27/06/2012 18:44
EFF Posts: 6391
|
2 כפות שמן זית 2 בצלים קצוצים סלסלת פטריות שמפיניון ירקות קשים: פרחי כרובית או ברוקולי, קוביות גזר (אפשר בגרוד גס) 2 קופסאות טונה במים 3 ביצים או 2 ועוד חלבון קופסת סקי 5% או ריקוטה שמיר קצוץ 2-3 פרוסות טל העמק כפית אבקת מרק בטעם בצל או פטריות פלפל שחור מלח - אם יש צורך
מאדים את הבצל בשמן, מוסיפים פטריות ושאר הירקות שישארו פריכים... מצננים ומוסיפים את שאר המרכיבים מערבבבים מכנסים לתבנית מכסים בפרוסות טל העמק ואופים כ- 45 דקות בחום בינוני
אפשרות 2: להחליף את הטונה בחצי ק"ג בשר טחון להקפיץ את הבשר עם הבצל בתחילת התהליך, וכמובן להשמיט את הגבינות
במקרה הזה טעים עם כוסברה.
אפשרות 3: פשטידה חלבית
במקום טונה להוסיף: 1 קוטג' 5% 1 קופסא סקי 5% 250 גרם בולגרית 5%
לאפות באותו האופן
|