09/07/2012 00:59
EFF Posts: 6391
|
10 שוקי עוף ללא עור 1 שורש סלרי חתוך לקוביות 2 גזרים חתוכים לקוביות 1 מקל סלרי פרוס 10 שיני שום קלופות 1 בצל לבן חתוך לקוביות 2 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות 2 כפות שמן לטיגון 150 גרם רסק עגבניות 1 כף פפריקה מרוקאית מתוקה מעט פלפל שחור 1 כוס שעועית לבנה מבושלת מלח 1. מטגנים את שוקי העוף כ-10 דקות ומעבירים לצלחת.
2. מכניסים לסיר את הירקות מלבד תפוחי האדמה ומטגנים כ-10 דקות. 3. מוסיפים פפריקה ורסק עגבניות ומחזירים את שוקי העוף. 4. מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים במים, מבשלים על אש קטנה כ-40 דקות. 5. מוסיפים את השעועית, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עוד 10 דקות.
|