|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/08/2010 16:28
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-1300 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2010 08:14
מיכל שרון Posts: 1318
|
לבקשת הקהל בבית שיניתי את הכרוב למשהו מוכר ואהוב: פטריות ופלפל.
מצרכים: 1/2 ק"ג בשר טחון פלפל אדום גדול בצל גדול סלסלת פטריות שמפיניון שום פטרוזיליה 100 גרם רסק עגבניות 3 ביצים כף אבקת מרק (באיזה טעם שאוהבים)
אופן ההכנה: על כף שמן מטגנים את הירקות עם הבשר והשום ומוסיפים תבלין קציצות (מומלץ ע"י מירי - של פרג), פטרוזיליה. לאחר הטיגון לסנן את הנוזלים ולהוסיף את הביצים, הרסק ואבקת מרק.
50 דקות בתנור בחום בינוני... ואני וגיתי התלקקנו!!!
זה בדיוק כמו הפשטידה המועדפת עלינו רק בגרסה הבשרית שלה. לא הוספתי פירורי לחם כדי שנוכל לאכול ממנה אם נרצה גם בערב.
שיהיה לכולם בתיאבון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|