24/07/2012 19:32
EFF Posts: 6391
|
4 רבעי עוף ללא עור כף שמן זית 2 בצלים קצוצים 3 שיני שום 3 פלפלים אדומים קצוצים עלי טימין ואפשר גם עלי מרווה כורכום אגוז מוסקט מגורד קליפת לימון מגורדת מלח פלפל בסיר רחב בכף שמן זית לטגן 2 בצלים עד להשחמה להוסיף 3 שיני שום כתושות ואת חלקי העוף, להניח לסיר ל10 דקות כדי שהעוף יוצא נוזלים. לאחר מכן לפזר על העוף פלפלים חתוכים לפרוסות או לקוביות ו להוסיף לסיר 3 גבעולי טימין מעט קליפת לימון מגוררת 2 עלי מרווה מלח, ופלפל שחור לפי הטעם מעט אגוז מוסקט מגורר וחצי כפית כורכום להוסיף 4 כוסות מים ולהביא לרתיחה. לבשל 20 דקות ואז להכניס לתנור לשעה בחום של 180, לא מכוסה!
|