הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבת שלום ושפוי לכולנו....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/08/2010 21:17

שאפתנית
שאפתנית
שלום לך מיכל,
אני מכירה באופן אישי מישהי שעברה את הניתוח הארור הזה כבר 3 פעמים מהסיבות שתארת. החיים שלה לא פשוטים אז שכן היא לא יורדת במשקל ולא בגלל שהיא אוכלת אצלה הבעיה שהיא לא מצליחה לאכול, כל דבר נתקע ולפעמים היא נחנקת ומקיאה את הכפית שהכניסה לפה, הסבל הוא קשה וקשה לראות אותה במצבים האלה. אישית המלצתי לה להוציא את הטבעת הארורה ולחזור לחיים נורמליים.
אנשים צריכים להבין שאין קיצורי דרך, הכל בראש ורק על הראש אנחנו צריכים לעבוד.
אני שמחה שאת איתנו כאן, הישארי, תיכנסי לפורום תכתבי ותתחזקי.
בהצלחה בהמשך, שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
28/08/2010 08:49

הייתי בדרך... לפני התובנות...
בעלי התנגד מאד מאד אך אני החלטתי...
בתהליך הנדנדה פעם יותר פעם פחות אך מאז 20 שנה בדיוק אני כמעט 40 ק"ג פחות מהמשקל לנכנסתי לניתוח ורק בגלל במודעות והיכולת לאסוף את את עצמי ,וכמו שכולנו יודעות זה לא פשוט.. אך מי הבטיח לנו גן של שושנים? אגב ברגעים של חלושס יוצאת לגנה לעשב ,להסניף ריחות לי זה מאד עוזר גם אם זה בערב מאוחר.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/08/2010 08:40

dany
dany
מיכל יקרה
צר לי שהיית צריכה לעבור גיהנום בכדי לדעת שהניתוח היחידי שאנחנו צרירים זה במוח!!!!
יש אולי שם איזו בלוטה מיותרת.....upset
וכמובן אני בכלל לא שוללת גם טיפול נפשי.... עדיף על חיתוך סכין!!!
כמובן שגם אני הייתי על המסלול הזה כי אין דבר שלא ניסיתי בדרך אל האושר...
הייתי בביקור אצל רופא מנתח והיו חסרים לי חמישה קילו להגיע למשקל ה"נכון" לפני ניתוח...
נדמה לי שהיום החמדנים כבר אפילו את המחסום הזה הסירו...
ובכן הלכתי הביתה בידיעה שאני מתיישבת בתוך המקרר והארונות בכדי להעלות את הקילוגרמים הללו שאהיה "ראויה" לניתוח!!!!
ובכן משמים עזרו לי ולתבונתי.... ממש לא זוכרת מה עשה לי את הסוויץ' אולי קראתי איזו כתבה אולי התפרסם בידיוק משהו ... אולי מישהו מת באותו שבוע מקיצור קיבה...
וחזרתי לשפיותי.... הלכתי לקבוצת תמיכה.... זה לא קל... זה תהליך ארוך בעצם כל החיים.... אך הוא עדיף על קיצורי דרך שממילא בסופו של עניין בוגדים בנו.... כי את השינוי צריך לעשות בדרך חיים, בשינוי חשיבה, בשינוי הרגלים, בתהליך של קבלה ואהבה עצמית, זה תהליך ארוך ולעיתים מאד מייגע.. אך בלעדיו לעולם לא נוכל להיות "שלמים " עם עצמנו....
מאחלת לך המון הצלחה...
תהיי כאן איתנו..
תשאבי כוחות...
ושתיהיה לך שבת נהדרת
אוהבת דני
מיכל כ כתב:
לחוגגות ח
ימי הולדת - ברכות וחיבוק.....
לאמהות וסבתות שמסיימות את החופש הגדול מגיע לנו לשבת עם כוס קפה ורגלים למעלה...
אז- אחרי רגע של תהילה בהרצאה אחרונה של מירי אני אוספת את עצמי לחזור מחופשה בדיאטה.
אני במודעות פשוט הייתי בחופשה... והאכזבה מעצמי שזה קרה יותר גדולה מהקג שנוסף. אך הרוב בשליטה....
אני "המחוננת" מרמת הגולן(מבוא חמה) וכבר שיתפתי (מזמן) בפורום שהייתי בת 40 רציתי שינויי אצתי רצתי לדר. חרוזי בבית חולים בבאר שבע לעשות קיצור קיבה... פגשתי איש שמדמוד מאד מאד גס רוח ופשוט הסתובבתי והלכתי משם . וזה חתיחת תהליך להחליט להתקשר לקבוע תור לקבל תור ...
והתחלת הכל מהתחלה בביח. השרון. יותר קרוב ...
לא אלאה אתכן בפרטים שוליים אך עברתי ניתוח אחד שמראש אמרו לי (בדיוק כמו שמירי אומרת) אם את אוהבת מתוקים, הניתוח לא יעזור לך. אך לי לא אומרים לא. המילה הזו מכניסה אותי למוטיבציה גדולה יותר גם אם היא הרסנית.... אחרי חצי שנה באתי שוב לדר. ובקשתי ניתוח חוזר אמרתי לו שאני יכולה לאכול 10 קציצותולא קורה לי כלום... ושוב ניתוח. וזה מטורף בשנה 2 ניתוחים כל כך קשים פולשניים מאד סתם בלי שום צורך אמיתי.
רזה לא הפכתי להיות כי עוד אף אחד לא המציא ניתוח כזה לראש...אבל אני רציתי...
מאז למדתי דבר שניים קודם כל שהניתוח הזה הוא טעות איומה ובכל הזדמנות שיש לי אני מתריעה מפניו ומההשלכות שלו לאורך זמן.
אם אתן מכירות משהו - משהי שחושבת מתכוונת לעבור ניתוח כזה הרי מס. הנייד שלי ומוכנה לדבר אם כל איש ואישה בכל שעה. 050-7266824
0 קישור קבוע (Permalink)
28/08/2010 08:30

