28/08/2010 06:05
dany Posts: 19819
|
ששיטה היא מנצחת אז היא מנצחת אין על זה כל וויכוח!!!!! edited by dany on 8/28/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/08/2010 00:15
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
היי טולי יקרה וכמובן גם רעותה יקרה על הפירגון. ואכן כפי שאמרתי העולם מגלה את השיטה שלנו.... כף. טולי מחכה לך השבוע בחוגים. אני מתגעגעת וכנל רעותה....... אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2010 23:57
רעותה Posts: 869
|
טולי יקרה , גם אני מעריצה כל שריר אצל מדונה . תמיד אהבתי שרירים אצל נשים , מאז שהייתי ילדה ושיחקתי המון טניס. לעניינו גם נשים צרפתיות , ידועות כמאלו שאוכלות טרי ... והן רזות למרות השפע הפחמימתי. יש ספר ידוע "מדוע נשים צרפתיות אינן משמינות ? " מכירה (מומלץ , במיוחד הספר השני של הסופרת ). .
אני מאחלת לך המשך רכיבה מהנה ואין ספק , שבפקולטה שלנו ההגיון מנצח. רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2010 20:52
toly Posts: 898
|
היום תוך כדי שיטוט באינטרנט בנושא שונה לחלוטין מדיאטה נתקלתי בכתבה מעניינת על הדיאטה של מדונה טוב מודה חברים שכבר הכותרת סיקרנה אותי מה אוכלת המדונה שאני מעריצה כל שריר בגופה ומצדיעה לה איך שנראית ולא רק בגילה אז בנות יקרות וגם בנים אמיצים שמאזינים מאחורי הקלעים הסכיתו נא: המלכה אסתר אינה נוגעת בדברים תעשייתים אלא רק באוכל טרי ואורגני ללא אלכוהול או קפאין(רק על ויתור הקפאין מגיע לה שאפו ענק) היא מקפידה לשתות מים מינרלים ולהתאמן 6 פעמים בשבוע(קפיצה בחבל ריקודים הליכה הרמת משקולות0אימאל'ה חטפתי חלוש'ס רק מלקרוא את זה והנה בא השוס ואיזה כבוד למלכה שלנו מירי מעניקה אסתר-היא אוכלת רק מנה אחת ביום של פחמימות ורק מדגן מלא ורק בצהרים לא בערב והרבה ירקות טריים ובשר ודדג טרי ודל שומן מי אמר שאין לנו מלכהמחוננת? כמובן-מירי שבת קלה נעימה ומלאת השראה טולי-מתאפקת שותה מדוושת(במזגן....הלחות בחוץ היום עילפה ואילפה אותי לראשונה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|