה ושמחה לחייך... איך לא עשית זאת קודם???
זהו כך אנחנו בנויים... מעט הם ההרפתקנים והמעיזים... היוצרים הגדולים... שהסקרנות מביאה אותם לתגליות הגדולות...
אז בואו ואמצו את המחשבה הנהדרת הזו... החיים הם כאן בכדי לחיות אותם ולא להחמיץ אותם...
וכל שינוי שתעשו אפילו בחשש ובפחד יכול להביא לחיים הרבה יותר מעניינים וטובים.... ואם אפילו זה לא קורה.. אז ניסית התאמצת ואתה יודע שלא בזבזת...
אך אני מאמינה שכל שינוי הוא מבורך..ויש בו את הערך המוסף שיום אחד יודעים להעריך אותו ...
טוב השעה היא באמת שעה מוזרה אז אפסיק...
לא להחמיץ את החיים
שלכם דני
0 קישור קבוע (Permalink)
29/08/2010 03:23

נחושה
נחושה
היי לכולם,

לפני שאני מעדכנת אתכם מדוע אני ערה בשעה כזאת, הנה קטע שמצאתי כשסידרתי ניירות- חומר למחשבה:
(קטע שנגזר מעיתון ידיעות מתישהוא)

מה למדתי?
"שעדיף לעשות שינוי מתוך בחירה ולא מתוך כורח.לשרוד זה לקום בבוקר, ללכת לעבודה, לחזור הביתה, לאכול ולישון. לחיות זה לשמוח וליזום, לא לחכות בפסיביות שהחיים ידחקו אותך לבצע שינוי. צריך לאזור אומץ כדי לעשות שינוי, ולכן מעט מאוד אנשים עושים שינוי מתוך בחירה. רוב האנשים פוחדים מהחיים יותר מאשר מהמוות. אני משתדלת לא לפחד מהחיים. למדתי גם לקבל את הדברים הפחות טובים שקורים לי באופן מפויס, בלי כעס.
אם יתברר לי שמחר יהיה יומי האחרון, לא תהיה לי תחושת החמצה. כשאגיע לגיל מופלג ואסתכל אחורה, לא אזכור כמה כסף עשיתי אלא איזו משפחה טיפחתי ואילו חברויות בניתי"
(נשבעת לכם שלא כתבתי מי המרואיין, אבל הבאתי את הציטוט במלואו)

ואני מוסיפה גם את נושא הבריאות והמודעות העצמית להתנהלויות בחיינו בכלל...

עכשיו עדכון:
אני כמעט חזרתי היום למוטב, זאת אומרת שתפקדתי יותר ובאמת הרגשתי יותר טוב. סידרתי ניירת, יומן חדש וכל מיני דברים שלא הגעתי אליהם בחופש.
ישנתי בצהריים שעתיים טובות ולכן לא יכולתי להרדם
בקיצור שיש שקט וכולם ישנים אפשר לעבוד.
חזרתי לתזונה כמעט רגילה אבל מעט בכמויות ובלילה שוב שילשלתי
נראה לי שאני אלך מחר לרופא כדי לשלול משהו אחר או ששתיית הקפה הערב+ דנונה ומעט ירקות היו יותר מדיי.
טרם קראתי אתכם יקרים שלי ואני מתה להתעדכן וכמו שהבטחתי גם אעשה זאת כנראה מחר.
גם מחר- זאת אומרת היום יש לי יום עמוס בסידורים שנדחו וכאמור מבטיחה לעדכן ולהתעדכן.
קוריוז- השעה 03:00 - פתחתי טלויזיה בערוץ 10 סתם בשביל שיהיה ברקע ומי מופיע?????????
מירי בלקין בתוכנית המקצוענים 10 מדברת על תמיכת המשפחה בתהליך ההרזיה (כנראה תוכנית מוקלטת מלפני מס' חודשים- למי אכפת?!)

מאחלת לכולנו יום חדש שבוע טוב ונפלא
והמון התחלות חדשות ומרגשות....
כמעט בוקר טוב
Sleepy
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!