02/07/2010 20:20
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
dany חמודה תודה על המחמאה תענוג לקרוא אותך אחלה שבת מוצלחת
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 06:08
dany Posts: 19819
|
יש תמונה למירי משום מה בפוסט היא נעלמה אז הכל בסדר נשיקות dany כתב:
בנות יקרות ואהובות שלי שמחה לפגוש אתכן כאן כמו פגישה עם בני משפחה טובים ותומכים נחושה עושה חיים ובכל זאת לא מזייפת קרולין ודובונית תמיד עם מילה טובה ותומכת ורעותה איזה כייף שוב את כאן . אולי איזו תמונה קטנה?? ומעל כולן ובכל זאת ביחד מירי אהובה היי היכן התמונה שלך???? שיהיה סופ"ש נהדר אוהבת אתכן ויודעת כי בצוותא נוכל לכל הפיתויים... הדחפים... והמריעין בישין שאותנו תוקפים... דני דובונית אכפת לי כתב: נחושקה תהני יקרה וכול הכבוד על המודעות קרולין ואסתילה לבביות וחמות ותענוג לקרוא אותכן כול פעם ודני מדהימה את הדחפים הלאה ממך מקווה שסיימת את היום ברגוע זכרי את יכולה אחלה סופש והמון בהצלחה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 06:07
|
בנות יקרות ואהובות שלי שמחה לפגוש אתכן כאן כמו פגישה עם בני משפחה טובים ותומכים נחושה עושה חיים ובכל זאת לא מזייפת קרולין ודובונית תמיד עם מילה טובה ותומכת ורעותה איזה כייף שוב את כאן . אולי איזו תמונה קטנה?? ומעל כולן ובכל זאת ביחד מירי אהובה היי היכן התמונה שלך???? שיהיה סופ"ש נהדר אוהבת אתכן ויודעת כי בצוותא נוכל לכל הפיתויים... הדחפים... והמריעין בישין שאותנו תוקפים... דני דובונית אכפת לי כתב:
נחושקה תהני יקרה וכול הכבוד על המודעות קרולין ואסתילה לבביות וחמות ותענוג לקרוא אותכן כול פעם ודני מדהימה את הדחפים הלאה ממך מקווה שסיימת את היום ברגוע זכרי את יכולה אחלה סופש והמון בהצלחה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 00:40
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה קרולין חתיכה ומפרגנת אין כמוך..... אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2010 00:01
קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי! תהנו ותבלו בים המלח מכל רגע.
כל הכבוד לך על הרישום והשליטה רק ככה מצליחים!!
נשיקותתתתתתתתתתתת
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2010 23:07
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נחושקה תהני יקרה וכול הכבוד על המודעות קרולין ואסתילה לבביות וחמות ותענוג לקרוא אותכן כול פעם ודני מדהימה את הדחפים הלאה ממך מקווה שסיימת את היום ברגוע זכרי את יכולה אחלה סופש והמון בהצלחה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2010 22:22
נחושה Posts: 6982
|
מירי יקרה ואהובה שלי, ירדתי לים המלח עם מחברת ועט. כותבת כל מה שנכנס לפה כותבת לעצמי איך אני מרגישה ואיך אני יכולה לשנות וסוגרת יום שני באכילה מודעת ובלי פחממות מחמש עוגיה אחת ליד הקפה שנרשמת נאכלת במודעות ובהנאה. הצלחתי לשלב גם שחיה בכיף וגם הליכה במכון (30דקות)
והיום לראשונה בחיי עשיתי שיאצו ונהניתי מאוד מהצומי לעצמי
מסתבר שיש לי עוד המון מה ללמוד בגיל 42
את במחשבתי כל הזמן ואצלי דווקא היציאה לחופש, היציאה מהשיגרה
נותנת לי אנרגיות טובות שלא שווה לי "לבזבז" על שינה או רביצה
על פחמימות או על בולמוסים.
אני פשוט נהנית ומכיוון שאני מוקפת אוכל
או אז אני בוחרת נכון ולא נותנת לעצמי להיסחף סתם.
בכל אופן אני מתחילה סופשבוע בשליטה מלאה
ובאנרגיות טובות
וחושבת המון על ההרצאות האחרונות שלך
וברצינות
נשיקותתתתתתת
נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2010 18:46
|
דני יקרה! לנו השמנמודים יש דחפים לאכול גם בלי סיבה...אנחנו אוהבים לאכול.
ההרצאה נפלאה והיא מאד מאד תעזור לך בטוחה.
שיהיה לך אחלה סופ"ש
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2010 17:26
|
אני כל כך מחכה להרצאה כי אני כבר יומיים באלו דחפים ואני לא יודעת למה ממש אין סיבה אז מקווה שההרצאה תתן לי איזה פוש להפסיק את החגיגה הנוראית הזו
קרולין כתב:
כמו תמיד יקירתי, ההרצאה היתה משובחת, מענינית, מרגשת, מצחיקה ומחדשת! ההסברים שלך העל ההבדלים בין חשק לדחף כ"כ מדוייקים , נכונים ומהחיים... והעובדה שיש אפשרות ל"עקוף" דחפים כ"כ מחזקת ונותנת מוטיבציה להמשך התהליך ... אין כמוך! אוהבת אותך ומעריכה המון קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2010 16:58
|
רעותה יקירתי! תחילה אני שמחה מאד שהצלחת להכנס לפורום החדש....איזה כיף!
בנוסף יש בינינו הדדיות וחברות א מ י ת י ת! כיף לי לשוחח איתך לשתף אותך לחלוק איתך את הדרך....
את בחורה מ י ו ח ד ת וראויה לטוב ביותר!
שיהיה לך המשך יום מקסים ואחלה סופ"ש
נשיקות
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2010 15:29
רעותה Posts: 869
|
קרולין יקירתי , את צודקת ואחרי השיחה שלנו הבנתי באמת, איך את מתנהלת. זה באמת לחשוב מהראש ולא ברגע של חולשה , כי את רק מרוויחה את החיים שלך ואת הג'ינסים החתיכיים. אכן היתה הרצאה עם המון עצילות נפש. שניקח אותה איתנו לסוף השבוע. נשיקות רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2010 09:53
|
כמו תמיד יקירתי, ההרצאה היתה משובחת, מענינית, מרגשת, מצחיקה ומחדשת!
ההסברים שלך העל ההבדלים בין חשק לדחף כ"כ מדוייקים , נכונים ומהחיים...
והעובדה שיש אפשרות ל"עקוף" דחפים כ"כ מחזקת ונותנת מוטיבציה להמשך התהליך ...
אין כמוך!
אוהבת אותך ומעריכה המון
קרולין
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|