18/05/2012 20:21
EFF Posts: 6391
|
1 כרוב לבן בינוני 4 עגבניות מוצקות 200 גר' גבינת עיזים/פטה/בולגרית 5% 1 בצל גדול 2 שיני שום 1 כפית חרדל מלח, פלפל לפי הטעם 3 כפות חומץ יין או חומץ הדרים 2 כפות שמן זית עירית או פטרוזיליה קצוצים לקישוט לחתוך את הכרוב לרצועות דקות, להניח בקערה גדולה לזרות מלח ופלפל ולהניח צלחת ולדחוס את הכרוב, להשהות כחצי שעה. לחתוך את העגבניות לשמיניות, את הגבינה לקוביות, לערבב את החומץ עם מלח, פלפל, חרדל, שיני שום כתושות ,בצל קצוץ והשמן. להעביר את הכרוב לצלחת הגשה, לשים מעל את העגבניות וקוביות הגבינה, לשפוך את הרוטב ולערבב בעדינות.
|