הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » וידוי אישי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
26/08/2010 23:09

מיכל שרון
מיכל שרון
דני אני איתך.. גיתי לא ממש אוהב את זה.. אבל הוא מעדיף לבוא וככה גם "לפקח" על הרכישות (או יותר נכון על הסכומים wink) סתם.. כפרה עליו על הדעה שלו אני הכי סומכת ולא על מישהי שרק מחפשת למכור לי והוא באמת מפרגן לי מכל הלב הגדים, אבל רק כשהם באמת יפים ומחמיאים וסקסיים ועושים את העבודה.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2010 21:17

קרולין
קרולין
לייסי י'קרה,
בראבו שקנית לך ג'ינס חדש למצב רוח.. זה מרגש.
בנוסף, התהליך הזה כ"כ מורכב וצריך ים של סבלנות נחישות ....והנאה מהדרך...עושה רושם שאת מאד מחוברת
לעצמך ולתהליך. מאמינה. שתחזירי חובות ותמשיכי הלאה .....
מאחלת לך ים של הצלחה בהמשך ואיתך לאורך התהליךךךךךךךךךךךךך
קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2010 16:49

dany
dany
מה לעשות שהוא ...."נדבק".....איזה משתעמם הוא אוהב את זה יותר ממני.....

בצקיסטית בגמילה כתב:
לדניאלה ולשאפתנית:
דניאלה: כאילו הלו!! לא הולכים עם בעל (או זכר כלשהוא אלא אם הוא גיי) לקניות של בגדים/איפור וכו'. מה הם מבינים? רק משתעממים...
לשאפתנית: אכן, זה כיף להיכנס לחנויות של פירמות של בגדים קטנים ולקניות מידות כמו L או M או S... מי היה מאמין שאני אפסיק לקנות
ב"עונות" או "מתאים לי"...
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2010 14:50

שאפתנית
שאפתנית
זה בדיוק מה שהרגשתי בצקיסטית שנים אני כבר לא נכנסת למתאים לי וגם עכשיו כשאני רואה על בובות הראווה שלהם בגדים במידות ממש קטנות אני לא נכנסת כי בראש מתאים לי מקוטלג כמידות גדולות. בדר"כ אני קונה בקרייזי ליין אבל פתאום נפתח בפני צוהר של חנויות נוספות והגיוון הוא גדול ופה הכייף מתחיל. מה שהיה סגור בפני נפתח...
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2010 13:51

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
לדניאלה ולשאפתנית:
דניאלה: כאילו הלו!! לא הולכים עם בעל (או זכר כלשהוא אלא אם הוא גיי) לקניות של בגדים/איפור וכו'. מה הם מבינים? רק משתעממים...
לשאפתנית: אכן, זה כיף להיכנס לחנויות של פירמות של בגדים קטנים ולקניות מידות כמו L או M או S... מי היה מאמין שאני אפסיק לקנות
ב"עונות" או "מתאים לי"...
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2010 12:41

dany
dany
לייסי חמודה
תחשבי על ה-18 שהישלת מעליך והם כבר לא עליך.... ולא על השבעה שעלו... אם עשית זאת פעם אחת תעשי זאת גם עכשיו!!!
יום יום שעה שעה לא לקחת משימות גדולות מידי..... מטרות קצרות יעד וברות יישום ....
רישום, פעילות גופנית... הנה כבר יהיו ימים יותר קלים... שתיה מרובה...פחמימות עד חמש... גם אם את מבלה עם חברים עד אמצע הלילה....
ואנחנו כאן לעזור לך ולתמוך בך... כי פשוט מגיע לך... את חברה שלנו ובת משפחתנו!!!!
המון הצלחה בסופ"ש!!
דני

לייסי כתב:
לביאה היקרה!
תודה על המחמאה - בתמונה אני אחרי שהשלתי 25 ק"ג ממשקלי - אבל מאז כפי , כפי שכתבתי, העליתי 7 ק"ג.
אני בטוחה שגם את תרדי במשקל בזכות מירי ובזכות התמיכה בפורום נפלא זה. תמשיכי להתמיד ולעדכן אותנו וביחד נצליח! fingers crossed
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2010 09:49

לייסי
לייסי
לביאה היקרה!
תודה על המחמאה - בתמונה אני אחרי שהשלתי 25 ק"ג ממשקלי - אבל מאז כפי , כפי שכתבתי, העליתי 7 ק"ג.
אני בטוחה שגם את תרדי במשקל בזכות מירי ובזכות התמיכה בפורום נפלא זה. תמשיכי להתמיד ולעדכן אותנו וביחד נצליח! fingers crossed
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2010 06:49

