31/08/2010 06:04
לביאה Posts: 402
|
רעותה היקרה אני לא בקיאה בכל הפרטים אבל ממה שקראתי הבנתי שאת על מזוודות / במעבר דירה / הבן עולה לכיתה א'.... הרבה התרגשויות את ההתרגשות לקראת כיתה א' אני לא כל כך חוויתי כי כאן מתחילים ללמוד לקרוא ולכתוב בגן חובה, ככה שהמעבר של הבנות לכיתה א' היה בעצם המשך (באותו בי"ס) לשנה שקדמה לה. אבל אני כן עדה להתרגשות אצל חברות שהכרתי כאן, לקראת החזרה לארץ (כשמסיימים את השהות בחו"ל) ואז ההתרגשות היא בעוצמות גדולות יותר כי למעשה חוזרים לסביבה שהילדים לא מכירים (בי"ס, חברים, שיטת לימוד, שפת לימוד וכו'). ממה שראיתי אצל נשים אחרות אני מציעה לך לחלק את ההתמודדות שלך למקטעים. כל פעם תתמודדי עם משימה כלשהי שתחליטי שהיא הכי דחופה. אני למדתי בחיים שכאשר האכילה בשליטה, הכל אצלי בשליטה, וגם אם קורים דברים שלא תלויים בי, יותר קל לי להתמודד כשאני בשליטה באוכל.
ועוד דבר, אני מקנאה בך שאת במידות של h&m... איזה כיף לך. ייקח לי קצת זמן להגיע למידות האלה, ואני א-ג-י-ע! אני מאחלת לך שתיהני מכל השינויים הסובבים אותך תתמודדי עם כל יום ביומו ויהיה בסדר הרבה הצלחה לסטודנט הקטן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2010 07:39
מיכל שרון Posts: 1318
|
אני בטוחה שעברת אותו מעולה... את לא מהמוותרות או הנשברות בקלות. שיהיה המון בהצלחה היום, מחזיקה לך אצבעות ומחכה לעדכונים..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2010 07:38
dany Posts: 19819
|
בוקר טוב רעותה וצלחת כי יש לנו המון כוחות נפש שעד שהם לא עומדים במבחן אנחנו לא יודעים עד כמה אנחנו חזקים!!! המשיכי כך יקירה שיהיה היום יום נהדר ומוצלח.. ושתהיה שנה קלה יותר... בהמון אהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2010 00:16
רעותה Posts: 869
|
תודה יקירותי ,
נילי - אחרי כל הדיבורים והשיחות , הנה הזמן הגיע ואני כבר שם ,אספר לך מחר .
ושאפתנית - כנראה שתמיד נחווה את הפרפרים האלו , כך אני מבינה , כשאני רק 3 וחצי שנים בעסק - המון בהצלחה גם לכן.
הכרנו את הגן והיום היתה אסיפת הורים , הכל חדש - אנשים חדשים סגנונות שונים בעיקר ( בעוד שבאמת הרבה אנשים שהתחברתי אליהם כבר לא איתי - הסגנון שלי...). עושה רושם טוב והרגשה טובה . אני אישית גמורה מהחופש ויודעת שמתחילה שנה עם הרבה שינויים - מעבר לבית חדש עוד מעט והכל ביחד .... הכל מהכל אין לי מושג איך צלחתי את החופש הזה, נראה מחר. לילה טוב רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/08/2010 21:13
שאפתנית Posts: 8392
|
שבוע טוב רעותה, ההתרגשות שמלווה אותך מוכרת לי גם אני מתרגשת מעליית ביתי לכיתה א' ושוב צהרונים (מצחיק, למרות שאני מורגלת בשגרת הצהרונים כל שנה מחדש זה גורם לי לפרפרים בבטן). מאחלת לבנך קליטה קלה ונעימה בגן החדש, שנה של יצירה וחוויה. מאחלת לך בהצלחה אוטוטו החופש נגמר והכוחות יחזרו להמשך השגרה המבורכת. עד החגים נצליח להוריד עוד במשקל ואז הקניה תהיה נעימה וכייפית יותר. בהצלחה השבוע, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/08/2010 12:54
1103 Posts: 5022
|
רעותה חביבה אני מקווה שאת נהנית למרות האינטסביות של סוף החופש. על הקושי הרגשי כבר שוחחנו,והמסקנה הייתה שטובת הילד קודמת לכל,כפי שכתבת הוא מרוצה,אזי כשהוא מאושר האושר כולו שלך. אגב האם h&m נפתח בכפר סבא ב-g? המשך שבת נעימה ובשליטה
באהבה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/08/2010 06:30
dany Posts: 19819
|
רעותה אהובה.. כן סוף החופש הגדול... עוד מעט סוף הקיץ... החום הגדול והמתיש עדיין כאן... שנת הלימודים בפתח... זוכרת את ההתרגשויות למרות שזה היה לפני המון שנים... לא שוכחים!!! גם החגים מקדימים!! הכל הכל ביחד יוצר מתח ומערבולות רגשיות.. קחי לך את הזמן יקירתי.... כל פעם להתגבר על משהו קטן אחר... אי אפשר לעשות הכל הכל הכל ביחד אנחנו לא סופרמן.... ובוודאי שתגיעי בפעם הבאה לh&mתהיי עם2 מינוס אין לי כל ספק!!! שתהיה לך שבת שלום שנת לימודים נהדר לבן ובוודאי שנה חדשה מופלאה!!!! נשיקות באהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2010 19:44
קרולין Posts: 6651
|
רעותה יקרה , שבת שלום ומבורך גם לך.
הקיץ והחופש הגדול ממש לקראת סיום....שתהיה לבנך היקר שנה נהדרת והצלחה בגן החדש.
ולך יפה שלי הצלחה בהכלללללללללללללללללללללל.
אוהבת נשיקות
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2010 19:18
רעותה Posts: 869
|
הי פורום יקר ,
אני לא הרבה כאן בימים האחרונים , אך משתדלת להשלים את החסר.
החופש הגדול עם בני ובמיוחד השבוע כל יום מקום אחר - ירושלים / יפו / הופעות/
הסתגלות והכרות עם גן חדש בעוד שחברותי נשארו עם ילדיהם בגן הקודם - קושי ריגשי בעיקר לי , האמא ,בני היה מבסוט מאוד. סידורים , קניות. עייפה בעיקר . מרגישה את הגב לכל מקום נסחבים עם תיקים וציוד לכל היום. משתדלת להקפיד. היום היתה לי קצת נפילת מתוק אבל אני עדיין עם הפנים קדימה קדימה לראש השנה. פתחו אצלנו סופר ענקי של חצי חינם. כמה שזה נכון מה שמירי תמיד אומרת - חבל על הכסף , גם אנחנו " נפלנו" בקניות. חוץ מזה פתחו גם את h&m אבל לשם אגיע אחרי החופש , לטיול מפנק מקווה עם 2 פחות.
שבת שלום לכולם , הולכת לשתות עוד מים. תהנו ותבלו , רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|