03/08/2012 11:09
EFF Posts: 6391
|
8 מנות מבשלים במים את הקינואה והעדשים, מצננים ושופכים לקערה. קוצצים את החמוציות, הבצל הירוק והנענע, ומוסיפים לקערה. מתבלים בשמן, חומץ, דבש, רכז הרימונים, מלח ופלפל. מערבבים ומוסיפים את הבצל האדום, מערבבים היטב. 2 כוסות קינואה מבושלת 2 כוסות עדשים שחורים מבושלות 2 כפות חמוציות נטולות סוכר 1-2 בצל ירוק 1 חופן נענע טריה 2 כפות שמן קנולה 2 כפות חומץ איכותי 2 כפות דבשקל או ממתיק אחר 2 כפות רכז רימונים קורט מלח קורט פלפל 1/2 בצל אדום קצוץ דק
|