שאפתנית
שאפתנית
עצם הכניסה לחנות שאף פעם לא היתה קיימת בלקסיקון המידות והגזרות שלבשתי זה כבר הישג. שלא תחשבי, היססתי בהתחלה אם להיכנס בכלל לחנות אבל אמרתי יאללה, מה הסיכוי שלא תמצאי כלום, נכון שיש עוד מה להוריד אבל גם הורדת לא מעט עד עכשיו אז קצת פרגון עצמי. ואכן אין מילים לתאר את ההרגשה.
תודה דני על התמיכה והעידוד.
שאפתנית

0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2010 05:12

לביאה
לביאה
לייסי יקרה
בתור מנויית אינטרנט אני צופה בתמונה שלך ואת נראית לי ממש רזה. בסין אין גישה לאתר פייסבוק אז התמונה כאן בפורום היא היחידה להתרשמות. נכון, יש לך את הק"ג שאת רוצה לרדת ואת כמובן תרדי אותם, זה ברור.
החלום שלי זה להכנס לחנות בגדים רגילה, עם מידות של אנשים רגילים ולהצליח בשלב הראשון להכנס למידה הגדולה ביותר.... כאן בשנגחאי אני תופרת בגדים כי אין להשיג מידות גדולות (חוץ מבגדי ספורט, חולצות טריקו וכאלה) ובעצם, עד שהצטרפתי לפורום של מירי, טמנתי ראשי בחול כי כשתופרים לך בגד את לא ממש בודקת איזו מידה זו...
אני רואה את עצמי מגיעה לחופש בקיץ הבא לישראל וכן קונה לי בגדים במידות רגילות. מבחינתי, המסגרת שמירי מציעה עם הפורום המדהים הזה, זה ארגז כלים מצויין להצלחה ואני בוחרת בדרך הזו כי אני מבינה שזה לטובתי. ומה שאת כתבת כאן בהחלט נותן לי השראה רבה ועל כך אני מודה לך.
בהצלחה רבה וברכות על הבגדים החדשים שקנית.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/08/2010 00:15

dany
dany
זו ממש חגיגה להיכנס לחנות ולמצוא מידה שפעם רק חלמת עליה...
מאחלת לך להמשיך ולרדת עוד ועוד ולהקטין את המידות......
ובאמת עם כזה דרייב.. אני יודעת שאת יכולה לעשות זאת!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
25/08/2010 20:13

שאפתנית
שאפתנית
גם אני הלכתי לקנות חולצה היום. האמת היא שנקלעתי לקניון בגלל יריד החוגים ואז אמרתי אוקי הזדמנות, רצית לקנות חולצה אז יאללה לכבוש יעד. נכנסתי לחנות בגדים שזו הפעם הראשונה שאני קונה בה ואכן מדדתי חולצה במידה L והיא ישבה יפה שמחתי, שילמתי ויצאתי מהחנות עם חיוך גדול. עצם זה שנכנסתי לחנות שקודם הבגדים שלה לא היו מתאימים בגודלם למימדי זו כבר תחושה נפלאה של עשיתי את זה והשמים הם הגבול. זה נותן לי מוטיבציה להמשיך. היה כייף להסתכל במראה ולראות שהחולצה יושבת יפה. הרגשתי פתאום חלק מפסיפס האנשים שקונים בחנות הזו.
שאפתנתית
0 קישור קבוע (Permalink)
25/08/2010 18:07

dany
dany
חגית אהובה
טוב ששתפת והורדת מהלב..... איזה תרגיל לקנות חולצה קטנה... כבר הדימיון המודרך עובד!!!
אצלי קרה דבר הפוך הלכתי לקנות חולצה.... עם בעליupset מדדתי חולצה באמת יפה אך לדעתי גדולה.... הוא מסתכל על הכתפיים... אני מסתכלת על הגודל במותניים רחב רחב.... אוף ... רוצה צמוד!!!!
עכשיו החולצה היפה אצלי..... חושבת למי אני יכולה לתת אותה... לא אוהבת!!!!
פעם הבאה קניה לבד!!!!!!!!!!!!!
בצקיסטית בגמילה כתב:
לייסי - כל הכבוד!
ריגשת אותי, ואני מקבלת אומץ מדברייך, ומלשינה על עצמי:
הייתי בהפסקת אוכל, ועליתי השבוע שחבל על הזמן.
על כן, החלטתי לשנות את הרגליי הקלוקלים, ובמקום ללבוש חולצת שק כדי להסתיר את הק"ג שעליתי בבטן, דווקא קניתי חולצת SMALL בסוף עונה, והיא כמובן קטנה עליי, ודווקא לבשתי אותה, כדי להזכיר לעצמי שאני צריכה לרזות את מה שעליתי.
אז שיהיה בהצלחה לשתינו!
0 קישור קבוע (Permalink)
25/08/2010 12:02

לייסי
לייסי
חברות יקרות וחבר יקר מאוד!

