24/08/2010 11:13
רייצ'ל Posts: 1323
|
כמה מרגש לקרוא אתכן מרגישים איזו אנרגיה נפלאה יש בפורום הזה מרגישים את האנרגיה של מירי בכל אחת ואחד מאיתנו אכן זכינו לפורום תומך ואוהב שיהיה לכולנו המשך שבוע נפלא רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2010 10:50
נחושה Posts: 6982
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2010 09:45
1103 Posts: 5022
|
מצטרפת לכל מה שנכתב כאן.כל אחד ואחת מחברי הפורום יחיד ומיוחד.כל אחד תורם לאנרגיות של הקבוצה וכולנו יוצאים נשכרים.משפחת בלקין היקרה הגדילה לעשות,כאשר נתנה לכולנו את הפורום הנפלא,
דבר המלכד את כולנו בנתינת העזרה והעצות הטובות אחד לשני וכמובן ע"י הכתיבה אנו מחזקים את עצמנו.
המשך יום נפלא ושבוע נהדר
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2010 09:17
שאפתנית Posts: 8392
|
מסכימה עם דבריך לביאה. כמות האנשים שאנחנו מכירות בפורום עולה על כמות האנשים שהיינו מכירות באופן אישי אם הינו משתתפות במפגש קבוצתי. אכן הדינמיקה כאן הרבה יותר גדולה. מה שלומך? איך עובר עליך היום? שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2010 08:56
לביאה Posts: 402
|
סיסי וכל החברות היקרות אני מצטרפת לכל מה שנאמר פה. כל החום והפרגון ואהבה והעצות והעזרה.... הכל מתעצם כשאת גרה בחו"ל. אני חושבת על הפורום בגעגועים רבים. גם אם הייתי מגיעה בארץ לאחת הקבוצות של מירי, לא הייתי פוגשת את כולן. כאן בפורום אני בעצם מרוויחה את המקסימום, כי יש כאן אנרגיות חיוביות מעבר למה שמאפיין כל קבוצה שנפגשת כל שבוע. הדינמיקה כאן היא חובקת עולם. כי אני כותבת משנגחאי ויש מישהי שכותבת מלונדון ובשבילי הפורום הוא חלק מהחיים. אני זקוקה למילים החמות שנאמרות, לעצות החכמות שנשלחות, לתמונות הנפלאות. אז תודה לך - מירי - שבזכותך הפורום חי, נושם ומתעצם. תודה לכל חברות הפורום שעוזרות לי להרגיש שייכת באהבה רבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2010 08:30
אסתי ברוך Posts: 1317
|
את בעצמך מרגשת ומקסימה יום נהדררררררררר!!!
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2010 07:38
dany Posts: 19819
|
כן ממש זהב אני משתתפת בעוד פורומים שהם יפים וטובים.... באמת אין לי מילה רעה לומר.. אך כאן בפורום הזה יש משהו ממש קסום... לא יודעת למה, ואני לא יכולה להסביר זאת.. כנראה איזו קארמה... מחוברת ממש כמו לאיזו אמא גדולה שתומכת ועוזרת ונותנת כוחות וממש אויר לנשימה.. אז מי שלא כאן ממש מפסיד... תודה לכל הבנות היקרות שמתמידות ונכנסות ומוסיפות ידע, תוכן, יופי, סגנון, כל אחת מהנופך שלה.. יוצר כאן פסיפס מקסים... אוהבת אתכן ושיהיה יום נהדר שלכן דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2010 06:57
שאפתנית Posts: 8392
|
רק מי שלוקח חלק פעיל בפורום המדהים הזה מרגיש איזה כוחות ואנרגיה יש פה לאנשים. הנתינה והתמיכה כאן עצומות ולכן כדאי לכל הסמויים להשתתף. הרווח יהיה כולו שלכם. מירי נתנה לנו מתנה מדהימה וזו האפשרות לתקשר דרך הפורום. אני ממליצה לכם להשתמש במתנה כי היא שווה זהב!!! הרבה יתרונות ומעלות יש לשיתוף הפעולה בין הנפשות הפועלות. ישר כוח בנות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2010 05:47
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אכן בזכותה של משפ' בלקין נחשפנו לרמות מדהימות של נתינה זה מבורך והמון תודה לכל אחת ואחת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2010 17:06
נחושה Posts: 6982
|
סיסי יקרה, מסכימה לגמרי תענוג גדול ומי שלא נמצא כאן צריך להסיר התנגדויות אנחנו הרבה מעבר לתמיכה בתהליך הדיאטה אנחנו מקור לאהבה, פירגון, תובנות, טיפים והמלצות לשדרוג חיינו לאיכות חיים טובה יותר בקיצור זכינו ובגדול
נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2010 15:50
סיסי 17 Posts: 618
|
אחד חויה לקרוא איך המילים החמות הן מהלב אמיתיות איכותיות תומכות וממש לא בגדר המלצה מי שלא כאן מפסיד ובגדול
איזה תענוג להיות שייכת לקבוצה המופלאה הזו שנקראית הפורום של מירי בלקין כה לחי אוהבת סיסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|