26/08/2010 00:10
EFF Posts: 6392
|
מתאים כמנה לחג..
ל- 6 מנות רכיבים: 2 בטטות גדולות קלופות, חתוכות לאורגן לשישה חלקים. 6 תפ"א בינוניים קלופים, חתוכים לאורכם לשניים 3 ראשי סלרי קלופים חתוכים לחצי 6 גזרים גלופים חתוכים לשניים 6 בצלים קטנים קלופים 2 ראשי שום חתוכים לשניים לרוחבם חצי ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף ושטוף 1 כמות רוטב פלא (מתכון בנפרד) אופן הכנה: 1. שמים את כל הירקות בתבנית צלייה גדולה. יוצקים על התערובת 1 כמות של רוטב פלא ומערבבים היטב, שכל הירקות יימרחו בתערובת. 2. מכסים בנייר כסף ומהדקים היטב. מחוררים בנייר כמה חורים ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ-30 דקות. 3. מסירים את הנייר, מערבבים בעדינות וממשיכים לצלות עוד כ-30 דקות, עד שפני הירקות משחימים יפה. 4. מגישים עם מלח גס.
|