תגובותיכם מאוד מרגשות ורק מעלות את המוטבציה. תודה לכולם! In Love
0 קישור קבוע (Permalink)
25/08/2010 10:41

רייצ'ל
רייצ'ל
לייסי יקרה
כל הכבוד ששיתפת אותנו
אני כל כך מבינה לליבך
גם לי יש כמה ק"ג מיותרים ואני חייבת להחזיר את החובות
שיהיה לכולנו שבוע שפוי וקל
העיקר לא להתיאש
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
25/08/2010 10:19

רעותה
רעותה
לייסי יקרה ,

קודם כל לא ניפגשנו ואני כבר מתגעגעת לכולכן.
אני חושבת שעשעית יפה , שהלכת וקנית ג'ינסים. אני מאוד מבינה אותך.

אני חושבת שאם תעשי חושבים על כל הדרך שעברת עם המשקל , תוכלי לגלות כמה אומץ היה לך.
לדעתי תמשיכי בתהליך ותתגמשי כמו מירי עם המתוק לסוף השבוע. בגלל שאת אוהבת ועל זה את נשברת. במקום להיות קיצונית כמו בתחילת הדרך
שעשית , תרשי לעצמך לברור ואולי לפעמים תגלי , שאין צורך.
תחשבי על זה .... לדעתי גם מירי וכולנו מצליחים כך יותר.
אוהבת ,
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/08/2010 09:55

שאפתנית
שאפתנית
בצקיסטית יקרה כל הכבוד על האומץ לחשוף ולשתף. אני בטוחה שעכשיו את שוב על הדרך הנכונה בכל הקשור לאוכל. עשית נכון כשרכשת חולצה חדשה וקטנה במידה עכשיו יש לך את כל הסיבות להתמיד בתכנית ולא לצאת להפסקות אוכל.
אני בטוחה ששבוע הבא כבר תראי ירידה. בהצלחה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
25/08/2010 09:12

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
לייסי - כל הכבוד!
ריגשת אותי, ואני מקבלת אומץ מדברייך, ומלשינה על עצמי:
הייתי בהפסקת אוכל, ועליתי השבוע שחבל על הזמן.
על כן, החלטתי לשנות את הרגליי הקלוקלים, ובמקום ללבוש חולצת שק כדי להסתיר את הק"ג שעליתי בבטן, דווקא קניתי חולצת SMALL בסוף עונה, והיא כמובן קטנה עליי, ודווקא לבשתי אותה, כדי להזכיר לעצמי שאני צריכה לרזות את מה שעליתי.
אז שיהיה בהצלחה לשתינו!
0 קישור קבוע (Permalink)
25/08/2010 07:45

שאפתנית
שאפתנית
222 היקר אני מצטרפת לתמיכתה של דובונית.
יקירי, כל אחד ומשקלו וכל אחד עם הקילוגרמים שיש לו להוריד. גם אני מאלה שיש להם עוד הרבה מה להוריד ולהגיד לך שאני מרשה לעצמי ליפול אז לא. גם עכשיו שאני באמת נותנת את כל כולי ומרגישה נהדר אבל המשקל מראה כבר שלושה שבועות עמידה במקום לא תיפול רוחי!!! אני אמשיך להתמיד ואוכיח למשקל שאני מנצחת בסוף. אסור לנו לוותר במיוחד כשיש הרבה מה להוריד גם כשלא הולך ויש תחושה שבטוח יש ירידה אבל המשקל לא מראה זאת אל תוותר. אל תיתן לגולם הזה לנצח אותך. איזו ברירה אחרת יש לנו לפחות עומדים במקום ולא עולים ומשמינים.
תהיי חזק 222 ותחזור לפורום, ביחד נצליח להאבק בהשמנה שלנו.
+1 קישור קבוע (Permalink)
25/08/2010 07:23

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
222 "השמן" זה לא חייב להיות כך אם אתה במסגרת יש להלחם לעשות למען עצמך לא לוותר לא קל
אחרת היינו נעלמים מרב רזון אך איזה ברירה יש לנו ליפול לתוך השומן הנורא הזה ולהכנע
לא לא כדאי ולא מומלץ אז קדימה לשנס מותניים ועם חיוך בלב ובהתמדה ליישם את השיטה בהצלחהfingers crossed

222 כתב:
.
לייסי, ישר כוח ! ממני 222 (השמן)
.
.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/08/2010 07:21

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
לייסי חמודה
את מקסימה בשיתופך וכל הכבוד ששיתפת כעת אט אט לחזור לתלם ויהיה בסדרwink
המון בהצלחה עשית זאת ואת יכולה שוב בהצלחה Thumbs Up
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!