29/05/2012 17:32
EFF Posts: 6391
|
תבלינים לבחור מתוכם או כולם: 5 תרמילי הל כתושים טיפת קינמון 5-1 כפית גרגרי כמון 2 כפיות גרגרי חרדל 1 כפית מלח 2 כפות גדושות ג'ינגר טרי חתוך לקוביות כף שמן זית 2-3 שיני שום פרוסות 1 בצל 1 גזר 1 בטטה 2 קישואים עגולים חצי כרובית קטנה 2 פלפלים צהובים 2 גביעי יוגורט 1.5 אחוז שומן כוסברה קצוצה 1. חותכים לקוביות בצל, בטטה, גזר, פלפלים צהובים, וקישואים. זה יותר נעים לאכול את זה ככה. מפרידים את הכרובית לפרחים קטנים. 2. מחממים בסיר כף שמן זית. מטגנים את כל התבלינים יחד עם זנגביל, שום, לכמה רגעים. מוסיפים לפי הסדר בצל, בטטה+גזר, קישואים וכרובית 3. אחרי שהירקות הקשים מראים סימנים של התרככות, הוסיפו את הפלפלים הצהובים ושפכו מעל גביע וחצי של יוגורט. 4. מנמיכים את האש ומבשלים עוד בערך רבע שעה.. מגישים עם כוסברה קצוצה ויוגורט קריר מלמעלה
על פי עלמה
|