16/07/2012 22:49
EFF Posts: 6391
|
שקשוקה תרד המרכיבים · 1/2 ק"ג תרד שטוף · 2 בצלים קצוצים · 4 שיני שום קצוצות · 1/4 כוס מים · 4 ביצים · 2 כפות שמן זית · מלח ופלפל אופן ההכנה 1. מאדים במחבת עמוקה עם שמן את 2 הבצלים. מוסיפים את השום ומאדים עד שהבצל מזהיב. 2. מוסיפים את התרד ומאדים (אפשר לקצוץ את התרד או להשאיר שלם), מוסיפים מים. 3. מוסיפים את הביצים ומבשלים עד מידת ההכנה הרצויה של הביצים. 4. מתבלים במלח ובפלפל ומגישים. edited by EFF on 7/16/2012
|