27/08/2010 22:35
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-1500 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2010 15:24
EFF Posts: 6392
|
הפשטידה אצלי בתנור עכשיו ....אטעם רק מחר..את הצהריים להיום סיימתי- ובערב משהו קליל אחרי ריקודי עם...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/08/2010 15:20
EFF Posts: 6392
|
כף שמן 1 בצל גדול קצוץ כמה שיני שום כתושות 1/2 ק"ג בשר טחון ירק קצוץ תבלין לקציצות או תבלינים לטעמכם 2 קופסאות כרוב כבוש (אפשר לשטוף ולסנן כדי לנטרל מליחות) כרוב קטן קצוץ 3 ביצים קופסא רסק עגבניות מלח, פלפל או אבקה בטעם עוף
לאדות את הבצל והשום, להוסיף את הבשר ולפ]ורר עד שהבשר מאבד את צבעו האדמדם. מערבבים עם שאר החמרים ושוטחים בתבנית. אופים בחום בינוני גבוה 45 דקות.
ניתן להוסיף 2 כפות פירורי לחם, מה שמונע מהפשטידה להאכל בערב..(פחמימות..פחמימות..)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|