26/08/2010 00:18
dany Posts: 19819
|
תודה יקירה עדיין לא מרוצה.... מהתמונה... לא יודעת איך לעשות פרופורציות נכונות בין התמונה ובין הקליטה שלה לאתר.... נגיע גם לכך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2010 23:05
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכלי וגיתי אהובים. אתם תלמידים מחוננים. ולמימי היקרה איזה תמונה יפה. ולדני החתיכה איזה תמונה מחמיאה ממש רזה.... נשיקות אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2010 20:05
מיכל היקרה, כל הכבוד על ההתמדה בצעדות! אני מודה שלי חם מדיי. מחזיקה לכם אצבעות... להתראות, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2010 18:10
|
מימי מקסימה המון המון הצלחה..... ובלי לחץ.... ימים טובים וחגים יש כל השנה!!!!!! תעשי טוב ובטוח.... דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2010 14:18
מימי Posts: 117
|
ממש הוצאת לי את המילים מהפה, גם אני יצאתי מחוזקת מההרצאה השבוע, וכבר יומיים אני שומרת בלי פחמימות מ-5, משתדלת לצמצם את מה שנכנס לפה, כי גם אני מרגישה את החגים נושפים לי בעורף...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2010 09:47
|
שליטה ושמירה ואיפוק, הכמויות נמדדות, הפחמימות נספרות .... ממש משפט מפתח!!! ושוב אם תרצו אין זו אגדה ואין דבר העומד בפני הרצון להגיע לרזון.... רק צריך להחליט שעושים... מבטיחים ומקיימים!!!! המשך מוצלח לך מיכלי יקרה ולגיתי.... כי אתם סמל ודוגמא לאיך מבצעים דברים ביסודיות!!! דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2010 07:39
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אט אט ובהצלחה כל הכבוד עד כה יישר כוח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2010 07:39
שאפתנית Posts: 8392
|
איזו פתיחה יפה של בוקר - הליכה בפארק ושליטה באוכל אין טוב מזה. אני מאחלת לשניכם גיתי ומיכל שתמשיכו לעמוד בעוז מול האויבים שנמצאים בכל מקום ולא להתפתות להם. גם אני כמוכם עובדת על ההתמדה והאמת היא שזה עושה רק טוב. יש תחושה של שלווה פנימית ולא צריך להתעסק יותר מידי עם אוכל. מן שפיות שכזו. בהצלחה בשקילה ויום נפלא גם לכם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2010 07:31
מיכל שרון Posts: 1318
|
שוב חזרנו מהפארק.. כבר יום שלישי ברציפות שאנחנו לא מוותרים, קמים בבוקר עם או בלי העייפות, בכל מקרה נזדכה עליה כבר בחזרה מהפארק.. כבר יום שלישי ברציפות שנרשמות בבית שליטה ושמירה ואיפוק, הכמויות נמדדות, הפחמימות נספרות ואנחנו בתלם. וזה לא קל בסוף כל יום לבשל ליום המחר משהו טעים ומגוון, יותר קל לרדת מתחת למשרד ולקנות איזה סלט או פסטה או השם ישמור - "שניצל קומפני" שרק מזמין צרות... וזה לא קל להעסיק את המחשבות הרעות ולא לתת להן פתח בימי הקיץ החמימים.. וזה לא קל לא להתפתות לאוייבים שנמצאים בכל מקום ובכל פינה עם הקריצה הערמומית שלהם.. קריצת ה"רק טיפה" וה"אף אחד לא ירגיש"..
אבל כרגע אנחנו עובדים על התמדה.. מחוזקים מההרצאה השבועית, מהמילים והכח שמירי נותנת לנו, הרוח שבמפרשים שלנו, מהמוטיבציה שהיא הכניסה בנו, מרגישים בעורף את החגים הקרבים.. ואנחנו מקווים שבקרוב בקרוב ההתמדה תעשה את שלה ותהפוך להרגל שלא ניתן לזנוח בימים של עצלנות, בימים של אנרגיה נמוכה (ויש גם כאלה, בואו נודה), בימים שפשוט אין חשק לעשייה אלא רק לאכילה. וזה שם המשחק: תרגול והתמדה!!!
שיהיה לכולנו יום נפלא ובהצלחה לנשקלים היום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|