13/07/2012 00:23
EFF Posts: 6391
|
מצרכים: 1 חזה עוף שלם חתוך לרצועות 1 בצל גדול חתוך לרצועות 1/4כפית אבקת קארי 1/2 כוס של בזיליקום קצוץ 1/2 כפית ג'ינגר מגורר טרי 2 שיני שום כתושות 1/2 כפית שבבי צ'ילי כף שמן מעט מים מלח ופלפל בווק מלהיטים כף שמן , מוסיפים את הבצל, השום והג'ינגר. מקפיצים עד שהבצל משנה את צבעו ומתקרמל בקצוות. מוסיפים את רצועות העוף, ומערבבים. מוסיפים את יתר התבלינים- קרי, שבבי צילי, מלח ופלפל. מוסיפים את הבזיליקום, מערבבים פעם אחת ומסירים מהאש
על פי הפיה
|