23/05/2012 17:02
EFF Posts: 6391
|
- 1 כוס אורז בסמטי - 1 כף שמן זית - 1 בצל קצוץ - חצי כוס עגבניות מיובשות מסוננות מהשמן - חצי כוס עגבניות טריות קצוצות - חצי כוס שמיר קצוץ - חצי כוס פטרוזילה קצוצה אופן ההכנה: מחממים שמן מטגנים בצל, תוך כדי בחישה למשך כ- 3 דקות. מוסיפים את האורז, מלח, פלפל ותבלינים לפי הטעם. מוסיפים את הירקות +2 כוסות מים, בוחשים פעם אחת. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כ-20-15 דקות. מסירים מן האש ומשאירים מכוסה עוד כ- 5 דקות לפני הגשה
|