03/08/2012 22:28
נחושה Posts: 6982
|
עשיתי מיד למחרת (יום שני) יצא טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםם ללא אורז , טעים ומשביע, צבעוני ויפייפה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2012 20:02
מיכלל Posts: 1674
|
מכילה כ1700 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2012 00:23
EFF Posts: 6391
|
ניתן להכנה גם ללא הבשר - או כאופציה לארוחת ערב ללא האורז.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2012 00:22
EFF Posts: 6391
|
לרוטב : כף שמן בצל גדול קצוץ שיני שום קופסת עגבניות מרוסקות (טל) מעט מים כף שטוחה אבקת מרק בטעם עוף או מלח ופלפל הכנת הרוטב: מאדים את הבצל והשום בשמן מוסיפים את שאר החמרים ומביאים לרתיחה..
6 פלפלים (אדומים וירוקים דקים) למילוי:
1/2 ק"ג בשר טחון בצל קצוץ שום כתוש כף שמן ירקות: גזר, קישוא, כרובי, פטריות חתוכים קטן קטן 1/2 כוס אורז בסמטי תבלין לקציצות (מומלץ של פרג) צרור פטרוזיליה קצוצה אופציה: חלבון של ביצה
מאדים את הבצל והשום בשמן מוסיפים את הבשר מערבבים ומסירים מהאש. מערבבים עם שאר חמרי המלית וממלאים את הפלפלים.
מציבים אותם בסיר עם הרוטב ומבשלים כשעה וחצי אחרי רתיחה.
מידי פעם "להשקות" את הפלפלים ברוטב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|