23/08/2010 16:51
רבקה Posts: 8411
|
יקירי, אני כאן, לא אעזוב אותכם, אתם גלגל ההצלה שלי. הייתי שבוע בחופשה ארץ ישראלי עם כל משפחתי והיה כיף לא רגיל. ים,בריכה, בילויים והנאה. בנוסף יש לנו כאן חבר מצרפת שבא לחופשת מולדת פעם בשנה באוגוסט וכמובן שצריך גם לבלות איתו. אז בילויים רבים ובטח אוכל לא שיגרתי כמו בבית אלא יותר מסעדות , אוכל בחוץ והפיתויים גדולים. השתדלתי כמה שאפשר ואת התוצאות אראה הערב בחוג שאני כבר מתגעגעת למירי ולחברותי . אבל הבוקר כשבעלי חזר לעבודה, אני חזרתי לשגרת האוכל הנהדרת שלי ותאמינו לי אין טוב מזה. אתייחס לחברי הפורום ולתכתובת שהיתה פה במשך השבוע. רונית 209 - שמחה שחזרת אלינו לפורום ומקווה שאת מרגישה כבר טוב. נחושתי - והנה שוב חזרת לשליטה אמיתית וגאה בך על ההצלחה. המשיכי וכמובן התוצאות בהתאם. אני מתחזקת ממך וקבלי חיבוק גדול. אביטל - מה שלומך, איך בלונדון, שמחה שאת כאן איתנו בפורום, היכנסי יותר וזה גם בטוח יעזור לך. סיסי - יקירתי, איך את מתקדמת ומסתדרת עם הרישום ? לרויטל - ברכות לירידה הנהדרת של בתך ועוד בחופשה, אין כמוה וכמוך על החיזוק שאת מענ יקה לה. פו הדב - ברכות ליום הולדתך, קצת באיחור אבל הן שמורות בליבי אלייך.אם אני לא טועה בירכתי אותך כבר באחד הימים. שכל משאלותייך יתממשו בשנה זו. לביאה - איזה כיף זה מסגרת אה? והנה ירידה של חצי קילו , נפלא . שמחה שחזרת לשלוט באוכל , תרגישי טוב ושמרי על עצמך. דני - מקווה שאת כבר מרגישה טוב עם רגלך ובטנך. ממשיכים אין ברירה נכון? אפי - קראתי את המאמר מתוך "הסוד". אמת לאמיתה, נהניתי. אחרי כמה שבועות שלא רקדת, כמה ריקודים חדשים כבר הפסדת? מאמינה עליך ש"תדביקי" את הפיגור. פפריקה- בטח אני מוצאת אותך כבר במיטבך. זה מה שלומדים כאן בפקולטה של מירי לקבל הכל בפרופורציה, אז מה אם היתה עליה קטנה? ממשיכים וגם זה נעלם, ומגיעים לחוף מבטחים. פלונית - ברוכה הבאה ובהצלחה. מיכל כ - גם לך ברכות להצטרפות אלינו. רייצ'ל - אין כמו חופשה לבריאות ולנשמה. נהנית זה מה שחשוב וכעת לשיגרה המבורכת. עדי - ברוכה השבה. תראי איזה כיף כאן ובהצלחה. אסתי'לה - שוב מזל טוב ענק לנישואי בנך. תרווח נחת ואושר מהזוג הצעיר. טולי - מרגישה כבר טוב? לסבול משיניים זה מכה שלא כתובה. שאפתנית - האם את כבר גם בסדר ומרגישה טוב? דפי'לה - על איזה מתכון את כותבת כאן ביום שישי שעשית. לא הייתי השבוע לכן לא יודעת. טרי - כיף שאת איתנו . שרי -טל - ברוכה הבאה וכל הכבוד על השליטה. מיכלי - נו מה מצב הפחמימות ? פלונית - ברוכה הבאה חיה'לה - ברכות לירידה המשיכי. קרולינה ואסתי - המשך הנאה מרובה עם המשפחה. כיף אמיתי עם אבא יקר ואהוב. וכמובן תמונה נפלאה של שתי אחיות מקסימות שנראות נפלא. קינאי - מזל טוב ליום הולדתך דובוניתה אין עליך, זוכרת את כולם לברך ביום ההולדת והפרגון שאת נותנת עוזר כאן לכולנו. ולכלם בלי יוצא מן הכלל חיבוק ענק ממני לשבוע טוב ומהנה לא לשכוח לשתות , לחייך ולאהוב. למירי יקירתי - מיד אני מגיע כדי לחבק אותך אישית.
|