22/06/2012 16:49
EFF Posts: 6391
|
מצרכים: 250-300 גרם פיטריות שמפיניון כף שמן זית פלפל שחור ומלח כפית שום כתוש 30 ג' אגוזי מלך שבורים גס 1/3 כוס יין אדום יבש כף וחצי פטרוזיליה קצוצה אופן ההכנה: 1. מקפיצים במחבת חם מאוד את הפטריות במעט שמן זית, מלח ופלפל,כ-6 דקות. 2. לאחר שהפטריות קיבלו צבע, מוסיפים שום כתוש ואגוזי מלך וממשיכים להקפיץ את הפטריות עוד כ- 2 דקות. יש לשים לב לא לטגן יותר מדי את האגוזים כיון שהם עשויים לקבל טעם מר. 3. מוסיפים למחבת את היין וממשיכים להקפיץ עוד כ 3-4 דקות עד שהיין מצטמצם. 4. מוסיפים את הפטרוזיליה ומורידים מיד את המחבת מהאש. מגישים את הפטריות על צלחת שטוחה ומפזרים פטרוזיליה קצוצה מסביב.
|