06/07/2012 19:18
EFF Posts: 6391
|
כמות: 4 מנות
החומרים: 600 גרם חזה עוף 1 כפית פפריקה מעושנת 6 שיני שום שמן זית בתרסיס שמן "פאם" 1 פלפל צ'ילי אדום 2 כפות נענע קצוצה מיץ מתפוז אחד
שלבי ההכנה: 1. חותכים את חזה העוף לסטייקים דקים. 2. מכינים מרינדה של פפריקה מעושנת, שיני שום פרוסות, פלפלון צ'ילי אדום קצוץ, 2 כפות נענע קצוצה ומיץ תפוזים. להשרות את חזה העוף במשרה במקרר למשך חצי שעה. 3. במחבת טפלון מרססים "שפריץ" של שמן (2.5 קלוריות בלבד). 4. צולים את חזה העוף כדקה וחצי מכל צד.
מעובד על פי מתכון שראיתי בטלויזיה ע"י שאול בן אדרת
|