13/08/2012 22:21
EFF Posts: 6391
|
דג פורל שלם פלפל חריף שלם למי שאוהב 4-5 שיני שום גדולות כמה פלחי לימון פרוס דק מלח פלפל לפי טעם כף עלעלי טימין תבלין פפריקה מעושנת (להשיג בחנויות התבלינים) כף שמן זית אופן ההכנה:להניח דג בתבנית על ניר אפיה לפזר מעל הדג את התיבול, המלח, הפלפל השחור, הפפריקה המעושנת ואת הטימין הקצוץ. לעסות את הדג עם התיבול מעל הדג יש להניח בשכבה יפה את פרוסות הלימון מעל לכל המרכיבים יש לזלף סביב סביב באופן שווה את שמן הזית. לכסות את התבנית ברדיד אלומיניום ולהעבירה לתנור שחומם מראש ל-230 מעלות כ-15-20 דקות. לפני סוף התהליך יש להסיר את רדיד האלומיניום, לקבלת השחמה יפה של הדג....
|