25/08/2010 07:36
מיכל שרון Posts: 1318
|
מצרכים: כוס אורז בסמתי .בצל . 2 כפות שמן זית. חבילה עלי מנגולד רק החלק הירוק שטופים היטיב . בטטה צרה וארוכה. מלח. פלפל.כורכום. מעט אבקת מרק בטעם עוף. כוס מים.
אופן ההכנה : מאדים בצל קצוץ עם שתי כפות שמן הזית , מוסיפים את הבטטה מגורדת על פומפיה גסה וממשיכים לאדות. חותכים את עלי המנגולד (רק החלק הירוק ) קטן קטן ומוסיפים לתבשיל . מוסיפים מלח פלפל כורכום ואב. המרק מוסיפים כוס אורז בסמתי וכוס מים רותחים מערבבים ומבשלים על אש קטנה כ20 דקות עד שהנוזלים נעלמים. מכבים את הגז . פותחים מערבבים ומכסים במגבת עוד 20 דקות. זה התבשיל , אני מוסיפה לו לפני ההגשה חצי למן סחוט.
התבשיל שווה 4 מנות.
|