לאמהות וסבתות שמסיימות את החופש הגדול מגיע לנו לשבת עם כוס קפה ורגלים למעלה...
אז- אחרי רגע של תהילה בהרצאה אחרונה של מירי אני אוספת את עצמי לחזור מחופשה בדיאטה.
אני במודעות פשוט הייתי בחופשה... והאכזבה מעצמי שזה קרה יותר גדולה מהקג שנוסף. אך הרוב בשליטה....
אני "המחוננת" מרמת הגולן(מבוא חמה) וכבר שיתפתי (מזמן) בפורום שהייתי בת 40 רציתי שינויי אצתי רצתי לדר. חרוזי בבית חולים בבאר שבע לעשות קיצור קיבה... פגשתי איש שמדמוד מאד מאד גס רוח ופשוט הסתובבתי והלכתי משם . וזה חתיחת תהליך להחליט להתקשר לקבוע תור לקבל תור ...
והתחלת הכל מהתחלה בביח. השרון. יותר קרוב ...
לא אלאה אתכן בפרטים שוליים אך עברתי ניתוח אחד שמראש אמרו לי (בדיוק כמו שמירי אומרת) אם את אוהבת מתוקים, הניתוח לא יעזור לך. אך לי לא אומרים לא. המילה הזו מכניסה אותי למוטיבציה גדולה יותר גם אם היא הרסנית.... אחרי חצי שנה באתי שוב לדר. ובקשתי ניתוח חוזר אמרתי לו שאני יכולה לאכול 10 קציצותולא קורה לי כלום... ושוב ניתוח. וזה מטורף בשנה 2 ניתוחים כל כך קשים פולשניים מאד סתם בלי שום צורך אמיתי.
רזה לא הפכתי להיות כי עוד אף אחד לא המציא ניתוח כזה לראש...אבל אני רציתי...
מאז למדתי דבר שניים קודם כל שהניתוח הזה הוא טעות איומה ובכל הזדמנות שיש לי אני מתריעה מפניו ומההשלכות שלו לאורך זמן.
אם אתן מכירות משהו - משהי שחושבת מתכוונת לעבור ניתוח כזה הרי מס. הנייד שלי ומוכנה לדבר אם כל איש ואישה בכל שעה. 050-7266824
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבת שלום ושפוי לכולנו....

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!